Ugrás a kommentre

Minden aktivitás

Ez az adatfolyam automatikusan frissül     

 1. Tegnap
 2. Az alábbi szösszenet állítólag a The Caretaker Sizes Up Rey című jelenetből van kiemelve:
 3. Ez nagyon biztató, és remélhetőleg egyébként is élvezetes olvasmány lesz, mert végül is az számít a legjobban.
 4. Filmek 12.0

  Én is sok jót olvastam róla. Valamikor biztos letudom.
 5. Filmek 12.0

  A Három óriásplakát Ebling határában engem is érdekel. Az ódák nálam is stimmelnek...
 6. Képregények

  Jelenleg igen. Illetve akkor a Storms of Crait várható valamikorra. Ezt én is nemrég fedeztem fel, bár eddig csak néhányba hallgattam bele. Szerintem is egész jól összehozták a hangokat, így sokkal teljesebb élményt nyújt a sztori.
 7. Filmek 12.0

  Én a "plakátos" filmről hallottam ódákat zengeni. Jövőhéten meglesem.
 8. Én is csak szuperlatívusztokban tudok megemlékezni a filmről. Eleddig 21x láttam úgy, hogy már jó pár hete nem nézem a szutykos verziót mert várok a BD-re (moziban csak 4x volt meg). Kétségkívül ez a legjobban rendezett SW film mind közül. Annyi csúcspont van benne, hogy az ember csak kapkodja a fejét. El se hiszi... Szinte minden fejezetre jut egy áll leejtős rész. Ilyet még egy SW filmben se láttunk. És ha ehhez még hozzáveszem a karakterekre fordított időt? Hááát le a kalappal! Johnson filmje pont abból nyújtja az extrákat amiért anno Lucast lehúzták (csak halkan jegyzem meg, igaztalanul). A film folytatja a VII által megkezdett utat és főleg a karakterekre megy rá. Persze Rian többet áldoz a világépítésre ami a film legkiválóbb erénynek számít, ráadásul ennek köszönhető a nagyobb játékidő is. El se tudom képzelni mi lesz ha megnézem itthon fantasztikus minőségben.
 9. Filmek 12.0

  Én is hallottam már róla, tervben van a megnézése.
 10. Tudom, a Windu elkészítésével sokat szöszöltem eddig, de ha tudok még másban besegíteni, én itt vagyok.
 11. Rebels 2.0

  Én még az angol se olvastam el.
 12. Filmek 12.0

  Én is most néztem meg nekem is nagyon bejött.
 13. Rebels 2.0

  a spoilert nem néztem meg. Már ez is valami!
 14. 4x07 - Jedi Night

  Lehet, hogy az SW -ben is lehet nemet cserélni - ala Wachowski tesók - szóval ügy megoldva. Magáról a részről: Még mindig nem tudtam feldolgozni Kanan halálát. Emésztenem kell még a részt.
 15. Nálam már top1-es. Leszorította az ep2-t a trónjáról. Egyszerűen nem tudok fogást találni rajta, minden ízében imádom. Az AOTC-ben itt-ott bele tudtam kötni a legnagyobb szeretetem mellett, még a BD-s változat előtt is. Hiányolom Padmé családját, a droidgyáras akción érződik, hogy az utómunkák során gyorsan kellett megcsinálni. Szóval nem nagy dolgok, de érzem, hogy nem vagyok mindennel maximálisan elégedett. Az ep8 ellenben nem csak képes azt nyújtani, amit imások az ep2-ben (a hétköznapiságot), de megfejelte ezt szerethető karakterekkel, nagyszerű látvánnyal és ami miatt igazán imádom ezt a filmet: az érzelmi hullámvasúttal. Az ep2-ben nagyon erős volt számomra, amikor Yoda fénykardot ragadott. Elmondtam már sokszor, miért, nem ismétlem. De az "csak" egy gyerekkori képzelgés megvalósulása volt, míg az ep8 ennél sokkal többet ért el. A döbbenet, amikor Luke hetykén eldobja a fénykardot, már pofán vágás volt, jó értelemben. És ez csak a kezdet. Snoke halála olyasmi, amit tíz év múlva is felemlegetek majd, hogy na, ez volt az, amikor megértettem, miért nagy szám az "én vagyok az apád". Luke végső pillanatai könnyeket csaltak a szemembe, pedig Luke sosem volt a kedvencem. Amikor kiderült, hogy csak egy kivetülés, akaratlanul is kiszaladt belőlem, hogy "baz' meg, ez igen!". Amikor Finn halálfutama megindult, izgultam, hogy maradjon életben, amire igazából SW-ben még nem igen volt példa. És a pillanat, amikor egyetlen momentumban tetőzik három egymástól független szál, hát azért én kérdés nélkül adnám oda az Oscart Johnsonnak, mert ilyen bravúrt nem sokat láttam, pláne nem az elmúlt években. Annak a jelenetnek a végén, amikor a Raddus csillagkardként metéli fel a Supremacy-t méltóságteljes csendben, engem fel lehetett volna mosni a padlóról, mert gyönyörömben elolvadtam. És a hatás nem lett kisebb. Akárhányszor láttam a filmet, elvesztem benne. Felszürcsölt, megrágott, aztán kiköpött, én meg örültem neki, hogy így elbánik velem. És ezzel még a felszínét kapirgáltam meg, mert ezernyi dolog van benne, amit imádok. Ki merem jelenteni, hogy bár minden Star Wars film nagy hatással volt rám, az ep8 volt a legnagyobb hatással.
 16. Képregények

  A Storms of Crait felőlem jöhet. Nekem legalábbis nagyon tetszett. A DJ -t még nem olvastam el, de szerintem az is elkészülhet. Jelenleg most mik vannak fordítás alatt? Poe Dameron és Mace Windu? Amúgy találtam egy YT csatornát, ahol néhány képregény történetét mesélik el hangokkal! A Darth Maul: SoD nekem nagyon tetszett, igazi TCW volt, remekül sikerült a srácoknak, jelenleg pedig a 2015 -ös Darth Vader sorozatot olvasom/hallgatom.
 17. Idővonal

  Hosszas halogatás után, tegnap rászántam magam, és frissítettem/csinosítottam az idővonalat. Igyekeztem a felesleges infókat szelektálni, hiszen így is baromi hosszú, és a jövőben csak bővülni fog. Észrevételek továbbra is jöhetnek.
 18. 4x07 - Jedi Night

  Sehogy se akar ez összejönni.
 19. Sajnos nem. Sőt, egy másik próbálkozás is vakvágányra került. Jelenleg Merr-Sonn az egyetlen megbízható segítőm.
 20. 4x07 - Jedi Night

  Olyan vagy ám, lerombolod az ember képzelgéseit. Gonosz vagy!
 21. Képregények

  A Storms of Crait és a DJ: Most Wanted különszámokra, valamint a Thrawn képregény adaptációra mennyire lenne igény rajongói fordításban? Jelenleg elég meló a Poe Dameron rendszeres készítése, illetve a Mace Windu minisorozat, bár azt Merr-Sonn fordítja, én csak szerkesztem. Viszont, ha van rá igény, valamikor talán tudok időt szakítani az említett képregényekre is (ha nem is mostanában). Azért is kérdezem, mert úgy rémlik, anno többen jelezték, hogy a Thrawn sorozat nemigen mozgatja meg őket, hiszen a regényből már ismert a sztori.
 22. TOP2-es a film, és úgy tűnik a körítés is az. De lehet, hogy TOP1-es.
 1. További aktivitások betöltése
×

Fontos információ