Jump to content

reaper

Tag
 • Összes hozzászólás

  721
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

reaper tevékenysége

 • Birthday 12/28/1987

 • http://

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kecskemét

Legutóbbi látogatók

3,924 profil megtekintés
 1. Nemzetközi poszter, és ott a kék kard Luke kezében!
 2. Néhány új infó Trevorrow távozásáról: http://hu.ign.com/star-wars-episode-ix/28338/news/ezert-rugtak-ki-colin-trevorrow-t-a-ix-resz-elerol
 3. Tetszik, kicsit olyan mint Padmé Ep2-es hajójának átrombolósított változata lenne
 4. A Forbidden hibaüzenet után még nyomtok egy Entert, akkor bejön
 5. Rey és Luke figurák, utóbbi továbbra is kardtalan. http://jediinsider.net/g/generated/Finds/Last-Jedi-Black-Series/Black-Series-The-Last-Jedi-01__scaled_600.jpg (beágyazni nem engedte) Szerk: Bocsi a dupláért!
 6. Újabb kép a LEGO minifigurákról, köztük Rey Jedi-ruhában, mellette balra meg szerintem DJ.
 7. A Birodalom vége: A nehézkes első rész után jelentős javulást hozó második könyv szintjét úgy érzem, sikerült tartani. A végén azonban több kérdőjelet hagy a könyv, amelyekre remélhetőleg a filmekben kapunk elégséges válaszokat:
 8. Aranyos szűk három perc volt, addig amíg nem kapunk valami komolyabb új cuccot, jó lesz.
 9. Ron Howard vette át a filmet.
 10. És az ő cikkeiket is jól ellenpontozta/árnyalta többek kommentje. A prequelen (is) felnőtt generáció - már amelyik nem abba nőtt bele, hogy az idősebbek véleményét kell visszhangozni, és az ő nosztalgiájukat kell úgy felhozni, mintha saját lenne - is bőven véleményformáló korba ért.
 11. Kikerült pár kép Lego-szettekről: Csillagromboló, aranyruhás Snoke, fekete BB-egység: A korábban leírt gorilla-lépegető: Ellenállás bombázó:
 12. A képsorozat folytatódik Feltűnik Laura Dern, mint Amilyn Holdo admirális, valamint Benicio Del Toro, "DJ" kódnév alatt. A korábbi forgatási képeken látszódó elegáns közegből is láthatunk képeket, szóval aki szerint az igazi SW csakis használt, koszos, olajszagú lehet az tépheti a haját megint http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/05/star-wars-the-last-jedi-cover-portfolio?mbid=social_twitter
×

Important Information