Ugrás a kommentre

Hunner

Tag
 • Összes hozzászólás

  743
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

112 Nagyon kedvelt

Hunner tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Munchen
 1. SW könyvek 3.0

  8 adik könyvet olvastam ki :)))
 2. SW könyvek 3.0

  Király megrendelve Olvasással kicsit elmaradtam a Hunyadi miatt ,.:))))
 3. 2019 ről lehet már tudni valamit?
 4. Gyűjtemények

  Jó buli volt az éjjel
 5. Könyvek

  Van valahol már 2018 as megjelenésekröl bármi infó
 6. Gyűjtemények

  Na ez ott van most irigykedem ,hol talaltad
 7. SW könyvek 3.0

  Amugy eleve érdemes időrendben olvasni kiegeszitve képregennyekkel .Viszont az osszevissza megjelenés meg a kanon -legends bonyolitja a helyzetet.
 8. Szoval tegnapi vetitesre debrecen cinema citi .POFÁM LESZAKAD. A beteg nagynénémét vittem beoltozve fenykard stb ,megveszem a jegyet kerdezem minden rendben ,ja persze bemehettek. Folyosó előtér semmi megyúnk tovàbb készülünk begyüjteni a colas popcorn suvenireket erre jön egy ottani alkalmazott hogy bocs de tilos fegyvert arcot eltakaro maszkot bevinni.HE mi hö? Pislogok most mi van ,de a sörösüveg nem gond az mehet, kerdem szekelybicska van meg svajcibicska akarod a tatyonkat is megnezni,az kicsi nem minosul fegyvernek,.megy fel bennem a pumpa mondom neki gyerek hivd fell elottem a illetekest mert ez egy vicc ,kihangositva pofatlanul,ha nem tetszik a rendszer el lehet menni. NA ITT MAR KURVAANYAZASOK KOZEPETTE DULO BIKAKENT KIVONULTAM TUNTETOLEG ,beültem a kocsiba vissza Nagyvarad megneztük angolul roman felirattal.Kerdem en ez valami vicc ?? Hazajovok nemetből es csak pislogok,. Komolyan azon törom a fejem hogy kellene megszivatni a mozit.megkellene vegyek egy teremnyi jegyet s elosztani koztetek meg a Garison stb minden ki oltozzon ki rendeljuk oda a sajtot es vagy be engednek vagy cirkusz leszz menyi 1000 euro 300000ft lehet a jegy .
 9. Hát Hölgyeim és Uraim :))) 3 nézes után is vigyorgok mint a tejbetök, muszály lessz megnéznem a hétvégén Magyarul is :))) egyre jobban imádom ezt a filmet ,megvolt az IMAX ,3D angolul németül. Aludnom kellenne de meg nem tudok:))) bakker es hu es minden :))))Ti hogyvagytok vele
 10. Kritikat akartam irni második nezés után,de elötte beleolvastam a többiek HSZ eibe. bár ne tettem volna ,csak felbax ,.A film Nagyon ott van.és kész rendezes látvány karakterek,és lényeg hogy eggyes karakterekröl a 9 reszben fogunk többet megtudni ez mindig is igy volt,. Egy élmény volt ,a jellegzetes jeleneteknél együtt hördült fel a nép ,Luke eldobott fénykardja,Kylo zavaros története,Snoke halála,vagy elötte a villámok,Yoda ,bakker a kis öreg ,imádtam,Luke karaktere a végkifejlet ,es egy gyerek állmai,nagyon ott van a film van egy ket dolog ami szerintem a BD extrakkal letisztul vagy a köv részben,könyvben tuti. egyszerüen imadtam a filmet és Luke békéje az mindent visz na delután mégeggy vetités 5 töl ez mar letisztultabb itt mar a részleteket nezem . Kérdés észrevettetek hogy vagy emlékeztek e rá az Ebredö eröben mikor Rey bujkál a Starkyler bazison az egyik folyosón a háttérben Chewbacca áll egy terminálnal Hann Solo val.
 11. Szóval basszus 6 kor van a köetkezö vetites és delutan 5 kor ,a film nagyon ott van eleve az Ébredö erövel kezdödött a vetités, Úr Isten,már kezdes elött ment a rengeteg selfi ,moziplakatt Garisson kosztumösök ,BB8 es R2 D2 ,a filing :)) aztan 12:00 siri csend .Bekuszik a VII episod ,üdvrivlgas vastaps fenykardok a magasban ,és kezdödik,.EMÉSZTENI kell .azert adtam 4 mert idegenek ereztem a sok poent,és meg kell varnom az extended verziót BD .remelem ott egy ket potolt jelenet magyarazatot ad sokmindenre.Nem hiszem el hogy Rey egy senki,és azt sem hogy Kylo nem talalkozik meg Leia val ,tuti hogy igen.Minden ütött,de leginkább az utolso jelenet a csöpséggel ,Igaz kicsit HP beütés ,nade ez van most dumaljuk a többiekkel s 6ra visza a következö vetitesre dióhélyban ennyi ,Ja és Ray imádom :))))
 12. Gyűjtemények

  Szóval ma elkeveredtem a saturnba ,hat igen ,nem kellet volna,régota szemezgettem már a SW dronokkal,amugy a stori vicces mert rendszamot kell kérjek :)))))) nade a lényeg 190 euróról akcioban 139 euró:) bezsebeltem mind a 3,Na és most jön a java kicsomagolod és mikor a pecsétet felöröd ez a bigyó világit és zenél ,itt ujjongtam neki mint egy kisgyerek :)))
 13. Ez mondjuk nemtudom hova illik de a srác eszméletlen jó STAR WARS MEDLEY - Solo Bass - Zander Zon
 14. Gyűjtemények

  Hát igy értem elis felejtettem hogy azok mik még nem játszottam velük de most megnéztem neked ) És azis elég stabil mert nem tudtam széthuzni nem lötyög ,de néha ugye tudod hogy külföldre selejt terméket küldenek ki én ezt egyszer a Kiná ,Macao-ból rendelt termék szó szerint 6" Boba Fett terméken a SW irás stor wars vagy stad wars volt irva észre semm vettem ameddig egy spanom nem szólt ,kibontottam elcseréltem most eredetiben van meg megint van ilyen pár az Unlashed force figuraknál is vagy az angol boritás szine zöld mig a nemet fekete vagy vörös ezeket is csak akkor veszed észre amikor a polcra kerül és látod hogy valami nem smakkol ))
×

Fontos információ