Ugrás a kommentre

Hunner

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    750
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

Hunner összes hozzászólása

  1. Hunner

    Könyvek

    Hát nekem az a szerencses lehetöségem van hogy megjeleneskor minden sw könyv kepregeny figura megvan .mivel meg az utólsó Hunyadi Konyvet olvasom kb 1 eve nem jutottam SW kozelbe igaz a vegső dobás nagyon tetszik.
  2. Helo nem találok egy posztot a polusban történt májusi talalkozórol sajnos utazoban voltam de 2 órát rászántam a találkozóra .kisegitenél

    1. Ody Mandrell

      Ody Mandrell

      Szia!

       

      Milyen posztra gondolsz konkrétan?

    2. Hunner

      Hunner

      Hogy akik ot voltak a talin tolletek milyen élmenyel tértek haza a Polusban tartot SWtalálkozó után 

  3. Hunner

    Könyvek

    remek megjelenesek sikeredtek az idei és a jövö evi szeonra :))))))))
  4. Hunner

    Képregények

    még nem jutottam oda hogy elolvassam öket , termeszetesen mind megvan ,és meglepöen kiváló minöségnek tartom a képregenyt , csak igy tovább , megeri az áráat és nagyon frankón mutat a polcomon :)))
  5. Hunner

    SW könyvek

    Gondolom a visszajelzések megleptek mindenki. igen énis szeretnem az összes magyarul eddig ki nem adott regenyeket bezsebelni amik angolul megjelentek, hidjétek el nem ugyan az angolul vagy németul elolvasni, vagy magyarul. ég és föld a külömbség egy hivatalos remek forditó és ugye a sajaát nyelvtudásod,szókincsed korlátaival megküzdeni. szóval mindet ami a csövön kifér , ezen kivül a C.C.Criespin re vevö lennék bár megvan , de egy ilyen kaliberü könyv ,bármikor beválalnám .és köszönet a jó hirekért
  6. Hunner

    OCsHE klubnapok

    ép utazóban voltam amikor szóltak hogy majusban polusban tali van , Mivel Magyarországon nekem ez volt az elsö , kellemesen éreztem magam , és rengeteg aprosagot gyöngyszemet találtam jóárban . sajnos 2 orát tudtam csak maradni , mennem kellet tovább de jól éreztem magam ,.Ezuttal is köszönet
  7. Hunner

    SW könyvek

    szerintem hozzuk be elöbb LOTF 9 kötetét azutan ugyis többet tudunk,hogy lehetne e a TNJO valahogy kikunyerálni
  8. Hunner

    Eladó

    Heló mindenki van pár feleslegesBlack series 6 inch figurám . Elkelt targytalan
  9. Szio hogy smint, rég voltam erre és keresek egy topikot eladnák pár 6 inch figurát hatha kell valakinek van pár duplam  és mivel hallom hogy egyesek ezzel uzletelnek brutalis arakon gondoltam felteszem eredeti áron 24 euro db

    1. Nabopolasszar

      Nabopolasszar

      Szia!
      Csak most vettem észre, hogy írtál, és látom azóta már meg is találtad a topicot. Sajnos személyesen nem ismerek senki olyakit, aki ilyeneket gyűjtene

    2. Hunner

      Hunner

      Ody segitett . Hat igen eltuntem kis időre hazepites miatt . Ti hogy vagytok  mi ujsag hogy megy sorod , tanulmanyaidat befejezted e már .

  10. Hunner

    SW könyvek

    8 adik könyvet olvastam ki :)))
  11. Hunner

    SW könyvek

    Király megrendelve Olvasással kicsit elmaradtam a Hunyadi miatt ,.:))))
  12. 2019 ről lehet már tudni valamit?
  13. Hunner

    Gyűjtemények

    Jó buli volt az éjjel
  14. Hunner

    Könyvek

    Van valahol már 2018 as megjelenésekröl bármi infó
  15. Hunner

    Gyűjtemények

    Na ez ott van most irigykedem ,hol talaltad
  16. Hunner

    SW könyvek

    Amugy eleve érdemes időrendben olvasni kiegeszitve képregennyekkel .Viszont az osszevissza megjelenés meg a kanon -legends bonyolitja a helyzetet.
  17. Hunner

    Premier megtekintés

    Szoval tegnapi vetitesre debrecen cinema citi .POFÁM LESZAKAD. A beteg nagynénémét vittem beoltozve fenykard stb ,megveszem a jegyet kerdezem minden rendben ,ja persze bemehettek. Folyosó előtér semmi megyúnk tovàbb készülünk begyüjteni a colas popcorn suvenireket erre jön egy ottani alkalmazott hogy bocs de tilos fegyvert arcot eltakaro maszkot bevinni.HE mi hö? Pislogok most mi van ,de a sörösüveg nem gond az mehet, kerdem szekelybicska van meg svajcibicska akarod a tatyonkat is megnezni,az kicsi nem minosul fegyvernek,.megy fel bennem a pumpa mondom neki gyerek hivd fell elottem a illetekest mert ez egy vicc ,kihangositva pofatlanul,ha nem tetszik a rendszer el lehet menni. NA ITT MAR KURVAANYAZASOK KOZEPETTE DULO BIKAKENT KIVONULTAM TUNTETOLEG ,beültem a kocsiba vissza Nagyvarad megneztük angolul roman felirattal.Kerdem en ez valami vicc ?? Hazajovok nemetből es csak pislogok,. Komolyan azon törom a fejem hogy kellene megszivatni a mozit.megkellene vegyek egy teremnyi jegyet s elosztani koztetek meg a Garison stb minden ki oltozzon ki rendeljuk oda a sajtot es vagy be engednek vagy cirkusz leszz menyi 1000 euro 300000ft lehet a jegy .
  18. Hunner

    Értékeld a filmet

    Hát Hölgyeim és Uraim :))) 3 nézes után is vigyorgok mint a tejbetök, muszály lessz megnéznem a hétvégén Magyarul is :))) egyre jobban imádom ezt a filmet ,megvolt az IMAX ,3D angolul németül. Aludnom kellenne de meg nem tudok:))) bakker es hu es minden :))))Ti hogyvagytok vele
  19. Hunner

    Értékeld a filmet

    Kritikat akartam irni második nezés után,de elötte beleolvastam a többiek HSZ eibe. bár ne tettem volna ,csak felbax ,.A film Nagyon ott van.és kész rendezes látvány karakterek,és lényeg hogy eggyes karakterekröl a 9 reszben fogunk többet megtudni ez mindig is igy volt,. Egy élmény volt ,a jellegzetes jeleneteknél együtt hördült fel a nép ,Luke eldobott fénykardja,Kylo zavaros története,Snoke halála,vagy elötte a villámok,Yoda ,bakker a kis öreg ,imádtam,Luke karaktere a végkifejlet ,es egy gyerek állmai,nagyon ott van a film van egy ket dolog ami szerintem a BD extrakkal letisztul vagy a köv részben,könyvben tuti. egyszerüen imadtam a filmet és Luke békéje az mindent visz na delután mégeggy vetités 5 töl ez mar letisztultabb itt mar a részleteket nezem . Kérdés észrevettetek hogy vagy emlékeztek e rá az Ebredö eröben mikor Rey bujkál a Starkyler bazison az egyik folyosón a háttérben Chewbacca áll egy terminálnal Hann Solo val.
  20. Hunner

    Értékeld a filmet

    Szóval basszus 6 kor van a köetkezö vetites és delutan 5 kor ,a film nagyon ott van eleve az Ébredö erövel kezdödött a vetités, Úr Isten,már kezdes elött ment a rengeteg selfi ,moziplakatt Garisson kosztumösök ,BB8 es R2 D2 ,a filing :)) aztan 12:00 siri csend .Bekuszik a VII episod ,üdvrivlgas vastaps fenykardok a magasban ,és kezdödik,.EMÉSZTENI kell .azert adtam 4 mert idegenek ereztem a sok poent,és meg kell varnom az extended verziót BD .remelem ott egy ket potolt jelenet magyarazatot ad sokmindenre.Nem hiszem el hogy Rey egy senki,és azt sem hogy Kylo nem talalkozik meg Leia val ,tuti hogy igen.Minden ütött,de leginkább az utolso jelenet a csöpséggel ,Igaz kicsit HP beütés ,nade ez van most dumaljuk a többiekkel s 6ra visza a következö vetitesre dióhélyban ennyi ,Ja és Ray imádom :))))
  21. Hunner

    Premier megtekintés

    Jó mozizast mindenkinek
  22. Hunner

    Gyűjtemények

    Szóval ma elkeveredtem a saturnba ,hat igen ,nem kellet volna,régota szemezgettem már a SW dronokkal,amugy a stori vicces mert rendszamot kell kérjek :)))))) nade a lényeg 190 euróról akcioban 139 euró:) bezsebeltem mind a 3,Na és most jön a java kicsomagolod és mikor a pecsétet felöröd ez a bigyó világit és zenél ,itt ujjongtam neki mint egy kisgyerek :)))
  23. Ez mondjuk nemtudom hova illik de a srác eszméletlen jó STAR WARS MEDLEY - Solo Bass - Zander Zon
  24. Hunner

    Gyűjtemények

    Hát igy értem elis felejtettem hogy azok mik még nem játszottam velük de most megnéztem neked ) És azis elég stabil mert nem tudtam széthuzni nem lötyög ,de néha ugye tudod hogy külföldre selejt terméket küldenek ki én ezt egyszer a Kiná ,Macao-ból rendelt termék szó szerint 6" Boba Fett terméken a SW irás stor wars vagy stad wars volt irva észre semm vettem ameddig egy spanom nem szólt ,kibontottam elcseréltem most eredetiben van meg megint van ilyen pár az Unlashed force figuraknál is vagy az angol boritás szine zöld mig a nemet fekete vagy vörös ezeket is csak akkor veszed észre amikor a polcra kerül és látod hogy valami nem smakkol ))
  25. Hunner

    Gyűjtemények

    Master replica és force fx kardok és dupla Maul fénykardja 240cm kb nekem nagyon stabil
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.