Ugrás a kommentre

Nute Gunray

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  7.421
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

117 Nagyon kedvelt

Nute Gunray tevékenysége

 • Rank
  Viceroy
 • Születésnap 1990-11-29

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország, Százhalombatta
 • Érdeklődés
  Star Wars, Star Wars és Star Wars!!!

Legutóbbi látogatók

10.030 profil megtekintés
 1. Cukik voltak. Megérdemelnek egy spin-off filmet.
 2. Már hogy lenne felesleges? Luke a szemünk előtt vált a legnagyobb Jedi-mesterré, míg az Erő fogalma teljesen új alapokra helyeződött.
 3. Hát sajnos ebből nem sokat kaptunk az új filmben. A politika ismét csak épphogy érintve volt, az Új Köztársaság sorsáról nem tudunk meg semmit. Valószínűleg konstans anarchia van a galaxisban.
 4. Semmi gond ezzel a véleménnyel, de reagálni rá egyáltalán nem lehet, mert nem írtál semmi konkrétumot. Mi nem tetszett benne? Mi volt a gyalázat? Hol van a logikai bukfenc?
 5. Igen, ez volt a legmerészebb SW-film, ami eddig valaha készült. Egyelőre én se mondom, hogy minden része maradéktalanul tetszett. Ha van olyan SW-film, amiről csak többszöri újranézés után formálódik ki a kompakt vélemény, akkor az ez. Ám annyi bizonyos, hogy a TLJ mérföldkő.
 6. Azt a mindenit, ezt még emészteni kell. Most nem is értékelném pontokban, mert egyelőre kavarognak a gondolatok. Ez a film alapvetően borította fel mindazt, amit az Erőről eddig gondoltunk, tudtunk. A film hangulata semmi más SW produktumhoz nem hasonlítható. Hát ha most lett volna a Madness, erős a gyanúm, hogy Luke fölényesen győzött volna. Minden jelenetét uralta, Hamill lubickolt a szerepben, most játszotta legjobban Luke Skywalkert. Kellő arányban volt a dráma, a humor, az önirónia. Rey nálam most vált kitörölhetetlen SW-legendává. És úgy örülök, hogy nem lett senki híres lánya. Maradt az, aki volt. Sehonnai Rey, aki így végképp hatalmas dolgokra hivatott. Nemezise Kylo, aki immár végképp kultikus gonosszá vált, minden gyarlóságával és kétségeivel. Talán Poe képviselte leginkább a humorfaktort, Finn nálam most kissé háttérbe szorult, az ep7-hez képest itt nem sok emlékezetes jelenete volt. Leia vákuum-jelenete egyszerűen hidegrázós volt. Chewbacca kaeakterével megint nem kezdtek semmit, pedig itt most ki lehetett volna fejteni a Han iránti gyászát. Hux nagy csalódás, ez a film teljesen dehonesztálta őt. Phasma most sem volt sokkal több. Snoke-ból nem lett badass. De mégis kicsoda volt ő? Ez az infó még várat magára. Yodánál elérzékenyültem. Gyakorlatilag áttörte a negyedik falat, és hozzánk, nézőkhöz beszélt. Ackbar off-screen halála nem tetszett. Az új karakterekkel nem voltam kibékülve. Holdo fura látványt nyújtott. Rose semmilyen volt, a kódtörő meg idegesítő. Lando azért jobb áruló volt annak idején. A kaszinóvárost kissé sw idegennek éreztem, de megszokás kérdése az egész. Luke halála csodálatos volt. Meg is könnyeztem nem tagadom. Az egykori parasztfiú a Tatooine-on és most a legnagyobb Jedi mester, amint a naplementét nézi. Fantasztikus.
 7. Uh, Cupsy, sajnálom, az ilyen borzasztóan el tudja cseszni az egész szórakozást. Bocsi, srácok, hogy a film után nem tudtam maradni, de így még épphogy elértem az utolsó vonatomat.
 8. Alig bírtam aludni.
 9. Köszi a szakszerű és izgalmas lebonyolítást!
 10. Vajon a Westend most is a szinkronost kezdi vetíteni, mint tavaly? (Azóta sem éreztem akkora szekunder szégyent...)
 11. Most fogtam fel, hogy holnap új SW-filmet látok. Sajnos annyit dolgozom az utóbbi időben, hogy nem volt időm se ráhangolódni. Találkozunk a Westendben
 12. Draven túl erős mezőnybe került, a többi azért érthető.
 13. Anakin jóval komplexebb és érdekesebb karakter a fiánál.
 14. Obi-Wan számomra a tökéletes Jedi. Azért örülök, hogy egyelőre ilyen szoros az állás.
 15. Tarkintól így is szép eredmény, hogy a legjobb 8-ba került.
×

Fontos információ