Ugrás a kommentre

Frenkie

Tag
 • Összes hozzászólás

  13.030
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

162 Nagyon kedvelt

Frenkie tevékenysége

 • Születésnap 1972-01-28

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  STAR WARS, MI MÁS?

Legutóbbi látogatók

10.866 profil megtekintés
 1. Számítástechnika

  Szedd le az oldalát a háznak és fuvasd ki a port belőle, különös tekintettel a processzor és a videókártya(ha van rajta) hűtőjére. Ezeket alaposan tisztítsd meg. Majd írd meg hogy megoldotta-e a problémát. Ha nem akkor tovább lépünk. Ody ezt te is megcsinálhatnád.
 2. Számítástechnika

  Ha jól emlékszem neked laptopod van. Első körben ki kellene takarítani a processzorhűtőt, lehet túlmelegszik. Az idők folyamán sok szöszmöszt és port magába szív, emiatt túlmelegszik és ezért indul újra hogy megvédje a túlhevüléstől a processzort. A youtube-on vannak videók az adott laptopokban(beirod a márkát és a tipust) hol a processzorhütő és hogyan kell kivinni. Nem egy ördöngösség. Pár csavart kell kicsavarni a hátulján.
 3. Rebels 2.0

  Én csak úgy nézem meg. Mármint megvárom a végét és egyben ledarálom. A franc akar heteket várni hogy mi lesz a következő részben. Sokkal jobb azonnal megnézni.
 4. Hálistennek én sem nézem a Got-ot. Nekem tök új színésznő.
 5. Teaser trailer

  Nálam már a 45 ms-es trailer Qui-Gon Jinn effektust okozott a második viszont belerobbantotta az arcomba. Hogy mi ez az effektus? Mikor az EP 1 első előzetesében megláttam Qui-Gont tudtam hogy ő az a Jedi akit gyerekként elképzeltem mikor az OT-ban a régi Jedikről volt szó. Ugyanez fogott meg most is. Pontosan így képzeltem el a fiatal Hant. Laza, vagány csibészgyerek. Eddig sem vártam Fordot, sőt féltem tőle hogy Aldenre rákényszerítik hogy úgy játsza Hant mintha Ford lenne. Először is ő nem Ford másodszor pedig a 18 éves Hant kell eljátszani ami nem egyezik meg a 30 évessel. Mi is mások voltunk fiatalon. A másik ami nagyon átjön az a Kessel futam. Amikor a Csillagromboló a felhőben van az már tuti az. Már most tudom hogy számomra iszonyú jó lesz. Irtózatosan átjön ebből is a nagybetűs sw hangulat.
 6. Videjó játékok 2.0

  Most tartok a Múzeumnál. Nem mindennap játszok vele. Akkor szoktam elővenni ha minimum egy órám van rá. Azalatt nincs értelme. Különben nem olyan könnyü ám. A Clickersekbe min 4 golyó kell vagy lopakodva kell őket elintézni.
 7. Teaser trailer

  Mondtam én hogy a Super Bowl lesz az. Sajnos a lottószámokat nem tudom.
 8. Ezt úgy gondoltam hogy ha Sidious és Vader rrájön Plaquis jegyzetei alapján vagy amit hallott tőle Sidious a módszerre ,akkor csinálhattak volna sok kis Sith-et. A Birodalom ideje alatt megoldhatták volna. De ez csak elmélet és igazából pont azt cáfolom vele hogy Palpatine és vader ezzel foglalkozott volna. Azt nem tartom kizártnak hogy kutatta Plaquis a midik manipulálását, de szerintem semmire sem jutott vele. Ha valami kézzelfogható eredmény született volna akkor azt Palpi és Vader tovább kutatta volna. Bár az is elég fura hogy mikor Palpatine mondja Anakinnak hogy haragodban megölted a feleségedet, az egykori Jedi nem válaszolt vissza hogy ok, de akkor keressük meg hogy lehet életet teremteni ahogy mondtad kedves mester és támasszuk fel Padmét. Nem, Vadernek ekkor ez már eszébe sem jutott. Itt valamit nagyon félreértettél. De már értelmetlen is a válaszom ,mert már nem arról megy a vita hogy Anakint Plaquis teremtette. Pár oldallal ezelött még emellett érveltetetk Donáttal, most meg azt mondjátok, hogy Plaquis kisérleteire Az Erő válasza Anakin volt. Így értelmetlen a felvetésem. Arra vonatkozott volna hogy miért pont Shmit választotta Plaqueis a teremtménye kihordására a trilliónyi élőlény közül a Galaxisban. De ez már okafogyottá vált. Dehogynem érdekelte. Az EP2-ben megálmodta hogy az anyja szenved. Mire odaért élt pár percig és vége. Akkor megfogadta hogy egy nap legyőzi a halált. Hogy tudod legyőzni a halált? Ha feltámasztod aki meghalt. Nem megelőzésről beszélt Anakin ,hanem legyőzésről. Aztán nagyjából ugyanezt álmodta Padméről az EP3-ban. Szenved és belehal a szülésbe. Ekkor elhatározta hogy a feleségénél ezt már nem fogja hagyni, most legyőzi a halált. Gondolom elmondta Palpinak az álmot(különben honnan tudná a Főkancellár), az meg kapva kapott az alkalmon. Az hogy Palpi mestere tényleg tudta-e manipulálni a midiket vagy sem itt lényegtelen. Anakin azt akarta hogyha Padmé meghal akkor fel tudja támasztani. Tehát amikor Sidious Anakinnak azt mondta hogy Plaquis a midiket rá tudta venni a életteremtésre, az valójában azt jelentette Anakinak hogy van egy módszer Padmé halála esetén hogy Padmé midijeit rávegyék hogy a halott sejteket rávegyék hogy újra éljenek azaza Padmé újra él. Ez magyarul a feltámasztást jelenti. Az én véleményem szerint itt Sidious hazudott(hisz Sith), azért hogy Anakint maga mellé állítsa. Egyfajta mézesmadzag volt ez. Általában ha magad mellé akarsz állítani valakit(a diktátorok is így csinálják) azt kell mondanod amit az illető hallani akar, függetlenül a mondandód igazságtartalmától. A természetes szó meg szerintem, csak nem írtam oda. Elnézést érte.
 9. Hogy lehet egy hozzászólásra többször válaszolni egy hozzászólásban? Részleteiben van a nekem szánt válasz, rányomok a válaszra de az egész választ egybe rakja be nekem. Namost ebből az egészből én úgy akarok válaszolni hogy mondjuk 5 mondatra külön, 6-ra külön, de egy hozzászólásban. Látom múködik mert nekem így válaszolt pb.
 10. Én ebben a kérdéskörben teljes mértékben Dzséjttel és Bomarral értek egyet. Számomra mind logikailag, mind meseileg teljesen kizárt hogy a Sith-ek ezzel foglalkoztak és eredményre is jutottak. Ha ez igaz lenne Sith-ek tömkelegét hoznák létre hadseregnek. Meg a már felvetett kérdés még mindig fennáll. Miért pont Shmi volt a béranya az isten háta mögött? Ki volt ő? Darth Bane leszármazottja? Sehogy se áll össze az egész. Az operában az EP 3-ban természetesen Sidious hazudott mint a vízfolyás. Mert a fiú ezt akarta hallani. Mert ha nem hazudott és Plaquis megölése után mondjuk talált feljegyzéseket egykori mesterénél erről a kisérletekről, akkor a Birodalom létrehozása után miért nem ezt kutatták Vaderrel tovább? Csak jobb lett volna egy Sith sereg a rohamosztagosoknál. De eshol, se a Rebelsben, se könyvekben, se képregényekben semmi utalás nincs ezen kutatásokról az Uralkodó és Vader részéről.
 11. Teaser trailer

  1000 % hogy a Super Bowl alatt lesz. A legtökéletesebb időpont a legtöbb nézővel. Akkor nálunk majd hétfőn lesz.
 12. Egyéb fontos 10.0

  Boldog névnapot Karrde.
 13. Mi ment le ebben a hiradóban? Lehet már el sem kell olvasnom a vérvonalat. Mintha úgy írtátok volna hogy it kiderült a nép számára hogy Anakinból lett Vader és Leia a lánya. És Kylo ezt a híradót látta. innen tudott meg mindent. De kettővel ezelőtt azt taglaltad hogy a Galaxis nem tudta hogy Anakin= Vader. Az is fontos kérdés hogy tudott-e arról Kylo hogy a nagyapó sokáig Jedi volt és a klónháborúk hőse.
 14. Filmek 12.0

  Alig várom. Ez mindenképp moziban nézős lesz. Az elsőt imádom.
 15. Egyéb fontos 10.0

  Köszönöm szépen nektek is.
×

Fontos információ