Ugrás a kommentre

aaron

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    25
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

aaron profilja

  • Születésnap: 1995-04-15

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs

Legutóbbi látogatók

2.251 profil megtekintés

aaron eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. aaron

    Ki mit hallgat most?

    http://www.youtube.com/watch?v=3Ei_36wQjaQ
  2. aaron

    Egyéb fontos

    Hát akkor holnap mandulaműtét. Reggel 7:45re kell bemennem, valószínű 3. leszek. Azt mondta a doki, ma már ne vacsorázzak és legközelebb szombaton ehetek ebédet, már éhes vagyok
  3. aaron

    Egyéb fontos

    Isten éltessen!
  4. aaron

    Egyéb fontos

    Jövő pénteken kikapják a mandulámat, esett már valaki át ezen a műtéten?
  5. aaron

    Ki mit hallgat most?

    Van egy szép idevágó mondás, miszerint: "Sírva vigad a magyar." Nézz csak meg egy magyar Karácsonyi dalt meg mondjuk egy spanyolt, hát szerintem egyértelmű a különbség. Egyébként egy régebbi videóban elmondta Fanka, hogy ő nem jobbikos, hanem jobbik szavazó volt 2010-ben, de politizálni nem szeretnék.
  6. aaron

    Ki mit hallgat most?

    http://www.youtube.com/watch?v=rN0qQHTl0AQ Kowalsky hangja fantasztikus.
  7. Szerintem Jediként és emberként is helytelen tett volt, de akkor abban a helyzetben én sem tettem volna másképp.
  8. aaron

    Egyéb fontos

    Köszi mindenkinek. Hát igen, összesen 20 napot feküdtem bent, életem legrosszabb időszaka volt, utólag én sem tudom, hogy hogy bírtam ki. Igen, sajnos nagyon sok a felelőtlen orvos, és úgy a legbosszantóbb az egész, hogy tudom, ha kapok márciusba még egy doboz antibiotikumot semmi bajom sincs. Egyébként gondolkoztunk rajta, hogy bepereljük orvosi gondatlanság miatt, mert ugye a gyógyszerek nem olcsók és eleinte hetente kellett beutaznunk Pécsre (30 km) kezelésre. Kellett venni még speciális naptejet, napszemüveget, étkezésemet is át kellett alakítani a szteroid miatt, napi 600-700 kalóriánál nem ehetek többet, hogy ne hízzak el. Beszéltünk is egy ügyvéddel aki azt mondta sikeres lenne, de tudva, hogy képviselő az önkormányzatban biztos elintézné valahogy...
  9. aaron

    Egyéb fontos

    De régen jártam erre... Sajnos nem úgy alakultak a dolgaim ebben az 1 évben, ahogy szerettem volna, ha nem veszitek zokon elmesélném a kis "történetemet". Márciusban úgy ébredtem egy reggel, hogy nem tudok nyelni, irány a dokihoz, aki megállapította skarlátom van, melyet a streptococcus nevű baktérium okozott.(később fontos lesz.) Kaptam 5 napig antibiotikumot majd vissza engedett az iskolába. Március 31-ig semmi bajom sem volt, majd haza érkezve a kollégiumból észrevettem, hogy a lábam tele van piros foltokkal, majd reggelre menni is alig tudtam, annyira fájtak az ízületeim. Megint doki, azt mondta allergia. Oké kaptam kenőcsöt, de anyumat nem hagyta nyugodni, hogy nem múlnak el, ezért 13 óra internetes keresés után rátalált egy HSP nevű betegségre, melyet kikezeletlen streptococcus fertőzés okoz, és a tünetek stimmeltek. Visszavitt a dokihoz, aki vérvétel után megállapította, hogy tényleg ez a bajom. Felvettek az osztályra, 3 napot feküdtem bent, kiengedtek de azt mondták 1 hétig feküdjek. Így is tettem, a "kiütések" (melyekről kiderültek, hogy bevérzések) eltűntek, de 2 nap alatt híztam 7 kilót, amit nem tartottam normálisnak, így szóltam a dokinak aki egy "jól főz édesanyád" mondattal lerázott. Még 1 hét pihenést írt elő, majd 1 hét után kért vizelet mintát, melyből megállapították, hogy gyakorlatilag leálltak a veséim, így Pécsre kerültem a nefrológiára, ahol szerencsére vízhajtóval beindították a veséimet. Szteroid kezelést kapok azóta is, szerencsére jól reagáltam rá, így már minden értékem helyrejött, most már fokozatosan csökkentik a szteroidot, így hamarosan elhagyhatom a szedését is. Csináltak egy vesebiopsziát is, amelyből kiderült ha nincs az az 1 hét tökölés miután szóltam a súlygyarapodás miatt, akkor nincs semmi gond ha a nefrológiára küldenek, mivel a veséim már akkor nem működtek megfelelően. (Bennem maradt a folyadék, ezért volt a hízás). Még vár rám 1 mandulaműtét augusztusban, mert kiderült a skarlát nem lett kikezelve márciusban, és ettől lett az egész, ha kiszedik a gócot akkor megoldódik minden. Szóval ez történt velem, szerencsére volt annyi jegyem, hogy az évemet elfogadják, habár nem voltam iskolában áprilistól...Most már pozitívan látom a dolgokat, még ha bele gondolok is abba, hogy gyakorlatilag április óta dobozba kell végeznem folyóügyeimet...
  10. aaron

    Filmek

    Tudom, hogy most "mindenki" az SW Bluy-Rayt nézi, de ha lesz egy kis időtök mindenképpen ajánlom a "Testvérbosszú" című filmet.
  11. aaron

    Star Wars viccek

    további Blu-Ray módosítások
  12. Rendben, köszi. Ha nem kérdezem, megvettem volna külön-külön, aztán bánhattam volna az extrák miatt, pedig számomra valamivel még fontosabbak is mint a képminőség.
  13. Kérdésem lenne hozzátok. Nyári munkával összegyűlt 20 ezer forintom, szóval megjelenéskor meg tudnám venni a trilógia első részét. Kiszámoltam, a koleszos kaja költségvetés felezésével (tavaly is így vásároltam Blu-Ray lejátszót ), decemberre összegyűlne újabb 20 ezer JMF. Szerintetek vegyem meg külön-külön a Prequel-t és a Original-t, vagy rakjam össze a pénzt, és egybe az egészet? Előre is köszönöm a válaszokat.
  14. aaron

    Zene

    Feldobnám témaként ezt a számot, kíváncsi vagyok a véleményetekre. http://www.youtube.com/watch?v=_k04t_BrJtc
  15. aaron

    Egyéb fontos

    Nálam ma este kimaradt a futás, mert egész délelőtt-kora délután a városban rohangáltam tanszereket venni, aztán annyira elfáradtam ebbe a melegbe, hogy nem volt akaraterőm elkezdeni. Komolyan mondom a Tatooine-on nincs ilyen meleg mint itt. Padlástéri szobám van, nyomja még le a hőt, tetejébe a szigetelés sem a legjobb.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.