Ugrás a kommentre

jc183

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    11
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi

jc183 eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. jc183

    5x16 - The Lawless

    Az is szóba jöhet szerintem, hogy kíváncsi arra a "tudásra", amivel sikerült gyakorlatilag a halálból visszatérnie Maulnak, hiszen meg is említi, hogy "lenyűgöz, hogy sikerült túlélned a sérüléseidet."
  2. Szerintem is kellenek olyan részek, ami nem csak a lövöldözésről szól meg ilyen-olyan párbajokról. Elismerem, hogy mély filozófiai mondanivalója volt a résznek, de szerintem ezt az üzenetet át lehet anélkül is adni, hogy idióta, egyáltalán nem vicces poénokat erőltetnek (de ezt mondjuk elmondhatnám az egész sorozatról). Sajnos ez nálam nagyon "nézhetetlenné" teszi az ilyen részeket, a készítők gondolhatnának a felnőtt nézőkre is, mert szerintem abból is vannak bőven. Amint olvasom, ezzel más is így van, de sajnos el kell fogadnunk, hogy ez az egész sorozat a gyerek nézőközönségre van kihegyezve.
  3. jc183

    5x05 - Tipping Points

    Várható volt, hogy a történet végén meg fog halni valamelyik nagyobb karakter is, azt hittem Saw lesz az, de így, hogy Steela lett, egyértelművé tették számomra Ashoka és Lux jövőbeli sorsát. Végignéztem az ominózus csók jelenetet és Ashoka arcán nem véltem felfedezni igazi boldogságot; mikor Lux felül, "megveregeti" a vállát, mégis mi mást tudott volna csinálni? Tudja, hogy Lux csak barátként tekint rá, ezért viselkedik ő is úgy, pedig ő többet érez szerintem... más: hogy lehet az, hogy míg máskor hajókat emlegetnek meg lökdösnek le sziklákról az erővel, addig Steela-t ilyen nehezen tudja felemelni?
  4. jc183

    5x02 - A War on Two Fronts

    Nekem se tetsik egyáltalán, hogy a droidok ilyen hülyék, alapból nincs beléjük programozva, hogy ne féljenek semmitől? Továbbá az mégis hogy is van, hogy a tankoknak (nem tudom a nevüket, sry), amikkel jönnek, csak úgy simán nyitva van mindkét csapóajtaja, hogy akárki , aki odamegy kinyissa, azt bedobáljon pár gránátot (főleg úgy, hogy tudják, hogy javarészt így akarják hatástalanítani őket) ?? Ezek apróságok ugyan, de marhára tudnak idegesíteni...
  5. jc183

    5x01 - Revival

    Amúgy Maul két csapás után semlegesíti Savage-ot, Obi meg rendesen harcol vele, most akkor hogy is vannak az erőviszonyok? OFF: van rá esély, hogy Maul valaha újra kétkezes fénykarddal tolja?
  6. jc183

    4x22 - Revenge

    Pont olvastam tegnap valahol, hogy live chat-en mondta valamelyik fontosabb készítő talán (a nevet nem jegyeztem meg), hogy Maul-lal ugyanaz történt, mint Luke-al Felhővárosban. (és ez simán elfogadható)
  7. jc183

    4x22 - Revenge

    Amúgy az is simán lehet, hogy Maul találkozik Sidious-al és ő próbára teszi, hogy ha megöli Dooku-t, akkor visszafogadja...szerintem egyébként minél többet ki akarnak hozni a visszahozatalából, szóval akivel csak lehet, meg fog küzdeni:) Azt meg nem értem, hogy ilyen esetekben, amikor Obi Wan elment a bolgyóra, miért nem tud valamelyik nagymester (mondjuk Yoda vagy Windu) is velemenni, hiszen úgyis csak ott tengenek...(inkább bíznak a bizonytalan segítségben?)
  8. jc183

    4x22 - Revenge

    A mostani rész nem volt rossz, olvastam külföldi kritikákat, ott eléggé el voltak ragadtatva, viszont én kicsit más szemszögből látom, habár egész jó rész volt, az tény. Maul átalakulása tetszett, jól meg volt oldva a dolog, főleg, ahogy megtisztította Talzin az elméjét. Az új lábai sem rosszak, nyilván egyértelmű volt, hogy ilyesmit fog kapni, azonban én mégis jobban örültem volna egy olyanra, ami jobban hasonlít egy rendes lábhoz, mert így kicsit úgy tűnhet, mintha csak ezek a lábak miatt tudná megcsinálni azokat az ugrásokat stb, valamint az tök jó lett volna, ha felvesz rá valami ruhát és akkor esetleg a Jedik azt hiszik, hogy valahogy összerakta magát az alsó felével (én tuti azt csináltam volna:))...de ez csak ilyen saját kitérő Ezekre a poénkodásokra rátérve, szerintem nem feltétlen illenek ide, mert én úgy képzelem el, hogy a gonoszak a cél érdekében összeállnak akár egy Jedivel is, de teljesen hidegen hagyja őket a dolog, vagyis nem jópofiznak...de mivel Ventress nem az a vérbeli gonosz, így lehet az előző mondatom itt értelmét veszti:) A rész többi részét tekintve, én nem csaptam volna egyből bele a lecsóba, de persze érthető, hogy egy évadzáró résznek ütősnek kellett lennie. Gondolom majd csak ezután kezdi el tanítgatni Savage-ot stb. Ez a Jedikhez való „betelefonálás” meg annyira nem tetszett, az valahogy jobban bejött volna, ha ilyen meglepetésszerűen jelenik meg Obi Wan előtt, mint ahogy az első részben tette… Továbbá, csak nekem szúrja a szemem, hogy nagyon is könnyen lerendezték Obi Wan-t az elején? Ja és azt valaki magyarázza már el (lehet elkerülte a figyelmem), de Ventress honnan tudta, hogy hol találja Savage-t?
  9. jc183

    4x21 - Brothers

    Köszi a válaszokat:)
  10. jc183

    4x21 - Brothers

    Igazatok van, elnézést kérek az Ashoka rajongóktól...azért láttam jó pár részt, igaz közel sem az összeset, de nekem egyáltalán nem tetszett az a karakter. "Ráadásul nem minden Jedi mester Mace Windu és Yoda" Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy elvileg a mesterré válás során ugyanazokat a standardeket kell teljesíteni minden jedinek, nem? Nyilván lehetnek különbségek, de azért mégiscsak kb. minden "jött-ment" jedi mester.
  11. jc183

    4x21 - Brothers

    Előre bocsájtom, hogy nem nézem aktívan a sorozatot, csak néhány részt láttam, mert egyszerűen nekem „megöli” az egész star wars univerzumot. Értem ezalatt, hogy nekem óriási csalódás, hogy például a jedi mesterek ilyen könnyen legyőzhetőek, gondolok itt arra, amikor Savage (3. évad 12-edik részében talán) könnyedén megöl egy jedi mestert, mikor a kiképzése még csak épphogy elkezdődött. Az a jedi mester meg már több évtizede is akár tanulja magát a jedi dolgokat és akármilyen nagy harcos is Savage, szerintem azért nem kellett volna nyernie, maximum valami padawan ellen. Az ehhez hasonló dolgok engem teljesen elidegenítettek a sorozattól. Mindenesetre, amikor meghallottam, hogy Darth Maul visszatér, az ehhez kapcsolódó részeket megnéztem, mert ő a kedvenc karakterem nekem is Rátérve Maul visszatérésére, azt azért megjegyzem, hogy szerintem nagyon is elképzelhető, hogy túlélte az első részes dolgokat, habár valóban kicsit erőltetett. A szétvágást simán túlélhette, mert ahogy itt írta valaki, gyakorlatilag semmilyen létfontosságú szerv nem sérült. A zuhanásról meg annyit, hogy ha jól emlékszem a Birodalom Visszavágban, mikor Vader levágja Luke kezét, utána ő is azért szép magasságból esik le (ne kövezzetek meg, ha rosszul emlékszem:)), továbbá azt nem tudhatjuk, hogy mi volt az alján ugyebár. És ha valakiben nagy az Erő, akkor képes az ilyeneket is túlélni (lásd Vader, mert szerintem azt azért egy nem erőhasználó nem élte volna túl). Maga a rész nem volt rossz, felvezetésnek megfelel, azonban valóban szerintem egy kétrészes finálé első részeként tekintve rá, nem nagyon állja meg a helyét (habár nem tudjuk, hogy Maul mikor is fog meghalni, lehet, hogy az ötödik évadban). A poénok szerintem kicsit erőltetettek, bár szerintem ez csak az én számlámra írható.. Maul kinézete kicsit megdöbbentett, nagyon nem jött be (például nem is értem, hogy minek volt potroha??), kicsit szánalmasnak nézett így ki, nem pedig ijesztőnek. Na de elvileg lesz ez még jobb is, ahogy olvastam.. Az ő karaktere valóban az a „silent assassin” típus, de az tényleg furcsán hatott volna, ha csak csöndben ott ül, úgyhogy ez a része végülis rendben. Remélem, hogy megint maradandót fog alkotni, mondjuk megöli azt az idegesítő Ashoka-t vagy valami fontosabb személyt, annak örülnék:)
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.