Ugrás a kommentre

zilllosarkany

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    916
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

zilllosarkany összes hozzászólása

  1. zilllosarkany

    Könyvek

    Egy Sidious című, az egész Sagan átívélő mű Luceno tollából megmenthetné számomra az új trilógiát. Vagy egy regény Kylo Renről, Lukeról. Vagy ilyesmiről szól a Rise of Kylo Ren? Nem olvastam még. Várok a magyar megjelenésre.
  2. Húha, hát ez nagyon komoly volt. Most 3 hét koplalás, aztán egyben az utolsó három rész + a sithek bosszúja. Már alig várom.
  3. zilllosarkany

    High Republic

    Nagyon tetszik, hogy így összeültek és tanakodtak a SW múltján (jövőjén) és remélem, hogy ez az új kor koherens egészet alkot majd pár év múlva az új trilógiával (már ha összekapcsolódik a kettő). Milyen jó is lett volna ha a ST-nél előre gondolkodnak. Ezek a vikingek érdekesek, kicsit Yuuzhan Vong beütés elsőre, remelém azért a Sitheket sem hagyják ki a filmekből.
  4. zilllosarkany

    Lego Star Wars

    Most, hogy 10 év után újrafelfedeztem a Lego Star Wars világát, elképesztő, hogy milyen változáson mentek át a szettek/figurák gyerekkorom óta. Így egy UCS Slave I-nal kezdtem új gyűjteményemet. Az újdonságokból meg is vettem a mandalori AT-ST-t. Király szett, remek színekkel. A Rebelst újranézésemmel együtt megrendeltem Rex AT-TE lépegetőjét is. Amiket be szeretnék a jövőben húzni: Mandalori Battle Pack, LAAT/i csapatszállító, UCS Jawa homokcucc, Poe Dameron gépe. Nagyon várom a jövőbeli szetteket. Elvileg ugye jön majd a UCS LAAT/i. Imádkozom egy Mygetoo battle packért Bacaraval és a galactic marinessal, illetve a még soha nem látott UT-AT szettért. Remélem jönnek majd Fallen Order szettek is, elsősorban Second es Ninth Sisternek örülnék, illetve a Kashyyykos mocsár AT-AT-nak. Veteránoktól kérdés: hogy tartjátok tisztán, pormentesen a Legokat? Illetve aki minifigurákat gyűjt, hova rakjátok ki őket?
  5. zilllosarkany

    Könyvek

    A magyar felhozatal hogy fog kinézni idén? Kövi könyv a Dooku lesz ugye?
  6. Hat ez valami borzalom volt. Csapongó, klises, kapkodo, ertelmetlen film, ami ket oraban egy uj trilogiat akar nyitni es lezarni egyben. Nem sikerul neki. JJ Abramset remelem paros labbal rugjak at a Star Trek univerzumba hogy azt rombolja ne a star warst. Vedtem az eddigi ket filmet, szerettem is oket, de ezt nem lehet. Sajnos beigazolodott, hogy nem lehet egy harom filmes eposzt ut kozben kitalalni es azt varni hogy koheziv es ertelmes legyen. Az elso ket trilogia kulon kulon es egyben is egeszet alkotnak, elejuk, veguk van. Ebben az esetben egy nagy katyvaszrol van szo. Remelem tanulnak az esetbol.
  7. zilllosarkany

    Könyvek és képregények

    Hmm köszi. Akkor marad az angol verzió.
  8. zilllosarkany

    Könyvek és képregények

    Tud valaki valamit esetleg a hazai Vaják helyzetről? Végezni szeretnék a könyvekkel a netflixes sorozatig, és sehol nem lehet kapni az első pár részt, még antikváriumban sem. Lesz újranyomás vagy új kiadás? Ebook nálam nem jön szóba, inkább az angol kiadás.
  9. zilllosarkany

    Könyvek

    A képregényekkel haladtam, de az utolsó SW regényem a Dark Disciples volt. Mit ajánlanátok az utóbbi pár év regényei közül?:P
  10. Egy szóval fantasztikus. Az egyik kedvenc, ha nem a kedvenc SW filmem lett (még meg kell néznem többször). Kylo Ren, Rey, Luke, ah annyira helyén volt mindenki. A kliséket elkerülték, annyi izgalmas, érdekes és váratlan fordulat volt, hogy csak na. kylo Ren és Rey szála, a közös harcuk... Nagyon tetszett, hogy Rey szülei "senkik", ez csak hozzáad a világhoz, hogy nem egy újabb Solo/Skywalker/Kenobi. Snoke-ról és a Ren lovagokról remélem azért majd megtudunk több mindent, mert pl Snoke esetét (ki ő, honnan jött, mit csinált az epVI alatt) meg kell magyarázni. A film vége, amit meg is könnyeztem valami káprázatos, ahogy Luke békében eltűnik, nem számítottma rá egyáltalán. A vége pedig egy időugrásra enged következtetni ugye? Kb mint az 1-2 között. Talán Leia temetésével kezdődne majd az új rész, vagy CGI? Hogy a hibákról is szóljak egy keveset: Leia Mary Poppins jelenete.. hát az mi volt? Talán a legidétlenebb jelenet az egész Sagában. Nem is értem ez hogy állta meg a helyét a Disneynél. Sokkal jobban is meg lehetett volna oldani Leia erőérzékenységének a bemutatasát, vagy Kylo is segíthetett volna neki, de így.. Ami még nem tetszett, az a szerelmi szál Finn és a keleti lány között. Megmenti Finnt (veszélyeztetve ezzel a maradék Ellenállást) és aztán lesmárolja?? Semmi nem utalt arra, hogy köztük lenne bármi is szerintem. Mint hogyha a Disneynek bűntudata lett volna, hogy a Zsivány Egyes végen kihagyták a csókjelenetet, ezért ide belepaszírozták. Mellesleg szerintem a csaj karaktere jelentéktelen és idegesítő, remélem nem kap nagy szerepet majd a kilencben. Végül egy apróság: miért nem Ackbar volt a hajón a lila noname helyett? Egy epikus lezárása lett volna egy közönségkedvenc karakter fejezetének. Ehelyett Ackbart offcamera kinyírják. Itt szerintem nagy ziccert hagytak ki. Összességében kiválo film, alig várom a folytatást, no meg, hogy újranézhessem. Szerk: ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el az idézetet a kommentem alatt, nagyon szépen illik szerintem Luke távozásához.
  11. zilllosarkany

    Képregények

    Milyen képregények várhatók a Szukitstól 2018-ban? A Star Wars folytatódik, mellette kiadják majd a kissebb, egy kötetes sorozatokat? Nagyon remélem, hogy mind a Darth Maul: Son of Dathomirt, meg az új Darth Mault is olvashatjuk majd magyarul.
  12. zilllosarkany

    Egyéb fontos

    Köszönöm szépen
  13. zilllosarkany

    SW könyvek

    A Mandalori Páncél trilógia miről szól? Olvasta valaki az elsőt? Nem hiszem, hogy a hosszú Legendák sorozatokat is kiadnák.
  14. zilllosarkany

    Könyvek

    A Twilight Companynek és az Inferno Squadnak mennyi köze van a Battlefront játékhoz?
  15. Na végre elolvastam. Nagyon tetszett! Annyira jó, hogy legalább ilyen formában megkaptuk ezeket a részeket. Én pl a másik két sztori reelt képregényben sokkal jobban élveztem volna. Bár a TCW Legacy lezártnak tűnik, azért remélem kapunk még majd egy két sztorit ilyen olyan formában. Részleteket nem írnék, mert már leírtatok mindent. Ventresst nagyon megszerettem a TCW alatt, majdnem megkönnyeztem az utolsó oldalakat. Kíváncsi leszek Vos visszatér e még, szerintem ha valaki, ő túléli a 66-os parancsot. Nagyon örültem Bobaéknak, szeretem amikor bővítik egy egy karakter történetét. Christie Golden nem győzött meg, a stílusa valahogy nem jön be, túl egyszerűnek mondanám. De ez legyen a könyv legkisebb hibája.
  16. zilllosarkany

    Képregények

    Sokkal szívesebben olvasnám magyarul az új Darth Vader, Darth Maul, Anakin&Obi, Aphra, Phasma köteteket.
  17. zilllosarkany

    Zene

    Nagyon megrázott. Kedvenc bandám már gyerekkorom óta a Linkin Park. Ott voltam most a VOLT-on is és két éve Bécsben is. Isten nyugosztalja!
  18. zilllosarkany

    SW könyvek

    Szerintem olvass több Star Warsot, mert sokkal jobb regények is vannak ennél;)
  19. Köszönöm, ezt nem tudtam Bár szerintem Vost még így is kéne ismernie, hiszen sokáig Dooku orgyilkosa volt. Nem hiszem, hogy a gróf nem ismertette volna vele az ismertebb Jediket akikkel találkozhat.
  20. Igen. Ky Narec nem vitte el magával a templomba? Teljesen külön tanította a Jedi Rendtől?
  21. Ventress miért nem ismeri fel Vost? A Jedi Templomban látásból biztos kéne ismerniük egymást.
  22. zilllosarkany

    SW képregények

    Én is remélem:) Jó lenne ha párhuzamosan bővîtenénék a SW különböző korszakait.
  23. zilllosarkany

    SW képregények

    Mert egyedül van és nem szeretem a KOTOR sorozatot.
  24. zilllosarkany

    SW képregények

    A KOTOR 33. és a Legacy 36. számai vannak benne nem tudom mit jelenthet a 80.
  25. zilllosarkany

    SW képregények

    Valakinek kellene magyarul a KOTOR 80. számú füzetke? Pesten szívsesen odaadom, én csak kidobnám. Hátha valakinek ez hiányzik.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.