Ugrás a kommentre

Zot Zellos

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    37
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Bastion

Zot Zellos eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. Zot Zellos

    6x01 - The Unknown

    Ez nekem is eszembe jutott, de szerintem azért nem, mert valószínűleg a 66-os szerint Anakin már Sith. Elvégre a Császár akkor adja ki, amikor átállítja a Sötét Oldalra.
  2. Zot Zellos

    6x01 - The Unknown

    Egyébként csak ezt az egy részt adták le szombaton? Mert én megtaláltam az első négyet a neten, amiket szemlátomást egy tévéből vettek föl/töltöttek le.
  3. Zot Zellos

    Rohamosztagosok

    Egyetértek. Egyébként nem tudom, olvastátok-e, de Timothy Zahn a Thrawn-trilógiában megpróbálja föloldani ezt az ellentmondást (mármint, hogy a rohamosztagosok elvileg a legjobb katonák, és simán kicsinálják őket), azzal, hogy a Császár az endori csata során az erővel irányítja a katonáit, így azok nem voltak eléggé hatékonyak (és miután meghalt a Császár, össze is zavarodtak. Ez így kissé zavaros, de sajna a könyvben sem fejtették ki jobban, inkább csak Thrawn célozgatott rá.
  4. Zot Zellos

    A Rebels animációs sorozat

    Javíthatatlan Birodalom-fanatikusként nagyon várom már ezt a sorozatot. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire dolgozzák ki a Császár rendszerét (arról eddig csak könyvekből, képregényekből és játékokból tájékozódhattunk, azok pedig olykor ellentmondtak egymásnak). Remélem, hogy erre szánnak időt majd a sorozat készítői.
  5. Zot Zellos

    5x20 - The Wrong Jedi

    Bocsánat a kifejezésért, de ez egy kib*szottul jó rész volt, szerintem Méltó lezárás volt ennek az évadnak, és Ahsoka történetének (?). Én teljesen együtt éreztem vele, azok után amit a tanács tett, én sem mentem volna vissza. Igaz, a nyomozás talán kissé gyorsra sikeredett. Eddig három részen keresztül fogalmuk sem volt róla, hogy ki a merénylő, most meg Anakin öt perc alatt megtalálta
  6. Zot Zellos

    5x19 - To Catch a Jedi

    Például a stílusából (korábban már harcolt vele), meg nem ugyanabban a ruhában volt, mint Ventress. Bár ez talán még kevés.
  7. Zot Zellos

    5x19 - To Catch a Jedi

    Egyetértek, bár szerintem nem feltétlenül Luminara volt az a Jedi. Akármelyik más híresebb mester is lehetett, aki szeret bűnbakokat csinálni.
  8. Volt még egy amit kihagytak: Letta halála. Az utolsó szavai szinte szóról szóra ugyanazok voltak, mint Zam Wessel-nek az EP.II.-ben... De tényleg nagyon jó lett az összeállítás.
  9. Ebben lehet valami. Tényleg, Tarkin... Most már admirálisnak szólították. Szépen kapaszkodik fölfelé a ranglétrán.
  10. Hát, a kommandós droidok képesek rá... Nem mondom, hogy valószínű, de arra is volt már példa, hogy klónok váltak árulóvá. Engem ami zavart Fox-ban, hogy nem engedte be Anakin-t. Apróság, de mégis csak egy ünnepelt, híres Jedinek a kérését megtagadni, aki rangban fölötte áll? Kissé érdekes volt...
  11. Pont ezért gondoltam rá (no meg a Trailer alapján valamikor harcolni fog Ahsoka-val és a környezet ráillik Coruscant alvilágára. És az, hogy problémás, még egy ok, hisz amennyiben kudarcot vall, legalább megszabadulnak tőle... Ennek ellenére lehet, hogy nem ő lesz az.
  12. Ja, az nekem is leesett... Ha a tettesre kéne voksolni, én is Ventress-re szavazok, bár szerintem ez kissé másodlagos ami jobban érdekel, az az, hogy ki bízta meg? Mert biztos, hogy nem magánakcióról van szó...
  13. Zot Zellos

    5x17 - Sabotage

    Mindent összevetve nem volt rossz rész, bár egy kicsit bántam, hogy a Császár terveiről (már ami a mandalore-i felbolydulást illetve Maul-t illeti) egyelőre nem tudtunk meg többet... Ez számomra azért volt furcsa, hisz Obi-wan úgy hagyja ott a csatát, hogy megígéri Bo-Katan-nak, hogy elmondja, hogy mi történt. Igaz, valószínűleg ezt (mármint a Maul-szál lezárását) az évad végére tartogatják. Ugyanakkor az epizód elég ütősre sikeredett pörgős volt, kidolgozott és izgalmas. Szerintem ügyes volt, hogy elővették a nanodroidokat, hisz a Star Wars világában meglehetősen előrehaladott droid technikával rendelkeznek... Az is jó húzás volt az alkotók részéről, hogy újra elővették a szenátusi ülésekről már korábban megismert háború-béke vitát - a nép szemszögéből. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kihozni ebből, az évad előzetese(i) alapján ugyanis még nincs vége a történetnek... Nem valószínű, nekik izzó vörös szemük van, és (egy-két egyedet leszámítva ) hírből sem ismerik a köztársaságot, vagy a jediket.
  14. Zot Zellos

    5x16 - The Lawless

    Szerintem nagyon jó rész volt, olyan 15/10, legalább. Nem hittem volna, hogy überelni tudják az előző rész párbaját, de sikerült. Ami azt illeti, tényleg kissé gyors rész volt, nekem a legszembetűnőbb a(z) (eljövendő) Császár reakciója volt, az nem derült ki, hogy ő miért tudta rögtön, hogy ki áll a háttérben, és miért ment egyedül, amikor máskor inkább másra szokta bízni a titkos munkát. Ennek ellenére, nagyon örültem, hogy betették, sokkal izgalmasabb lett így a finálé, mint ha egy sokadik Obi-Maul párbajt kellett volna végignéznünk. Ismét, (ebben az évadban már sokadszorra) örömmel tapasztaltam a grafika folyamatos javulását (amit most leginkább a Twilight-nál tapasztalhattunk, pl. amikor lőnek rá, vagy leszállásnál) illetve az akció jelenetek színvonala is sokat emelkedett (itt Bo-Katant emelném ki, amikor kiszabadította Obi-want). És természetesen kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni, hisz még nincs vége a történetnek...
  15. Zot Zellos

    5x15 - Shades of Reason

    Túl sokat már nem tudok hozzátenni ahhoz, amit leirtatok, szerintem az ötödik évad (eddigi) legjobb részét láttuk.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.