Ugrás a kommentre

Sinistra

Tag
 • Összes hozzászólás

  463
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

13

Sinistra tevékenysége

 • Rank
  Elkóborolt Padawan
 • Születésnap 1994-05-07

Profil információ

 • Nem
 • Lakhely
  Debrecen

Legutóbbi látogatók

3.580 profil megtekintés
 1. https://24.hu/tudomany/2018/03/14/meghalt-stephen-hawking/
 2. Rebels 2.0

  Tök jók azok a vitorlázószerű izék Kananhoz meg valahogy jobban illik az új séró, kifejezetten bejövős.
 3. Én arra tudok gondolni, hogy Hanék olyan konfliktusba keveredtek, ahol az ellenség behatolt a hajó belsejébe, és harcok, lövöldözések voltak. Ez megmagyarázná nem csak a lelakottságot, hanem a jól látható átalakítgatásokat is.
 4. John Williams

  Szép kor, de remélem, még sokáig köztünk marad a Mester Isten éltesse!
 5. Nem is tudom, hogy láttam én-e valaha Jedit ilyen epic, ilyen mèltóságteljes módon elbúcsúzni. Luke nálam felemelkedett Qui-Gon mellé, habár még mindig az utóbbi kedvenc Jedim ever. Először nem örültem, hogy nem lesz már többé Luke, aztán mègis, merthogy ez a lehető legjobb befejezés,amit csak el tudtam volna képzelni.
 6. Abban nem kételkedek, bontsák csak ki a karakterét egy regényben, de egy minimális, sztorihoz is passzoló infó róla jól jött volna De ez csak szőrszálhasogatás, tényleg apró óhaj-sóhaj
 7. Nekem van némi hiányérzetem, örültem volna, ha egy icipicit többet megtudunk erről a vén múmiáról, és szvsz hamar meg is murdelt, bár az utóbbinál természetesen szerepet játszott az, hogy túl öntelt volt ahhoz, hogy Kylorol árulást feltételezzen. Azért picit örültem is a vègnek, mert ez valahol azt is feltételezi, hogy nem Snoke az egyetlen meglepetés a trilógia számára, ami az Első Rend oldalát illeti. Hiányérzet ide vagy oda, egy zseniális jelenetről van szó
 8. Huh, ambivalens érzéseim vannak, mert az első szakasz nekem nem volt egészen érthető, és sztem kicsit el is lett kapkodva, viszont a màsodik felében olyan zseniális húzások voltak, hogy csak néztem, mint hal a szatyorban o.O Konkrét véleményt én is csak újrázás után tudok majd felállìtani.
 9. Gratula Obinak és minden elismerésem Donát,hogy ezt kiötlötted és levezetted Az meglepett, hogy Luke lett a második de örülök neki
 10. Újrázásnál mindenképp 3d-ben szeretném nézni, ha lesz olyan vetítés abban az időpontban, akkor arra én is megyek
 11. Lehet, hogy 2 nap múlva Lukera szavaznék, de addig nem várhat a dolog, így ment Obi-Wanra
 12. Elképesztő, hogy màr csak 2 nap premierig, besz*rás :OOO Szerencsére sikerült foglalnom jegyet, igaz Debrecenben, a 21:00-tól kezdődő 2d-s feliratos vetítésre. Valaki innen még megy erre az időpontra rajtam kívül?
 13. Hannal én is úgy vagyok, hogy habár egy kiváló vagány karakterről van szó, az ep. VII-ig hozzám se állt különösebben közel, mindig semleges volt számomra és picit túlhypeoltnak is tartottam. Palpatine-t viszont mindig is a SW egyik (ha nem) legzseniálisabb karakterének gondoltam, ehhez persze elengedhetetlen Ian McDiarmid kitűnő játéka. A vén szarkutyulóval nálam ezèrt amúgy is kevesen tudják felvenni a versenyt.
 14. Palpatine, az öreg sz*rkavaró, szegény szerény Bail nem sok eséllyel indul ellene, rèszemről legalábbis
 15. Hux megint és még mindig
×

Fontos információ