Ugrás a kommentre

gunji

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    239
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Legutóbbi látogatók

2.410 profil megtekintés

gunji eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

6

Közösségi hírnév

  1. Kivéve a 10. epizód, mert az áldozatul esett a legutóbbi ritkításnak
  2. gunji

    A The Clone Wars animációs sorozat

    A napokban felkerültek a Disney+-ra az eddig hiányzó első évados bővített/rendezői epizódokhoz tartozó bővített szinkronok is (meg javították az ötödik évados hangformátumhibákat - ha jól nézem). Beletekerve a részekbe nekem úgy tűnik, hogy nem újak a hangpótlások. Szóval nagy öröm ez így nyárra, most már csak sok-sok idő kellene újranézni a sorozatot
  3. gunji

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Sziasztok! Igen, hát kissé kaotikus lett a casting, pedig a régi stáb csinálta ezt az évadot is. Tippre inkább a Disney adhatott rövid határidőt a munkára, persze igaz, elég nagy kihívás is logisztikailag a szervezés (mind a színészek, mind a stúdió eléggé be lehetnek táblázva), de nem hiszem, hogy akkora baj lett volna, ha Disney+ indulása után csak hetekkel később kerül fel egy-egy magyar hang, de az legalább minőségi lehetett volna. Nyilván javítva nem lesznek a problémák, a Disney mégsem Netflix Arra még kíváncsi leszek, hogy az első évad bővített epizódjait hogy oldják meg.
  4. gunji

    A The Clone Wars animációs sorozat

    De azok is csak a tévés szinkronok, sajna. Tehát a DC-s pluszjelenetek nincsenek bennük.
  5. gunji

    A fórum közössége

    Sziasztok! Nem tudom, ide tartozik-e, amiről írni fogok. Elnézést, ha nem, s akkor kérlek, töröljétek a hozzászólást. Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy star wars rajongót keresek, spoiler-ben írom a részleteket. Előre is köszönöm.
  6. gunji

    2x20 - Twilight of the Apprentice

    Még reggel olvastam a TFN fórumán, hogy volt egy Q&A panel, azon mesélte Filoni, hogy Ahsoka története ezzel véget ért, a Rebelsben már nem fog szerepelni. (A bujdosást csak én tettem hozzá, hogy akkor vajon mit csinálhat a következőkben, ha már nincs köze a felkeléshez.) @Dzséjt: Elolvastam, megértettem, de nem teljesen értek veled egyet, de tiszteletben tartom a véleményedet, s tanácsként megpróbálom megfogadni. Sajnálom, ha ennyire kiborított, amit írtam, nem volt szándékomban. Részemről a témát ezzel lezártnak tekintem és befejeztem.
  7. gunji

    2x20 - Twilight of the Apprentice

    @Dzséjt, @csoli1138: Ha láttam volna a teljes részt, az sem változtatna a véleményemen, talán még rontana is rajta. A befejezés érzelmileg/hangulatilag lehet kiváló, de értelme semmi, szvsz. Ha ki akarják írni Ashokát, akkor meghal, börtönbe kerül, karbonfagyasztják, távoli bolygón reked hajótöröttként, stb, sok lehetőség lenne, de ez az elbattyog a setétbe' (megint) és nem tér vissza megoldás nem valami jó. Hogyan tovább? Elbujdosik messze-messze egy távoli helyre, cserben hagyva a többieket, a társait? Ő szvsz nem ilyen.
  8. gunji

    2x20 - Twilight of the Apprentice

    Reggel hét óra után már nem bírtam ki, hogy bele ne nézzek külföldi fórumokba és a készítők későbbi nyilatkozataiba, s hát... azóta gondolkodok, hogy írjak-e. Már többször elkezdtem, töröltem, s újrakezdtem. Röviden: értelmetlen befejezés, nem tetszett, csalódott vagyok. Vagy csak én nem értem a modern szimbolizmust. De ez nálam most kaszát érne. Lehet, hogy nagy butaság a rész megtekintése nélkül véleményt formálni, talán majd egyszer meg is nézem, s talán akkor majd nagyon is fog tetszeni (beletekerve biztosan). De most valahogy ez nem hiányzik. Sajnos. Előbb valahogy le kell ülepednie a dolgoknak.
  9. gunji

    A Rebels animációs sorozat

    @Rajmesz: Igaz, most látom.
  10. gunji

    A Rebels animációs sorozat

    Igaz, kis költői túlzás volt Egy heti random résznél lehet kevésbé számít, de most egy eléggé hype-olt évadzáró jön, nem hiszem, hogy nem számítana a nézettség. De az is lehet, hogy lesz valami wtf csavar a törpénetben, aminek nem szabadna idő előtt kiderülnie.
  11. gunji

    A Rebels animációs sorozat

    Miért, miért? Bevétel mindenekfelett. Ugye Dagobert bácsi effektus. A titkolódzásban meg jók, túlságosan is. Még az epizód ost-jét is leszedték.
  12. gunji

    A Rebels animációs sorozat

    @Rajmesz: Hm, egen, szerintem én is valami ilyesféle jelenetet láthattam [fejvakarós smiley] Más. Amúgy korábbi részeknél tévés premier előtt már szokott volt lenni webdl? Nem csak azután?
  13. gunji

    A Rebels animációs sorozat

    Az utóbbi hónapokban próbáltam kerülni a fórumokat, nehogy belefussak valamilyen spoilerbe (általában kevés sikerrel), de hát most - ha jól figyeltem - évadzáró jön, így csak nem hagyhatom ki az alkalmat. Emiatt inkább write-only lesz, elnézést érte, ha valaki már írta, illetve már időszerűtlen lenne, amit írok. Valamelyik nap láttam két előzetest,
  14. gunji

    Sorozat fordító

    Köszi
  15. gunji

    2x12 - The Protector of Concord Dawn

    Ez a dolog, hogy Sabine melyik házból származik, arról én maradtam le eddig, vagy tényleg csak most derült ki?
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.