Ugrás a kommentre

LeeLee

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    191
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

LeeLee összes hozzászólása

  1. LeeLee

    A szereplők

    Igen, én is. Szerintem tehetséges színésznő, emellett igazán szép, különlegesen karakteres arca van. A Parfüm mellett a Dorian Grayben is lehetett őt látni, bár az eléggé... rétegfilm.
  2. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Ártatlan aligha. Gúnyos, szarkasztikus, lekezelö. Mintha pont az ilyen hangnem elöl vándoroltál volna el korábban te is egy másik fórumról. Tök érdekes, h kb. bármit is posztol ide az ember vagy kezd el azon merengeni, te rögtön jössz és leoltod. Ki beszélt itt konkrétan olyan infóról, mely klón!Palpi visszatérését jelentené? A felvetés itt született belöle, nem az eredeti forrásnál. Máris összemostad a kettöt. De mindegy, ha ez neked így jó, hát jó szórakozást hozzá.
  3. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Jól van, Ody. Ha neked jelenleg semmilyen infó nem jó, ami a főbb oldalakról jön, akkor ne is beszéljünk róla, vagy mi van? Kajak elveszed az ember kedvét a fórumra járástól az ilyen kommentekkel, mint amiket az elmúlt napban csak ebbe a topikba posztoltál.
  4. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    De gonosz. A semminél az ilyen hír is több. Apropó semmi: a lent említett JediNews most próbál meg egy hírt megerősíttetni, miszerint a Lucasfilm egy nagyobb bejelentésre készül az ep7 kapcsán hamarosan, kompenzálva ezzel. az eddigi teljes némaságot.
  5. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Nyilván. Nem is azt mondtam, hogy most jöjjön dokumentumfilm. Hanem hogy milyen jó érzés volt a közösségnek, hogy számíthatott ilyen "törődésre" a készítőktől. Egyelőre ennek még nyoma sincs. Legyen az cím, casting hír, concept art, satöbbi.
  6. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Két kisebb hír: http://www.latinospost.com/articles/22049/20130624/star-wars-episode-7-news-update-kristen-stewart-robert-pattinson.htm "The actors that are not being considered include Kristen Stewart and Robert Pattinson. A source told Hollywoodlife.com that the two actors had a large fanbase that would create too much hype and hysteria. "There is no chance that Kristen Stewart or Rob Pattinson will be offered a role for any of the films, they won't even be sent the script," the source stated. The comments were in response to Stewart and Pattinson's interest in the series. According to a source the former couple said that they would be willing to consider a part in the upcoming film. The insider stated, "They aren't thinking of Star Wars themselves right now, but if it was offered to them, they would 100% talk to executives, JJ and Disney. It would be foolish for them not to take that call." (...) És: http://screencrush.com/star-wars-attack-squadron-domain-names-registered-by-disneys-lucasfilm/ Vajon videójátékhoz vagy a filmhez kapcsolódhat az "attack squadron"?
  7. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Ezzel egyet kell értsek. Egyetlen egy eddigi filmes produkciónál sem láttam, hogy a film elkészítése közben minőségi, webes dokumentumfilmek kerültek volna fel időről időre a hivatalos csatornákra (prequel filmek forgatása), vagy ahol élő webcamerán lehetett volna nézni a filmes munkálatokak (ep3). Ezek a szenzációs extra tartalmak közösséget építenek, melyek nyomán a fórumok tele voltak élettel, emléketekkel, jobbnál jobb ötletekkel, fokozva a várakozást.Ezt azóta egy helyen sem sikerült megismételni. A Hobbitnál próbált Pete Jackson hasonló dokumentumfilmmel kedveskedni a Youtube-on, de az nem teljesen volt ugyanaz. Elég g*ci húzás szerintem ez a no info policy, ami a felvásárlás óta az új filmet körüllengi. Régi időkben a Lucasfilm is felért egy Pentagonnal, ha a filmekkel kapcsolatos adatvédelemről volt szó, de a hozzáállás teljesen más volt. Volt némi morzsahintés a parasztnak, hogy ébren tartsa az érdeklődést, és legyen miért elmennie majd a moziba...
  8. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Casting hírek valóban jöhetnének már. Én úgy hiszem, hogy a forgatóköny már kész van, vagy a föbb vezérfonal megvan és ezek mentén a fontosabb szereplök már ki lettek választva.
  9. LeeLee

    A történet

    Nem tudom. Én el tudnám képzelni azt, hogy bár látják a lázadás megszületését és harcát a birodalommal, de - mint oly sokan mások a galaxisban - vagy nem érzik úgy, hogy a felkelésnek esélye van (és ezért nem is csatlakoznak), vagy próbálnak segíteni a maguk módján (partizánakciók a lakhelyeiken, lázadás szítás, szimpatizánsok toborzása). Vader ideje alatt veszélyes dolog jedinek lenni, nem hiszem, hogy akár egyvalaki is tudta, hogy a felkelésnek pl. jedije is van Luke személyében. Lehet, hogy a jedi múltat eltemetve próbáltak a felkelőknek segíteni - ha meg távol maradtak az eseményektől, akkor azért tehették, mint pl. Yoda is.
  10. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Vagy mondjuk van a rend, és egy viszály kettészakítja őket, ami miatt új fenyegetés születik a galaxisban.
  11. LeeLee

    A Rebels animációs sorozat

    Az áttetszö kupolájú droidok az R3-asok, az EU szerint nagy merevlemezzel megáldott, közigazgatásban és hadseregben használatos droidok. Külsöre csak ebben különböznek az R2-esektöl - meg az árban.
  12. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Jóféle lelet. Kíváncsi lettem! Munkacím van már?
  13. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Hiányzot már a forgatási izgalom nekem is. Vajon a magyar szuperkém, Tibur is visszatér majd a kémjelentésekkel?
  14. Amit én a filmekből eddig hiányoltam, az bizony Korélia. Több jelentőségteljes figura is érkezik onnan, hajógyártásban is rendkívül nagy a bolygó szerepe, viszont egyik film se vitt még el minket akár csak egy pillanat erejéig erre a különös, és bizonyára Coruscanthoz hasonló élettől pulzáló bolygóra. Kiindulásként már ezt az új planéták közt el tudnám képzelni.
  15. LeeLee

    EPVII spoileres topic

    Nem tudom, mi volna az a pénz vagy másik projekt, amiért még ő is képes volna felállni. Az Avengers 2-nek már van rendezője és forgatókönyvírója, az kizárt, egyedül egy esetleges Star Trek 3 lehet csábító erejű, annak munkálatai elvileg jövőre kezdődnek. Ennyivel fontosabb volna számára a másik franchise?
  16. LeeLee

    A Rebels animációs sorozat

    Régen, az újkori animék hőskorában ('90-es évektől kb. a 2000-res évek elejéig) rengeteg kiváló sorozat volt, melyet még nem uralt teljesen a CGI, hanem ha elő is fordult bennük már ilyen, az gyönyörűen belesimult a hagyományos, kézzel rajzolt többi részbe. Ezért nem szeretem én se a mai animéket, mert régebben, mikor még a net nem volt ennyire elterjedt, megvolt egy szűrő, egy minőségi mérce, ami grafikai és történeti szempontból kizárólag a legjobbakat juttatta el "nyugatra" (hozzánk is), most meg minden CGI szemét a bemutatás másnapján csilivili karaoke fansubbal lehúzható HD-ben. Így valóban nagyon felhígult ez a réteg. Kiváló példa a minőségi régi nagy "óriásokra" a Ghost in the Shell" (a film, nem a sorozat!), a Visions of Escaflowne, a Neon Genesis Evangelion, a Cowboy Bebop, vagy Miyazaki korai műveiközül jó pár (pl. Nausicaa, ami ugyan posztapokaliptikus sci-fi és fantasy egyvelege, stílusban viszont nagyon közel áll Ralph Mc. illusztrációihoz, és mind tudjuk, Miyazaki mennyire hat Filonira).
  17. LeeLee

    A Rebels animációs sorozat

    Jó ég, mi ez? o.O Anime rajongó vagyok, de a legtöbb mai anime stílusa és rajzolási módja egyszerűen hulladék.
  18. Köszi. Se ott, se a face-en nem találtam hírt a nyereményjátékról.
  19. LeeLee

    A Rebels animációs sorozat

    Igen. Én pontosan emiatt tartok az egésztől egy kicsit...
  20. Sziasztok! Nem tudom, ki nyert. Mi a honlapja a magyar 501-eseknek? Feltöltöttem egyébként a képeimet:
  21. LeeLee

    A Rebels animációs sorozat

    Én valahogy úgy vettem ki Filoni szavaiból, hogy míg a CW a realisztikusságra törekedett minden szempontból, addig a Rebelsnél sokkal inkább lesz az az érzésünk, mintha egy Ralph Mc illusztrációt néznénk, mozgókép formájában. Azokban pedig mindig van egyfajta elvont, álmosságot keltő érzés, mely teljesen távol pozícionálja magát a valóságtól, mintha szándékosan más akarna lenni, mint amit eddig ismertünk. Filoni ezt a különleges, illusztrációkban rejlő érzést akarja megragadni.
  22. Nem mindig, sajnos. Nabolopasszar és húga egyébként útnak indult hazafelé Hunner és kedvese segítségével, Atlas kolléga szerintem holnap indul, akárcsak én. Szomorú vagyok, h vége, rég volt, h egy nagyszabású rendezvényen ilyen jól éreztem magam. Örök emlék marad.
  23. LeeLee

    A Rebels animációs sorozat

    Egyetlen dolgot mondott, ami számomra megható volt és nagyon öszintének tünt a sok bullshit-generátorból kipottyant szösszenet mellett: "Ha a SW és a Rebels jövöjét nézzük, igazábòl nem is tudjátok, hogy ezek a projektek mennyire jó kezekben vannak" Ebböl nekem, ill. a hangjemböl, testbeszédböl az jött le, hogy ezt mint rajongó mondta rajongóknak, akinek van lehetösége jobban belelátni a dolgokba, éz spoilerezés vagy jogi nyavalyák nélkül akar megnyugtatni minket.
  24. Én a Carrie Fisheres elöadàssal zártam a napot, és öszintén megvallom, eddig ez tetszett a legjobban, pedig (ismerve sajnos Carrie alkohol- és drogproblémáit és utóbbi idöben tanusított fura viselkedését) nagyon tartottam töle. Nagyon szép emlékeket idézett fel, voltak köztük roppant viccesek, de nagyon bensöségesek is, szóval igazán élmény volt hallani. A SW-jellegü poénokat is jól vette, együtt nevetett velünk. Mikor megkérdezték, Luke vagy Han csókolt-e jobban, sokat sejttetöen ránk nézett: "(Az egyikük) a fivérem, szóval a válasz egyértelmü...". Felidézte azt is, mi volt a legszürreálisabb SW-élménye. "Egy alkalommal épp vásárolni voltam, a pénztáros pali meg felismert: Pénztáros: ó, maga volt az elsö szerelmem! 12 és koromtól 22-ig minden nap csak magára gondoltam! Carrie: ... minden nap? De édes! P: igen, napjában négyszer!"
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.