Ugrás a kommentre

P.I.D.

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    183
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

P.I.D. összes hozzászólása

  1. P.I.D.

    Trailerek

    Jah, néztem is, mit művel... Jó lesz ez!
  2. P.I.D.

    Star Wars viccek

    Quebecben az egyik kirakatban találtam ezt.
  3. P.I.D.

    Fénykardok

    Itt is Darksaber, s jobb nem is kell.
  4. P.I.D.

    A Rebels animációs sorozat

    Rex érdekes lenne a Rebelsben... pláne ha a Birodalommal szemben helyezkedne el. Ahogy Ashoka, Rex is Anakin mellett volt a háborúban, aztán meg Vader... bárhogy is lenne, kíváncsi lennék hogy reagált az egészre.
  5. P.I.D.

    Fórumtali

    Merr, nem kell annyira tartani Budapesttől. Most Márciusban voltam először, s csak néztem, hogy mi lesz itt velem, hisz vagy 10x nagyobb mint Marosvásárhely, ahol simán elsétálsz valahova. De végülis nem olyan nagy dolog, ha tudod hogy honnan hova kell eljuss. Nálam volt a környékről térkép, meg menetrend, de a menetrendre nincs is szükség, mert ott a megállókban (úgyhogy csak ki kell bogarászni, hogy hol állhat meg az az "izé", ami Neked kell), s jó esetben térképre sem.
  6. P.I.D.

    Egyéb fontos

    Jó vége lett a történetnek, s reméljük még jobb lesz.
  7. P.I.D.

    Videjó játékok

    Ősrégi, mint a gép is. De csak májusig használom ezt a gépet, nem fogom tákolgatni (hacsak nem sikerül tönkrevágni). Az otthoni gépen tökéletesen megy az Origin, azon már elfelejtettem az XP-t. Csak épp nehéz lenne TeamVieweren keresztül játszani.
  8. P.I.D.

    Videjó játékok

    Nem tudom elő fogom-e valaha szedni, de megvan, köszi! Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. Használt-e mostanában valaki közületek Origint XP-n? Mert itt nem jutok el a belépésig sem. Más gépen (csak épp az otthon van, a tenger másik oldalán) a 7-esen megy tökéletesen minden, viszont itt, XP-n nem tudok belépni, ha meg az Origin.com indítja a klienst, akkor sem működik semmi rajta (letölteni nem tud, mert folyamatosan készülődik). Valami ötlet?
  9. P.I.D.

    Sorozat fordító

    Utólag is köszönöm a feliratokat előre!
  10. P.I.D.

    6x10 - The Lost One

    Elnézést, de amikor gép elé keveredek, sosem jut eszembe. No de hátha lesz lehetőségem módosítani...
  11. P.I.D.

    6x10 - The Lost One

    Ó, ó. És a klónok történetét újra tisztázták valamennyire Filoniék. Egyedül azt sajnálom, hogy egy rész volt az egész. Simán lehetett volna több is, hisz tényleg annyi kérdés van még megválaszolatlanul...
  12. P.I.D.

    Fórumtali

    És mi van Montreallal? Itt is lehetne találkozót szervezni.
  13. Biza, sokmindent tudunk meg a SW világáról a sorozat kezdete óta. Én pl el sem tudtam volna ilyesmit képzelni (bár igazából Talzinékat sem). Elsőre az ugrott be, hogy ez a szál valami SW-Indy keverék. A nem kicsit fura Jar-Jarról is többet tudtunk meg, megint egy újabb bolygó... Még a végén belehúztak, s kibővítették az univerzumot amennyire tudták. Windu arckifejezését élveztem nagyon, amikor Jar-Jar a barátjának, majd később a szolgájának nevezte.
  14. P.I.D.

    Egyéb fontos

    Boldog születésnapot!!!
  15. P.I.D.

    6x06 - The Rise of Clovis

    Akkor az. De már itt elkezdődött.
  16. P.I.D.

    6x07 - Crisis at the Heart

    És összeáll a puzzle. Én azért sajnálom Clovist, hisz rendbe akarta hozni a dolgokat, csak épp nem jött össze Neki. Padmé túszul ejtése.. biztos vagyok benne, hogy nem bántotta volna. Kicsit tényleg olyan volt, mint Fives esete, ott is miért kellett csapdába ejteni Rexéket? Nem láttak jobb megoldást, de nem is akartak rosszat. Anakin meg... inkább affele hajlok, hogy tényleg nem tudta volna ott, akkor megmenteni mindkettőjüket.
  17. P.I.D.

    6x06 - The Rise of Clovis

    Kis túlzás no. Fontos, érdekes a politikai része is, de a későbbi események fényében nekem picit fontosabb, hogy hogy távolodnak el egymástól.
  18. P.I.D.

    6x06 - The Rise of Clovis

    Mit mondhatnék? Nem egy 66os parancs, de legalább olyan fontos. Nincs gondom a politikával, érdekesnek tűnt az előző részben, de kezd egyáltalán nem érdekelni. Kit érdekelne, mikor Anakin és Padmé házassága lassan tönkremegy? Kíváncsi vagyok a végére.
  19. P.I.D.

    6x05 - An Old Friend

    Lássuk csak, lássuk csak... Sikerült Netflixen megnézni, így lehet elsiklottam egy két dolog felett magyar felirat híjján. Újra egy "békés" történet. Nekem eddig szimpatikus ez a pénzügyes szál. Anakin és Clovis úgy viselkedik kb, mint két gyerek. Magát a bolygót nem figyeltem meg túlságosan, de az maradt meg bennem, hogy eléggé tetszetős. Meg kicsit tényleg steampunk. Hogy Palpatine mit akar ebből összehozni, arra kíváncsi vagyok, remélem hamarosan megtudjuk.
  20. P.I.D.

    Egyéb fontos

    Köszönöm, boldog nőnapot, boldog születésnapot!!!
  21. P.I.D.

    Egyéb fontos

    Boldog születésnapot!!! Az a helyzet, hogy ma indulok Pestre, kedden meg Montreálba, s lehetséges, hogy míg ott vagyok (2 hónap), nem fogok errefele nézni, bár remélem nem így lesz. Addig is, minden jót Nektek!
  22. P.I.D.

    Sorozat fordító

    Köszönöm!
  23. P.I.D.

    Filmek

    A helyzet az, hogy tudtommal nem is láttam szinte semmit a műfajból, amit meg láttam (bárhogy gondolkozok, a Christine jut eszembe régebbről, meg most az Alien), azt általában nem értettem, miért nevezik horrornak. Ettől függetlenül lehet, hogy azért gyökerezett belém, hogy nem szeretem, mert keveset hallottam róla, és az a kevés meg gyenge filmek alapján volt, ahol a rémisztgetés, vagy a vérfürdő volt a lényeg.
  24. P.I.D.

    Filmek

    Ebben az értelmezésben akkor szeretem a horrort! Stephen King Christine-je jutott eszembe, azzal találkoztam, ami nem riogatta a nézőt, hanem félelemben tartotta valamennyire. REC, Alien ez-az amaz, milyen ilyen "régimódi" horror van még?
  25. P.I.D.

    Filmek

    Alien Hűha! Eeez nem semmi! Mivel láttatlanul elkönyveltem, hogy nem kedvelem a horrort és a zűrlényeket, egészen mostanáig kimaradt ez a "valamiért" híres film. Mostanában viszont fogtam magam, s megnéztem. Egyáltalán nem bántam meg. Megvan a maga hangulata, egy eléggé nyomasztó, ijesztő hangulata. Viszont lehet én vagyok eltévedve, de ezt nem föltétlenül nevezném horrornak. Mindenképp plusz pont a szememben, hogy rengeteg jelenetben, mikor "jön" az Alien, vagy előre lehet sejteni, vagy éppenséggel látszik, még ha nem is mindig veszi észre az ember. Így nem azért ijed meg az ember, mert valami hirtelen előugrik, hanem mert tényleg ijesztő az adott dolog. S még valami, amit spoilerbe rakok, ki tudja, esetleg valaki nem látta a filmet. Összességében jó történet, jó megvalósítás, kellemes csalódás. Kérdés, a többi részek is vannak olyan jók, mint az első?
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.