Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Tag
 • Összes hozzászólás

  2.496
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

197 Nagyon kedvelt

Darth Cupsy tevékenysége

 • Rank
  Sith Lord
 • Születésnap 1989-06-23

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Sopron
 • Érdeklődés
  -

Információk

 • Ajánló
  -

Legutóbbi látogatók

3.359 profil megtekintés
 1. Marvel

  Mert ez kérdés egy MCU filmnél?
 2. Filmek 12.0

  Azért rájuk fért volna, neked/nekem OK mert otthon vagy képregényes téren, de az átlag néző... pl. haveromnak Aquaman totál lóg a levegőben, a film után tudott annyit róla, hogy "gyorsan úszik meg van egy vasvillája". Flashről volt elképzelése a sorozat miatt, Cyborgra meg ki sem tértünk. Szóval szerintem ha másnak nem is de a kevésbé ismert karakterek kaphattak volna eredet sztorit a JLA előtt.
 3. Filmek 12.0

  Szerintem meg Superman! Amúgy amikor Szupi ellen nyomják az volt a kedvenc részem, sőt megkockáztatom, hogy a legjobban tetszik azok közül a jelenetek közül amelyekben szuperhősök többen ugranak egy gonosznak vagy egymásnak.
 4. Filmek 12.0

  Tegnap megnéztem az új Jumanjit, alapjában véve szórakoztató film, volt pár rész amin jót nevettem, de nem csodálkozom, ha a Jumanji rajongóknak kinyílik a bicska a zsebében miatta. A film jól megoldotta, hogy s miért lesz a táblás társasból konzol game, ezen elégedetten bólintottam. Vannak azonban kevésbé tetszetős momentumai is a számomra: 1. Alapvetően a játék egy elátkozott gonosz cucc ahogy az első részből lejött, nem tudom, hogyan jött az új részre az, hogy kihozza az emberekből a legjobbat. 2. Maga a dzsungel eléggé "szürke" lett ahhoz képest amit az első rész és a rajzfilm sorozat alapján vártam. Azok alapján Jumanji egy olyan hely ami még a legvagányabb, dzsungeljáró kalandort is megizzasztja, úgy hogy rögvest nyugdíjba megy ha kijut. Lényegében kaptunk egy sima dzsungelt, varázslatos dolgok az állatok irányításán kívül nem is volt. Hiányoltam azokat a néha szürreális dolgokat amik a rajzfilmet jellemezték. Egynek elment, de az elsővel ellentétben nem egy újranézős darab, ennek ellenére megfogom nézni, mert ha megnézem legközelebb az elsőt el fog kapni a "viszketés", hogy nézzem meg a folytatást is.
 5. Képregények

  Szánalmas komolyan. A legjobb érvük volt az EU eltörlése mellett, hogy katyvasz az egész (ami egyébként igaz is) erre jó úton haladnak afelé, hogy egyszer majd ugyanott tartsunk.
 6. Könyvek

  Köszi, a híreket, de a Legends könyveknek is van külön topicja ami oda való azt jó lenne oda beírni, mert csak belekeveredik az ember.
 7. RIP. Akkor mostanában biztos nem fedezik fel a féreglyukakat.
 8. Egyéb fontos 10.0

  Boldog Születésnapot!
 9. Sorozatok 7.0

  AF szerintem is jobb, mint az FG nemt'om szinkronosan nézed-e, de magyarul Stan-nek az a nagyon "paraszt" röhögése nálam mindent visz Simpsont egyszer elkezdtem, de SP és AF meg FG után már túl visszafogott nekem Firka Villa nagyon adja, szerintem annyit még nem röhögtem ilyen jellegű sorozaton, mint ezen szösszeneten (nagyon durván szerintem negyed órát simán, többször visszanézve):
 10. Sorozatok 7.0

  Rick és Morty: Első pár rész után nem értettem mitől van oda ezért a sorozatért mindenki. Annyira vicces sem volt, mint a korai South Park vagy Family Guy részek, sőt alapjában véve tartom most is, hogy összességében nem annyira vicces, mint az előbbiek, viszont annyi ötletes és/vagy elborult dolog van benne, hogy már csak azokért megéri nézni.
 11. Sorozatok 7.0

  Erre már nem emlékeztem.
 12. Marvel

 13. Sorozatok 7.0

  Aztán az első sorozat után van 2 lezáró film a Kontinuum és az Igazság ládája, utána jöhet az Atlantis aztán a Universe. Az SG-1 vége meg az Atlantis eleje az időben egyszerre játszódik, de pontos idővonalat nemtudok. De igazából nincs hatásuk egymásra. Szerintem ezt sose szégyelld, ha neked valami tetszik/szórakoztat pont magasról le kell sz*rni, hogy másnak mi a véleménye róla.
×

Fontos információ