Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Tag
 • Összes hozzászólás

  2.378
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

107 Nagyon kedvelt

Darth Cupsy tevékenysége

 • Rank
  Sith Lord
 • Születésnap 1989-06-23

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Sopron
 • Érdeklődés
  -

Információk

 • Ajánló
  -
 1. Star Wars viccek

  Nagyon beteg
 2. Én dec. 11-én este/éjjel jutottam el arra a szintre, hogy én Star Wars-ot akarok már nézni, ezért fogtam magam és belekezdtem a filmekbe EP I-től, közben haverommal fogadtam, hogy úgyse tudom, már mindet megnézni a filmig. Kicsit erőltetett volt a tempó 11-e estétől 12-e hajnal valahányra végeztem a Klónokkal, 12-én napközben Sithek, Rogue One, Új Remény, Birodalom, 13-ára maradt a Jedi és a 7-ik, amivel úgy végeztem, hogy bejött a vége főcím, film leállít, öltözés aztán irány a mozi, szóval gyakorlatilag az első megnézésem is egymás utáni volt.
 3. Darth Sidious

  Szerintem a Sithek tervének beteljesülése amit Palpatine végrehajtott. Mikorra ő lett a mester értek el akkora befolyást a politika hatalmasai között, hogy egy esetleges választásnál biztos legyen a győzelmük, ha indulnak. Plusz lehet, hogy Palpatine volt az első aki elérte a rejtőzés képességének azon fokát, hogy Yoda illetve a Jedik ilyen közelségében veszély nélkül megálljon. Azt, hogy a Sithek terve volt, az is alátámaszthatja amit írtál, hogy Plagueis korán felfigyelhetett Palpatinera, mert befolyásos családból származott és ezért rejthette el a Jedik fürkésző szemei elől. Persze lehet, hogy a konkrét EP 1-2-3 és előtte lévő események Sidious agyából pattantak ki, de azt hogy egyiküket a politika magasabb régióiba kell juttatni már alapból a Sithek tervének része volt, szerintem. Tudod, mint a legyek, dörzsölgették a "tenyerüket" sunyin kacarászva
 4. Marvel

  Igen, feltétlen így legyen! Bocsi, de első topic... fiatal voltam és kellett a pénz... nem gondoltam minden eshetőségre Egyébként a szavazást azt ilyenkor még lehet csinálni vagy azt már nem? Vagy csak ti tudtok?
 5. Filmek 12.0

  Igyekeztem minél több eszközt felhasználni az érvelés során.
 6. Valóban és ha folyamatosan meg akarnánk tudni, a miérteket, akkor sohasem érnénk a végére, mivel mindent és mindenkit elindít valaki vagy valami egy irányba, így pl. ha megtudnánk Palpatine-ből, hogy lett Sith akkor Plagueis lenne a homályos folt aztán az ő mester és az övé etc-etc.
 7. Marvel

  Ide jöhetnek a Marvellel kapcsolatos filmek, sorozatok, trailerei, kibeszélői és egyéb magvas gondolatok a Marvellől. Marvel alatt nem csak az MCU-t értem, szóval a Sony különálló filmjeit is. Illetve a Disney egyesítése előtti filmekről szóló különféle dolgok is.
 8. Filmek 12.0

  Fel mert emlékeztem rá, hogy így történt és nem akartam csak a levegőbe dobálózni így korrekt és cáfolhatatlan. Sehol nem kostólgattalak azt teljesen egyértelműen észreveszed ha úgy lesz. Nem annak szántam. De azok fényében minthogy köztudottan nem szereted a Marvel franchiset és egyszer kijelentetted hogy több specifikus topic nem kell ennek ellenére mégis nyílt olyan franchise topic amely franchise-t azért te is figyelemmel követsz egyértelműen az jön le, hogy a Marvel topicnak önkényes érvek alapján nincs létjogosultsága. Nem azt mondom, hogy szeresd a Marvelt, de legalább engedd, hogy mi szerethessük. Nyilván nem kell minden pisztricsálé franchisenak topic, itt jön képbe a moderátor/admin ami a nyilvánvalóan felesleges topicocat nem engedi/törli. Nem hinném, hogy a Marvel ebbe a kategóriába tartozik, hisz a jelenlegi filmgyártás jelentős részét képezi. A topic létjogosultsága mellet szól, hogy rajtam kívül már 3 egyetértenek vele. Sajnálom, ha megsértődtél. Egyébként most ki is megy bele a másikba? Fogd meg a söröm!
 9. Filmek 12.0

  Történt mindez az Alien franchise topicnál és lám 2015. november 29-én kinyílt a Trekkes topic még sem volt érte egy mukk sem. Azóta GoT topic is nyílt. Nem a topic a lényeg, hanem az ok ami a tiltása mögött van, ami nem más mint, hogy nem szereted a franchiset és akkor felmerül a kérdés, hogy ez egy fórum vagy valaki privát játszótere, ahol csak az van amit ő szeret és akar. Nem lesz ettől a fórum más irányultságú, nem lesz belőle Marvel fórum, mert aki már itt van az amúgy is elsődlegesen az SW miatt van itt, aki meg ezután talál a fórumra az sem az egy szem Marvel topic miatt fog rátalálni. Nyilván abban a topicban több hsz lenne, mint az egyéb franchise-os topicban mivel több anyag is érkezik belőle, de azok meg úgyis idekerülnének, szóval még logikusabb is lenne ha mindent oda be lehetne rakni és az olyan dolgok, mint pl.: az anno több oldalas vitánk Dzséjttel a Bosszúallok 2-ről nem tördelnék meg ezt a topicot azok számára akiket csak az egyéb filmek illetve azok trailerei érdekelnek. És ahogy MissKarrde is írta az itteni emberekkel szeretnének sokan beszélgetni ezekről a filmekről, mert pl. egy kifejezett Marvel fórumon tevékenykedő innét ismeretlen alakok esetleg ronthatnák a kibeszélés élményét, míg itt már ismered nagyjából kitől mit várhatsz.
 10. Filmek 12.0

  Ez aztán a következetes vezetés.
 11. Filmek 12.0

  Akkor töröljük az Alien, HP, stb topicokat is. Mind tudjuk, hogy nem érdekelnek/ nem szereted a Marvel filmeket attól még más szeretheti őket, neked is jobb lenne legalább nem kellene itt átpörgetni a Marveles részeket csak egyszerűen a Marvel topicot nem olvasni.
 12. Filmek 12.0

  Mert miért nem lehet?
 13. Box Office

  Igazából, ha a Disney a megszokott ütemben folytatja a régi illetve az újonnan hozzá került franmchise-okat akkor nem sok mozgástere marad, hogy ne csesszen ki magával.
×

Fontos információ