Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Tag
 • Összes hozzászólás

  2.496
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Darth Cupsy minden hozzászólása

 1. Marvel

  Mert ez kérdés egy MCU filmnél?
 2. Marvel

  Ide jöhetnek a Marvellel kapcsolatos filmek, sorozatok, trailerei, kibeszélői és egyéb magvas gondolatok a Marvellől. Marvel alatt nem csak az MCU-t értem, szóval a Sony különálló filmjeit is. Illetve a Disney egyesítése előtti filmekről szóló különféle dolgok is.
 3. Filmek 12.0

  Azért rájuk fért volna, neked/nekem OK mert otthon vagy képregényes téren, de az átlag néző... pl. haveromnak Aquaman totál lóg a levegőben, a film után tudott annyit róla, hogy "gyorsan úszik meg van egy vasvillája". Flashről volt elképzelése a sorozat miatt, Cyborgra meg ki sem tértünk. Szóval szerintem ha másnak nem is de a kevésbé ismert karakterek kaphattak volna eredet sztorit a JLA előtt.
 4. Filmek 12.0

  Szerintem meg Superman! Amúgy amikor Szupi ellen nyomják az volt a kedvenc részem, sőt megkockáztatom, hogy a legjobban tetszik azok közül a jelenetek közül amelyekben szuperhősök többen ugranak egy gonosznak vagy egymásnak.
 5. Filmek 12.0

  Tegnap megnéztem az új Jumanjit, alapjában véve szórakoztató film, volt pár rész amin jót nevettem, de nem csodálkozom, ha a Jumanji rajongóknak kinyílik a bicska a zsebében miatta. A film jól megoldotta, hogy s miért lesz a táblás társasból konzol game, ezen elégedetten bólintottam. Vannak azonban kevésbé tetszetős momentumai is a számomra: 1. Alapvetően a játék egy elátkozott gonosz cucc ahogy az első részből lejött, nem tudom, hogyan jött az új részre az, hogy kihozza az emberekből a legjobbat. 2. Maga a dzsungel eléggé "szürke" lett ahhoz képest amit az első rész és a rajzfilm sorozat alapján vártam. Azok alapján Jumanji egy olyan hely ami még a legvagányabb, dzsungeljáró kalandort is megizzasztja, úgy hogy rögvest nyugdíjba megy ha kijut. Lényegében kaptunk egy sima dzsungelt, varázslatos dolgok az állatok irányításán kívül nem is volt. Hiányoltam azokat a néha szürreális dolgokat amik a rajzfilmet jellemezték. Egynek elment, de az elsővel ellentétben nem egy újranézős darab, ennek ellenére megfogom nézni, mert ha megnézem legközelebb az elsőt el fog kapni a "viszketés", hogy nézzem meg a folytatást is.
 6. Képregények

  Szánalmas komolyan. A legjobb érvük volt az EU eltörlése mellett, hogy katyvasz az egész (ami egyébként igaz is) erre jó úton haladnak afelé, hogy egyszer majd ugyanott tartsunk.
 7. Könyvek

  Köszi, a híreket, de a Legends könyveknek is van külön topicja ami oda való azt jó lenne oda beírni, mert csak belekeveredik az ember.
 8. RIP. Akkor mostanában biztos nem fedezik fel a féreglyukakat.
 9. Egyéb fontos 10.0

  Boldog Születésnapot!
 10. Sorozatok 7.0

  AF szerintem is jobb, mint az FG nemt'om szinkronosan nézed-e, de magyarul Stan-nek az a nagyon "paraszt" röhögése nálam mindent visz Simpsont egyszer elkezdtem, de SP és AF meg FG után már túl visszafogott nekem Firka Villa nagyon adja, szerintem annyit még nem röhögtem ilyen jellegű sorozaton, mint ezen szösszeneten (nagyon durván szerintem negyed órát simán, többször visszanézve):
 11. Sorozatok 7.0

  Rick és Morty: Első pár rész után nem értettem mitől van oda ezért a sorozatért mindenki. Annyira vicces sem volt, mint a korai South Park vagy Family Guy részek, sőt alapjában véve tartom most is, hogy összességében nem annyira vicces, mint az előbbiek, viszont annyi ötletes és/vagy elborult dolog van benne, hogy már csak azokért megéri nézni.
 12. Sorozatok 7.0

  Erre már nem emlékeztem.
 13. Marvel

 14. Sorozatok 7.0

  Aztán az első sorozat után van 2 lezáró film a Kontinuum és az Igazság ládája, utána jöhet az Atlantis aztán a Universe. Az SG-1 vége meg az Atlantis eleje az időben egyszerre játszódik, de pontos idővonalat nemtudok. De igazából nincs hatásuk egymásra. Szerintem ezt sose szégyelld, ha neked valami tetszik/szórakoztat pont magasról le kell sz*rni, hogy másnak mi a véleménye róla.
 15. Vélemények és javaslatok 2.0

  Szerintem se keverjük bele a Marvelba.
 16. Marvel

  Igeeen az is nagyon állat, szerintem nem röhögtem annyit még videojátékon!!!
 17. Vélemények és javaslatok 2.0

  Én is gondoltam rá egyból amikor megnyitottam a Marvel topicot, csak az után nem akartam húzkodni az oroszlán bajszát (Ody) Szerintem meg inkább legyen külön topic, így is rengeteg anyag jön már csak Marvel oldalon is, ha még a DC cuccok is bekerülnek már nehezebben lesz követhető a topic és bár én nem tartozom közéjük, de van akit tényleg nem érdekel csak az egyik kiadó művei, nekik ne kelljen átpörgetni a számukra felesleges részeket, elvégre a Marvel topic létrejötte mellett is az volt az egyik érv, hogy a Filmes topicban ne kelljen átlapozgatni a Marveles híreket azoknak akiket nem érdekel.
 18. Marvel

  Láttam belőle pár részt, de már az animációtól is futkos a hátamon a hideg. Azt biztos találsz. Én is úgy akkor kezdtem torrentezni kb. Először nem értettem, hogy miért vannak madzagok a karakterekhez kötve néha, akkor esett le, hogy ez egy félkész film amikor Logant elcsapta a kamion. Egyébként én szeretem azt a filmet, a belőle készült játék is nagyon jó.
 19. Marvel

  Ez a 2012-es koherens a Avengers Assemble, a Guardians of the Galaxy és a Hulk and the Agent of S.M.A.S.H-el. Ha jól emlékszem az Avengersből az első két évad szinkronos, GotG-ból az első, de a Hulk-os végig le van szinkronizálva. Megannyi Pók soriból ez az egyik nézhető verzió, a másik a fenn említett 90-es amit szintén ajánlanék, illetve akkor már a szintén korabeli X-men sorit is. bár sajna az a Pókival ellentétben nem végig szinkronos. Szemmozgás: a képregényekben is más-más a szem alakja, nagysága, mert csak így tudják kifejezni megfelelően az érzéseket, és ez egyébként nemcsak a Pókemberre igaz, hanem a legtöbb álarcot viselő hősre. Jó ekkora mértékben nem jellemző, mint ezen sori esetében, de minden tiszteletem és tetszésem mellett azért ezen mű jócskán a gyermeki korosztályt célozta meg. Egyébként a 90-es sorozat az jóval felnőttebb kategória, de ha jól meggondolom ez az összes animációs-szuperhősös sorozatra illik, mármint, hogy a 90es évekbeli verzióik sokkal felnőttesebbek, mint az utánuk következő.
 20. Valaki így képzeli el a HCS építését.
 21. Nem 100%, de úgy rémlik, hogy a 2 Antilles nem ugyanaz az ember, az Antilles olyan az SW-ben, mint nálunk a Kovács vagy a Kis, Nagy stb. Bail, Wedge, a kapitány is ezekkel a vezetéknevekkel rendelkezik. De valaki kompetensebb majd cáfolja vagy megerősíti
 22. Nemt'om ki, hogy van vele, de nekem az idővel való kavarás akármekkora mértékű is nem igazán tetszik az SW-ben. Most már megteremtették a lehetőségét, az lényegtelen, hogy mennyire használták ki. Ha legközelebb tovább mennek, lehet csak egy kis mértékben, ami nem fog feltűnni "ez még belefér" kategória lesz, mert a mostanihoz képest csak egy kicsi változás lesz aztán még pár ilyen és észre se vesszük, hogy az időben ugrálnak.
 23. Hurrá eljutottunk arra a pontra amikor, már az SW-ben is b*zerálják az időt... Azért az ehhez hasonló történetek vetekednek a Kristálycsillag című Legends művel.
×

Fontos információ