Ugrás a kommentre

luke19

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.274
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

120 Nagyon kedvelt

luke19 tevékenysége

 • Születésnap 1995-01-19

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kazincbarcika
 • Érdeklődés
  Star Wars, DC képregények, Tenisz, Informatika, Sum 41

Legutóbbi látogatók

2.293 profil megtekintés
 1. Palpatine esetében akkor még csak 2 film volt előtte. Most volt 6, ha nem vesszük a TFA-t, és ezek alatt sehol nem volt a fószer, senki meg se említette. Ő meg elvileg látta a Birodalmat is felemelkedni. Ez nekem se kerek.
 2. Zene

  Canto Bight, ami úgy elsőre megfogott, ezen kívül sajnos semmi extra.
 3. Nem vagyok teljesen elégedett Luke-al, de amit itt művelt az hatalmas volt!
 4. Nekem a premier legrosszabb élménye az, hogy a TFA alatt mikor levette Kylo a maszkot, akkor elkezdtek páran nevetni, meg még mondta is valaki, hogy vedd inkább vissza. Pont, mint két éve. Gondoltam a maratonra értelmes rajongók jönnek, tévedtem. A másik kedvencem, hogy 10-15 perccel a TFA vége előtt 10-20 ember elkezdett kifele menni. Mondtam magamnak, normálisak vagytok? Most jönnek az egyik legjobb részek. De voltak olyanok, akik akkor mentek ki mikor Rey sétált fel Luke-hoz, vagyis 1-2 perccel a film vége előtt. Szerencsére utána a TLJ alatt semmi gond nem volt a közönséggel.
 5. Zene

  Ide feltöltöttem az albumot(5 napig él majd a link). Jó szórakozást hozzá!
 6. Nekem a legnagyobb bajom ezzel a filmmel a túltolt humor. Néha már a TFA-nél is zavart a humor, de itt hatványozottan. Az elején a Hux, és Poe közötti jelenetnél azt hittem, hogy Űrgolyhókra ültem be. A másik, ami részben negatívum az Luke karaktere (főleg a film eleji). 2 éve várok rá, hogy mi lesz a reakciója Rey megérkezésére, erre meg eldobja úgy a kardot, az apja kardját. Nem is azzal van a gondom, hogy visszautasítja azt az egészet, amit az a kard szimbolizál, hanem ahogy eldobja. Meg lehetett volna oldani úgy is, ahogy az Urolkodó előtt dobta el, azzal nem lett volna gondom. Luke-hoz még egy dolog. Nem tudom befogadni, hogy Luke, a remény megtestesitője képes lett volna megölni a saját unokaöccsét, még akkor sem, hogy Yoda révén választ kapunk mért tette azt, amit. Snoke megölése részben negatívum, részben pozitívum számomra. Pozitívum, mert ember nem számított rá szerintem. Negatívum, hogy semmit nem tudunk meg róla. 2-3 mondatot igazán bele lehetett volna csempészni róla, pár érdektelenebb rész helyett, ami van a filmben. Leia Supermankedését meg se említem. Na de vannak pozitívumok is számomra is. Rey-Kylo kapcsolata nagyon el lett találva. Kylo-ban rejlő potenciát kihasználta Rian. A Kylo & Rey vs. Gárdisták nagyon nagy jelenet, azt néztem volna Obi-Anakin EPIII-as hosszúságban is. . Továbbá tetszettek Luke által bemutatott ismeretek a Jedikről, és az utalás, hogy arrogánsak voltak stb. Yoda elsőre nagyon furcsán nézett ki nekem (igaz utána nem volt a kinézetével bajom), de örülök, hogy szerepelt egy kicsit ebben a részben. A film végi Kylo vs. Luke nem volt rossz, de sajnos a film alatt annyiszor felhúztam magam hülyeségeken, hogy az egész Luke halálának a súlya nem ült nekem ennek köszönhetően. Amikor sikerült volna a filmnek beszippantania, mindig jött egy poén, ami kizökkentett. Amit remélek még, hogy a IX.rész pár évet előre fog ugorni, és nem közvetlen folytatás lesz, mint ez. Első nézés után adok egy jó indulattal egy gyenge 3-ast rá, mivel örülök, hogy mertek kisérletezni újdonságokkal, attól függetlenül, hogy nekem ezek mennyire jöttek be. Változtatás jogát fenntartom egy esetleges újranézés után, ami valószínűleg csak blu-ray megjelenéskor lesz.
 7. Holnap kifejtem, még megpróbálom emészteni kicsit. Egyébként nem a spoileres dolgok miatt nem nyerte el a tetszésemet.
 8. Igen olvastam, és akartam is végig nagyon szeretni, de nem ment.
 9. Nekem elsőre nagy csalódás. Kylo viszont nagyon jóó.
 10. Na én indultam a "maratonra". Mindenkinek jó mozizást kívánok!
 11. Megláttam a Norbit, és inkább meg se néztem.
 12. A szinkronos verzióban el fog hangzani a csodás lézerkard szó is !
 13. Ez már kicsit beteg. Itt az összes párbeszéd a filmből. Ezt már nem olvastam el.
 14. Ennek örülök a legjobban, hogy nem akarják visszatéríteni a jó oldalra. Kylot. A IX-ben meg hívhatja végre segítségül az állítólagos tanítványait is.
 15. OFF Van olyan, hogy bővit/sűrít az aktivtásnál, és az olvasatlan tartalomnál is. Menj a sűrítre, így magát a hozzászólást nem mutatja majd!
×

Fontos információ