Ugrás a kommentre

bododavid

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    10
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi

bododavid eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. bododavid

    Maz Kanata

    Tegnap olvastam valahol..(sajnos nem tudom már hol). JJ erősítette meg a hír szerint hogy Maz és Yoda találkoztak életük során. Valószínűleg szerepe lesz ennek a következő részben, legalábbis remélem
  2. https://www.instagram.com/p/_f7GUMsHPt/ Ezt most láttam először. Amennyiben tényleg hivatalos elég érdekes lehet, és sok minden kiderülhet belőle.
  3. bododavid

    Értékeld a filmet

    Én füleltem, de nem tűnt fel. Pedig vártam nagyon mert eléggé bejött a trailerben is. Egyébként nem ehhez kapcsolódóan de sokan hiányolták a legelső kereszt vasas fénykard villantast. a párbajnál volt hasonló mikor már reynél volt a kard. csak ott már bekapcsolt karddal és nem hátulról volt véve kylo hanem félig oldalról és magasabbról. (Lehet erre cserélték ki.)
  4. bododavid

    Értékeld a filmet

    Én is fel voltam rá készülve. De így is elég drámáira sikeredett.. :/ A három haláleset közül viszont az időtényező, kedveltség, és a színész mássága is közrejátszott. Ha pár év alatt forgatják le mindet sorrendben valószínűleg obivan miatt lett volna legnagyobb felháborodás. Legalábbis részemről ( és ha ewan mcgregor játszotta volna abban az esetben csak)
  5. bododavid

    Kedvenc jelenet

    Már ott is feltűnt de itt valahogy jobban észrevehető volt. Nem vesz le az élményből csak javít rajta igazából Elvégre ezek filmek
  6. bododavid

    Értékeld a filmet

    Persze így leírásban elég hasonló, de a koncepció hasonlítgat de az sem teljesen. A több karakter szál miatt akkor sem tudom a negyedikhez hasonlítani. Tény hogy sok elemet vettek a originalbol.. De számomra ez akkor is egy teljesen más film. Már csak pár aprónak tűnő de lényges különbség miatt is. Most nem sorolnám el mindet, ezt mindenki képes látni (Főként amiatt teljesen más mert ez egy folytatás ismert karakterekkel, érzelmekkel. Nem lehet összevetni a pt-ot és az ot-uj trilógia szálat. Így teljesen zavaros lenne az egész szerintem) de értem mit akar sok ember mondani ezzel
  7. bododavid

    Értékeld a filmet

    Én ma láttam először. De így is remek volt. Többszöri nézés után is ezt fogom tudni mondani. Nekem érdekes módon nem hajazott a negyedik részre amit több helyen olvastam már. Egy modernebb pörgősebb filmet hozott össze jj. a karakterekre látszik hogy sok időt szántak, Han halála miatt pedig nem éreztem bánatot, persze megérintett, de obivan-é is hasonló volt. ő is három rész után (így utólag) halt meg ami kellett a filmhez és karakterek fejlődéséhez is. Vader is majdnem! az apját ölte meg ezzel. Kylo egyébként az ep3as anakinra hasonlít. Hux is remek volt, Rey szintén. Először azt gondoltam nem fogom kedvelni a női jedit - már ha az lesz - de elég jól megkedveltették rövid idő alatt. (Ami zavart az az ultra nagy hologramm snokenál.) lehet emiatt sem volt meggyőző így elsőre. Háttér tartalma megismerésével ez biztos hatásosabb lesz. Zene fantasztikus.. Luke jelenetenel kivételes és páratlan volt. Kíváncsi leszek hogy ki is rey valójában. (miert érdekelte annyira kylot, miert volt olyan érzelmes míg tartotta a kardot lukenak stb) Kicsoda snoke? Milyen erővel rendelkezhet Luke? az eltelt idő alatt a sok érzelem miatt is rengeteget erőre tehetett szert.
  8. A tanítványokkal akkor végül is ki végzett? A renek vagy egy másik tanítvány nekem ez a filmben sem volt egyértelmű? Vagy Ben átállt és ezutan végzett velük a renek segítségével?(a sok információ közül már nem tudom melyik a valós.) És hol volt ilyenkor Luke? Reynek pedig miért volt látomása a kard megérintésekor?
  9. bododavid

    Kedvenc jelenet

    Igen. Az nekem is jobban bejött az előzőekhez képest. Így utólag visszagondolva.. Néha lassabb majd gyorsabb volt a kard bekapcsolása. Ez inkább hangban jelentkezett, konkrét példát még nem tudnék írni, ma láttam először majd idővel potolom ha többször nézem. Nektek nem tűnt fel?
  10. bododavid

    Kedvenc jelenet

    Han halála. Utolsó jelenet teljes egésze. És bár senki nem írta még.. Nekem mindenképp elég érzelemdús volt mikor finn először kapcsolta be a fénykardot. Még ha tudtam nem is őt illeti. Egyébként nekem tűnt csak úgy hogy R2 a bázison maradt majd mégis ott volt mikor leszálltak az utolsó jelenetnél?! (lehet más droid volt)
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.