Ugrás a kommentre

Buja Féreg

Tag
 • Összes hozzászólás

  50
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

Buja Féreg tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 1. Réges-régen egy messzi-messzi galaxisba? Utólag már könnyebb, mert akkor és ott valószínűleg még nem sejtették, hogy ez lesz belőle, bár gondolom azt realizálták már akkor is, hogy nem átlagfilmről lesz szó... A Saga történetében elég fontos zarándokhelynek is számít a Chinese Theatre hisz nem sokkal később, jelesül '77.08.03-án megvolt az a bizonyos footprint ceremónia is (volt szerencsém látni a '90-es évek végén, akkor még egész jó állapotban volt de ahogy fotókon látom mostanában sincs vele gond. A szomszédos részeken gondolom nem véletlenül a Lucas-Spielberg duó és Harrison Ford kapott helyet, ők a '80-as évek közepén és a '90-es évek elején kerültek oda). Persze a '77.05.25. a lényeg nem vitás.
 2. Mindenekelőtt: Boldog szülinapot Star Wars!!! Pont 39 esztendeje érkezett el ez a mozitörténeti jelentőségű szép nap: E jeles alkalom kapcsán íme az egyik nagy kedvencem a korabeli BTS fotók közül:
 3. Sőt, időnként azt sem tudta fiú-e vagy lány...
 4. "Kell"? Nyugodtan eltávolíthatod, nem olvastam vissza egyébként, hogy volt-e már (gondolom ez amúgy sem kötelező).
 5. Puzsér Robi kritikája a filmről! Óvatosan az esetleges szidalmakkal, kedvelem a fickót Puzsér-kritika
 6. Én magam manipuláltam, csupán egy CGI trükk a régi idők emlékére - eredetileg csupán 1 db kék vászon volt a képen és (minden valószínűség szerint) Lucas rávetülő kék árnyéka
 7. Örülök ha tetszett, majd még teszegetek be, persze azt nem tudom garantálni, hogy nem láttad-e régebben
 8. Ott első megtekintésre a legtöbben paranoiásak lettek egy pillanatra az tuti, én is ahogy emlékszem
×

Fontos információ