Ugrás a kommentre

Buja Féreg

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    50
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Buja Féreg összes hozzászólása

  1. Réges-régen egy messzi-messzi galaxisba? Utólag már könnyebb, mert akkor és ott valószínűleg még nem sejtették, hogy ez lesz belőle, bár gondolom azt realizálták már akkor is, hogy nem átlagfilmről lesz szó... A Saga történetében elég fontos zarándokhelynek is számít a Chinese Theatre hisz nem sokkal később, jelesül '77.08.03-án megvolt az a bizonyos footprint ceremónia is (volt szerencsém látni a '90-es évek végén, akkor még egész jó állapotban volt de ahogy fotókon látom mostanában sincs vele gond. A szomszédos részeken gondolom nem véletlenül a Lucas-Spielberg duó és Harrison Ford kapott helyet, ők a '80-as évek közepén és a '90-es évek elején kerültek oda). Persze a '77.05.25. a lényeg nem vitás.
  2. Mindenekelőtt: Boldog szülinapot Star Wars!!! Pont 39 esztendeje érkezett el ez a mozitörténeti jelentőségű szép nap: E jeles alkalom kapcsán íme az egyik nagy kedvencem a korabeli BTS fotók közül:
  3. Sőt, időnként azt sem tudta fiú-e vagy lány...
  4. "Kell"? Nyugodtan eltávolíthatod, nem olvastam vissza egyébként, hogy volt-e már (gondolom ez amúgy sem kötelező).
  5. Puzsér Robi kritikája a filmről! Óvatosan az esetleges szidalmakkal, kedvelem a fickót Puzsér-kritika
  6. Én magam manipuláltam, csupán egy CGI trükk a régi idők emlékére - eredetileg csupán 1 db kék vászon volt a képen és (minden valószínűség szerint) Lucas rávetülő kék árnyéka
  7. Örülök ha tetszett, majd még teszegetek be, persze azt nem tudom garantálni, hogy nem láttad-e régebben
  8. Ott első megtekintésre a legtöbben paranoiásak lettek egy pillanatra az tuti, én is ahogy emlékszem
  9. A kép tanúsága szerint Tippett és Sy Snootles "kapcsolata" továbbra is töretlen!
  10. Semmi gond, majd itt teszek be jókat, erre rendezkedtem be úgy fest
  11. Egy aránylag kis felbontásút találtam arról, semmi több (esetleg van róla hi-res képed??) -> arra emlékszem, hogy szépen beásták vastag fából a falait, nyilván alaposan kellett a homok miatt. Pont az ilyen képeket imádnám, náhány témakörben sajna olyan ritka, mint a Tatooine-i hóesés.
  12. Igen, ez tényleg az Sőt, a leghátborzongatóbb, hogy nem voltunk jelen Mit meg nem tennék egy kis időutazásért ezügyben...hehe A fickó akié ez a kép írja, hogy az elég magas kerítés ellenére elcsípték Mark Hamillt, aláírt stb., és készségesen bizonygatta, hogy gőzerővel készül a Blue Harvest című film Amúgy rohadt gyönyörű lehetett ez a set ritka impozáns méreteivel, beleértve a Sarlacc vermét is -> arról az istennek nem találok sehol képet (főképp jobb felbontásban) amikor kiássák, előkészítik. Azt olvastam, hogy egy vastag takaróhalmaz volt az alján: jó, mondjuk azt gondoltam, hogy nem vasbeton
  13. Richard Edlund a film nyitóképsorainak felvételét készíti: (Pontosabban nyitószöveg)
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.