Ugrás a kommentre

caseyjones

Tag
 • Összes hozzászólás

  300
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

26 Nagyon kedvelt

caseyjones tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Manhattan
 • Érdeklődés
  Amerikai sportok, képregényfilmek, sci-fi, fantasy, Bud Spencer & Terence Hill, rockzene.

Legutóbbi látogatók

475 profil megtekintés
 1. Nekem ma kora este lesz alkalmam megnézni a filmet. Már nagyon izgulok, két éve várok erre a pillanatra. Benéztem egy picit az Értékeld a filmet topikba, de mivel spoileres, így csak az 1-5-ös skálán való értékelésekre lestem rá. Jó látni, hogy ilyen sokaknak tetszett itt, a fórumon, no meg a legtöbb kritikus is felettébb dicséri - ezek után még jobban furdalja az oldalam a kíváncsiság.
 2. Fantasztikus és izgalmas játék volt; köszi a lebonyolítást és a belé fektetett időt, Donát! Kár, hogy csak kb. a háromnegyedénél tudtam bekapcsolódni. A legközelebbinél igyekszem már az elejétől szavazni.
 3. Vélemények és javaslatok 2.0

  Ody! Akartam neked tegnap privát üzenetet küldeni, de nem sikerült elküldenem. Kétszer is rányomtam a Küldés gombra, de mind a kétszer valami olyasmit írt ki, hogy Ody Mandrellnek nem tudsz üzenetet küldeni. Igazából már tárgytalan a levél, egyáltalán nem lényeges, csak nem értem, miért nem sikerült elküldenem...
 4. Ma megvettem a Mozimánia újság decemberi kiadványát. Sosem szoktam pénzt költeni erre a lapra, de megláttam az e havi számon a Star Wars-os borítót, és képtelen voltam otthagyni. Egyébként érdemes megvennie annak, aki még nem tette, mert vannak benne remek cikkek a Csillagok háborújáról, interjú Mark Hamillel, no meg egy hatalmas TLJ-s plakát.
 5. Ezt már linkeltem pár hsz-szel feljebb. Jaj, ne is említsd azt a topikot! Elkövettem azt a buta hibát, hogy rámentem a "Minden aktivitás"-ra, így természetesen megjelentek a spoileres kommentek is...
 6. Igen hasznos, igényes cikk. Egy pillanatig sem volt unalmas számomra. Főleg, mert én annyira elvagyok a Legends világában, hogy a Kánon könyveit nem nagyon olvastam eddig, tehát rengeteg új információt tartalmazott számomra ez az írás.
 7. SW könyvek 3.0

  Én más fórumokon azt olvastam, hogy ellentmond, mivelhogy ugye ez a történet az ep 4 és az ep 5 között játszódik, és hogy A birodalom visszavágban semmi jele nincs annak, hogy Luke és Vader már csatáztak volna a Mimbanon, illetve hogy Leia meg Luke közös kalandokat éltek volna át. Ez nem az én véleményem, csupán egy-két helyen mintha ezt írták volna.
 8. Nehéz volt választani, végül Obi-wan mellett döntöttem. Mindig is kedveltem a személyiségét, a megszólalásait, az erejét, mindenét. Luke-kal kapcsolatban is hellyel-közzel hasonlóan érzek, de azért talán egy fokkal Kenobi mögött van nálam. Kíváncsi vagyok a The Last Jediban a jellemére. Lehet, hogy ha ez a szavazás a TLJ után lett volna, végül az ifjabbik Skywalker mellett döntök. Nagyon-nagyon furdalja már az oldalam a kíváncsiság, hogy milyen lesz ő a most következő SW-epizódban. Szerintem egy egész másfajta Luke-ot fogunk megismerni.
 9. Hidd el, számomra ugyanilyen érthetetlen. Valamikor 2016 tavaszán sikerült megkaparintanom a filmet, és már akkor elhatároztam, hogy megnézem. Mindig csak halogattam, amiből végül az lett, hogy kb. egy hete tekintettem meg először a premier óta... Pedig nagyon tetszett, és továbbra is szuper műnek tartom, szóval nem tudom, miért kellett hozzá majdnem két év, hogy rávegyem magam az újbóli megnézésre.
 10. Már vannak magyar kritikák is a filmről! Én eddig az Index elvileg spoilermentes cikkét olvastam. Annak ellenére, hogy nagyon dicsérik a filmet, a kritikájukat nem tudtam komolyan venni, és kb. az első bekezdés után felhagytam az olvasással. Megpróbálkozom inkább a 24.hu-val vagy a Magyar Nemzettel. Meg majd megnézem a Puliwoodot, ott szoktak egész korrekt kritikák megjelenni.
 11. Én már hangolódtam vele a múlt héten. Jó volt újranézni, ugyanis a 2015-ös premier óta nem láttam. Plusz még a vasárnapi RTL-es premiert is megnéztem; igaz, azt nem végig.
 12. A GameStar szerint már megvan a Boba Fettről szóló film munkacíme: https://www.gamestar.hu/masvilag/boba-fett-star-wars-tin-can-241169.html Én annyira nem repdesek az örömtől, mint Han vagy Obi-wan kapcsán - már ha valóban érkezik a film. Nem rossz karakter Boba Fett, de egyszerűen nem igazán tudnék neki elképzelni semmilyen érdekes történetet, amit meg lehetne eleveníteni a filmvásznon. Főleg, mert A klónok háborúja (emlékeim szerint) 2. évadában kapott ő egy fantasztikus történetszálat. Igaz, akkor még gyerek volt, és amennyiben róla készítenének filmet, nyilvánvalóan az idősebbik énjével ismerkedhetünk meg. De szerintem az ő TCW-beli szereplése elég kielégítő volt arra vonatkozóan, hogy mi történhetett vele az apja geonosisi halála után. Ha nagyon akarnék, egy történetet mégis el tudnék neki képzelni, de ez mondjuk kissé bizarr lehet: kiderülne, hogy Boba nem hal meg A Jedi visszatérben, és a története értelemszerűen ezt követően játszódna. De mint írtam, ez kissé túlzás lenne, azok után meg főleg, hogy Darth Maulllal ezt a "hozzuk vissza a halálból"-t már eljátszották ugye, A klónok háborúja animációs sorozatban.
 13. Bár Luke-ra voksoltam, és ahogy látom, a többség ugyanígy tett. Viszont nem annyira bántam volna, ha Anakin jut a döntőbe, hiszen úgy néz ki, Obi-wan várja majd ott őt... Egy Obi-Anakin döntő nem lenne semmi.
 14. Gyűjtemények

  De bizony! Simán átjutottam a biztonsági rendszereden, nem volt nehéz. Vigyázz, mert a többi SW-s cuccodat is lenyúlom, ha nem szerzel be párat Grievous magna droidjai közül. Amúgy én nem a padlón tárolom, hanem a szekrény tetején, ahogyan a LEGO-figurákat is. Pusztán a fotózás kedvéért levettem őket, mert a padlón könnyebb volt lefotózni.
 15. Holiday Special

  Soha életemben nem láttam még ezt a rajongók által olyannyira magasztalt Holiday Specialt, így hát letöltöttem. Nem néztem egyelőre végig, csak belenéztem, és azt a következtetést vontam le, hogy ennek a filmnek a letöltésével lehet, hogy egy súlyos merénylet elkövetésével egyenrangú dolgot tettem. Egyelőre a két ewokos filmet sem láttam még, azokra is roppant kíváncsi vagyok; bár ezekkel kapcsolatban sem volt még szerencsém túl sok pozitív visszajelzéshez.
×

Fontos információ