Ugrás a kommentre

caseyjones

Tag
 • Összes hozzászólás

  462
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

147 Nagyon kedvelt

caseyjones tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Manhattan
 • Érdeklődés
  Amerikai sportok, szuperhősök, képregények, sci-fi, fantasy, Bud Spencer & Terence Hill, rockzene.

Legutóbbi látogatók

905 profil megtekintés
 1. Marvel

  Szerintem nem lesz gond azzal, hogy sok szereplőt egyszerre hogy fognak kezelni. Legalábbis remélem. Én merem remélni, hogy ez csak a trailerben van így, és a filmben nem kap jelentős szerepet. Véleményem szerint ő a leghitványabb Pókember, és az egész MCU legborzasztóbb darabja a Homecoming (bár az új Thort és az Ant-Mant még mindig nem láttam, de kötve hiszem, hogy a kettő közül bármelyik is gyengébb lenne a Homecomingnál). Egyébként terveztem, hogy kronológiai sorrendben megnézem az összes eddigi MCU-filmet, hogy mire lesz alkalmam megtekinteni az Infinity Wart, totálisan képben legyek, és érthető legyen minden. Csak nem hiszem, hogy az elkövetkezendő másfél hónapban lesz időm megnézni 18 filmet, ráadásul a Black Panther egészen biztosan nem lesz elérhető akkor még normális minőségben a torrent site-okon.
 2. Képregények

  Usagi Yojimbo-képregényeket olvasott már valaki közületek? Én tervezem, hogy elkezdem. Lehet kapni újra az összes kötetet a Szukitsnál.
 3. Marvel

  Folytattam az Ultimate Spider-Mant, és a 2. évad szintén remek. Bár szerintem közel sem olyan erős az évadzárója, mint az 1. évadnak, de összességében nagyon jó évad volt. A sorozatnak továbbra is nagy erőssége, hogy felbukkannak benne különféle Marvel-hősök és -gonoszok. Olyan karakterek bukkantak fel az elmúlt 26 részben, mint Blade (!!!!) vagy a Lény a Fantasztikus Négyesből. És akkor még ott vannak a visszatérő hősök: Thor, Iron-Man, Loki, Hulk... Ma kezdek bele a 3. felvonásba. Tárt karokkal várom! Nagyon kíváncsi vagyok már a filmre. Bevallom őszintén, jobban várom, mint az új Star Warst.
 4. Filmek 12.0

  Justice League Na végre egy DC-film, amire azt mondom, hogy tetszett! Bár a Suicide Squadot sem tartom rossznak, de a JL valamivel jobban bejött! Leginkább az fogott meg benne, hogy Gothamet végre normálisan ábrázolták. A TDK-trilógiában szerintem borzasztó volt, előbb emlékeztetett engem az a város Kazincbarcikára vagy Makóra, mint Gothamre. E filmben végre egy jó Gothamet kaptunk, amiért felettébb boldog vagyok (de továbbra is úgy vélem, hogy a '90-es évekbeli Batman-filmekben ábrázolták a legeslegjobban Gothamet). És valahogy Ben Afflecket is sikerült megkedvelnem - igaz, nem teljes mértékben - Denevéremberként. Az animáció, a látvány, a képi világ lehengerlő. Ezúttal végre nem uralkodott annyira a sötét hangulat, mint a BvS-ben vagy a Man Of Steelben. Steppenwolf elképesztően jól nézett ki, meg merem kockáztatni, hogy legalább olyan jól meganimálták, mint Tarkint a Star Wars: Rogue One-ban. A többi animált figura is remekül festett. Hogy ne csak fényezzem a filmet: a liga tagjai közti kémia szerintem nem lett olyan jó, mint az Avengersben. Illetve a Flash-t alakító színész néha elég idegesítő volt. Valahogy neki nem állt jól ez a laza, vicceskedős stílus. A CW tévésorozatában szereplő Barry Allen sokkal szimpatikusabb számomra, kár, hogy nem őt tették bele a filmbe. Cyborg viszont bejövős volt (mind a felszerelés, mind a színész), Wonder Woman pedig továbbra is elképesztő! J. K. Simmons meg tökéletes választás volt Jim Gordon szerepére, meglátásom szerint volt legalább annyira jó, mint Gary Oldman. Én adok rá 10-es skálán 8.2-et. Kellemesen csalódtam. A ranglistám a DC filmes univerzumát illetően eddig a következő: 1. Justice League 10/8.2 2. Suicide Squad 10/8 (bár ezt már régen láttam nagyon, szóval meg kéne néznem még egyszer mostanában) 3. Wonder Woman 10/7 4. Batman vs. Superman 10/6 5. Man Of Steel 10/4
 5. Én csak a Luke has a momentet néztem meg, elég drámai jelenet. Már annál a jelenetnél is némileg elérzékenyültem, amikor Luke megkérdi Rey-t Han hollétéről, ennél még jobban.
 6. Marvel

  A Bosszú Angyalai: Káosz Marvel-képregénygyűjtemény #3 Egy hihetetlenül esemény- és akciódús, sötét tónusú és izgalmas képregény. Arról szól, hogy egy napon óriási veszteségek érik a Bosszúállók csapatát: elhalálozik több társuk, megtámadják őket különböző régi ellenségeik... Tehát egy óriási zűrzavarba csöppennek, ezért is Káosz a mű alcíme. Kiderül, hogy az egész felfordulást egy, az Avengers csapatában levő mutáns okozza, aki képes irányítani a környezetét. S minden egyes alkalommal, amikor e képességét használja, egyre jobban sérül az elméje, s ez az elmebetegség okozta ezt az egész káoszt. Véleményem szerint az első három szám közül ez lett a legzseniálisabb. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is szereti az Avengerst, valamint a Marvel-képregényeket.
 7. Solo spoileres topik

  De jó! A Mimban mindig is az egyik kedvenc planétám volt. Először a már említett Splinter of the Mind's Eye c. regényben találkoztam vele, mely magyarul A Jedi-kristály/Erőpróba címmel jelent meg. Szeretem azt a történetet, az első komolyabb SW-regényem volt. Gyermekkoromban egyik nyáron belekezdtem, de valamiért nem sikerült befejeznem, így jó pár évvel később, tavaly nyáron tudtam csak elolvasni az egészet. Mindig is kíváncsi voltam, hogy néz ki az a bolygó a vásznon, szóval örülök, hogy bekerült a Solóról szóló filmbe.
 8. SW könyvek 3.0

  James S. A. Corey: Tolvajbecsület Olvastam már sokkal jobb SW-könyvet is, de összességében jó volt, élveztem. Egy igazi Han Soló-s kalandregény, melyből csak úgy sugárzik az OT-hangulat. A történet rendben volt, bár egy-két összefüggést nem igazán értettem (pl. Han hogy talált rá pontosan Scarletre?). A szereplőkkel nem volt semmi gond; Baasen Ray egy igazi Star Wars-os csempész fickó volt, Scarlet meg Han mellé remek választásnak bizonyult. Bírtam az egymással való élcelődéseiket. Sunnim viszont totál jelentéktelen és felesleges volt. Luke elég kevés szerephez jutott a könyvben, ami szerintem kisebb hiba az írók részéről. Illetve hiányoltam még Landót - igaz, az ő megjelenése kissé fura lett volna, hisz a sztori az ep4 és az ep5 között játszódik. Nálam a Cestus csapdával van egy szinten, melyre 10/7-et adtam. Szerintem akinek Han a kedvenc karaktere, annak mindenképpen el kéne olvasnia. Bár Solo-regények közül A csempész futása jobban tetszett, még ha az a fiatalabb korosztálynak is íródott. Az valahogy izgalmasabb, eseménydúsabb volt.
 9. Könyvek

  Igen, az a fiatalabb korosztálynak íródott. Én 10-es éveim elején járhattam, mikor elolvastam. Akkor tetszett, azóta eltelt 9-10 év, tehát lehet, hogy már nem élvezném annyira.
 10. Könyvek

  A Karen Traviss-féle Klónok háborújára gondolsz? Én tavaly nyáron olvastam, szerintem borzalmas. A Tracey West-féle verziót úgy kb 9-10 éve olvastam, az sokkal jobban tetszett. Emlékeim szerint lényegesen hűbb maradt a filmhez, mint Traviss műve.
 11. Marvel

  Kíváncsi vagyok, annak a 3. évada mikorra várható. Illetve hogy ki lesz benne a gonosz. Remélem, hogy Célpont.
 12. Avatarok, smiley-k

  Hú, még jó, hogy nem tekintettem meg a profilját. Mert én pont az vagyok, aki még egy részt sem látott a 4. évadból...
 13. A napokban írtam le a Kedvenc jelenetek topikban, hogy mekkora hatással volt rám érzelmileg az a jelenet, mikor Luke rájön a szigeten, hogy Han meghalt. Most tudtam meg, hogy van egy kivágott jelenet, melyben Luke Hant gyászolja.
 14. A premier óta folyamatosan eszembe jut az a jelenet, amikor a szigeten Luke elcsukló hangon megkérdezi Rey-t: „Várjunk csak... hol van Han? ” Na, ez a jelenet eléggé megindító volt számomra. Emlékszem, rendesen mellbevágott ez a rész mind a két alkalommal, amikor moziban láttam a filmet. Hirtelen megrohantak az emlékek Luke-kal és Hannal kapcsolatban; a sok kaland, amelyeket közösen éltek át, illetve a barátságuk. Nagyon bírtam az ő párosukat, részben ezért kedvelem annyira az Original Trilogyt, valamint az ahhoz kapcsolódó regényeket. Nem mondanám azt, hogy ez volt a kedvenc TLJ-s jelenetem, inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra az egyik legszívszorítóbb jelenet. Kifejezetten nagy hatással volt rám érzelmileg.
×

Fontos információ