Ugrás a kommentre

caseyjones

Tag
 • Összes hozzászólás

  425
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

caseyjones minden hozzászólása

 1. Marvel

  Én is megnéztem a Black Panthert. Nem tartom a legjobb Marvel-filmnek, de nem volt rossz egyáltalán. A főszereplő átlagos volt, inkább a Michael B. Jordan által megformált negatív szereplő volt kiemelkedő. Andy Serkis karaktere szerintem egy kissé idegesítő volt, de a színész jól játszott. Ami nem tetszett, az az animáció. Szerintem néhol lehetett volna jobb is. A csatajelenetek, a harcok, jelmezek viszont pompásak voltak, illetve a kamerázás, a csodás helyszínek is rengeteget dobtak a filmen. 10/7.
 2. Marvel

  Miért, a DC-nél nem?
 3. A Star Wars Saga jövője

  Én egy Ep1 előtt játszódó élőszereplős sorozatra lennék leginkább vevő, mondjuk a fiatal Qui-gonnal a főszerepben. Illetve az Ep1 és az Ep2 közötti időszakra is kíváncsi lennék, egy animációs sorozat keretében.
 4. Marvel

  Jövő csütörtökön jön a Marvel-képregénygyűjtemény ötödik száma, mely egy Spider-Man-sztorit fog feldolgozni, egészen pontosan egy venomos sztorit. Szukitsról már előrendelhető. Nem tudom, közületek gyűjti-e valaki ezeket a köteteket, szerintem érdemes. Bár nekem eddig csak az első két szám van meg (Pókember - Hazatérés, A lenyűgöző X-Men: Adottság), azok közül pedig csak az elsőt olvastam, de az alapján úgy gondolom, megéri belefogni a gyűjtésbe. Egyedül a számozatlan oldalak zavaróak, illetve egyes lapok hullámosak, de amúgy meg nagyon szép kiadványok. Mellesleg a fordítás is remek.
 5. Könyvek

  Jules Verne: Grant kapitány gyermekei Jó hosszú, több mint 720 oldalas regénynek fogtam neki. Alapvetően egy szórakoztató és érdekes olvasmány, azonban némileg soknak tartom ezt a több mint 720 oldalt. Volt benne nem egy olyan fejezet, amelyet feleslegesnek tartottam, mivel Verne majhogynem azt is leírta, hogy hány centiméter magas a fű Patagóniában, milyen kemény a szikla, amely mellett elhaladnak a főhősök, meg hogy melyik nap hány milliméter eső esett Új-Zéland legkisebb településén. És ha az ilyesmi fejezetekt levonjuk, kb. 500-600 oldalas lenne a regény. De ha a jó oldalát nézem, megtudhattam rengeteg újdonságot egyes országok kultúrájáról, lakóiról, mindennapjairól stb. - olyan információkat, melyeknek eddig nem voltam birtokában. A karakterek egytől egyig szerethetőek, szimpatikusak voltak. A földrajztudós Paganel néha kissé fárasztó volt, de alapjáraton egy kedves és megmosolygtató karakter. Tulajdonképpen az ő szórakozottságára épül az egész történet. A másik nagyszerű karakter Mac Nabbs, aki folyton kételkedik a földrajztudósban, állandóan élcelődik vele, próbára teszi. Az ilyesmi sorok nagyon mulatságosak voltak. Összességében egy remek kalandregény, egyedül a néhol túlságosan is aprólékos, szájbarágós leírások zavaróak benne. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a tengerészes-kalózos-kalandozós műveket. Ráadásul szerintem fiatalok számára is könnyen emészthető és olvasható könyv, szóval minden korosztálynak bátran merem ajánlani. 10/7
 6. SW könyvek 3.0

  A Kirajzás valóban nagyon kafa regény, az egyik legjobb SW-könyv, amit valaha olvastam. Egyszerűen fantasztikus. A túlélők keresése az azt hiszem kb. 50 évvel később játszódó folytatása egyébként. Úgy tudom, mindkét kötetet tervezi kiadni a Szukits a tavasz folyamán.
 7. SW könyvek 3.0

  Én már A túlélők keresése c. kötetre várok, hogy végre előrendelhető legyen.
 8. Sorozatok 7.0

  Én tavaly nyáron bepróbálkoztam a Gothammel; nem tudom, hogy pontosan meddig jutottam, de befejeztem. Nem volt rossz, de egy kicsit úgy éreztem, hogy eltúlozták a brutalitást benne. Ha már Batman Universe: rátaláltam végre a teljes 1992-es sorozatra a neten. Pár részt láttam belőle régen, és azok alapján szuper sorozat. Majd valamikor a közeljövőben megnézem elejétől a végéig, most, hogy már végre megvan a teljes sorozat.
 9. Marvel

 10. Nekem a videolejátszóban nem ad ki ilyen letöltő gombot. Viszont küldtem visszajelzést a böngészőmbe beépített video downloader programnak, és már annak segítségével képes vagyok letölteni. Szóval megoldódott a probléma.
 11. Fent vagyok, csak vannak egyes sorozatok, amelyek még az ncore-on sincsenek fent teljes egészében.
 12. A videókat nekem is kidobta az oldal forrásánál, de hogy tudom lementeni őket a gépemre?
 13. Látom, hogy itt az utóbbi időben az internetről való letöltésről folyik a diskurzus, ezért úgy gondoltam, ide írom le a problémámat. Elnézést kérek az adminoktól, moderátoroktól, ha eltévesztettem a házszámot, de nem találtam megfelelőbb topicot. Szóval, van a rajzfilmek.online nevezetű weboldal, ahol rengeteg régi sorozat fent van. Nosztalgia gyanánt úgy határoztam, letöltök párat részeként, de olyan problémába ütköztem, hogy a böngészőmbe beépített videóletöltő program nem talál videót az oldalon. Az oldal forrásából való kikereséssel meg nem mentem semmire.
 14. Marvel

  Értem, köszönöm a válaszokat. Akkor folytatom tovább megjelenési sorrendben. Az nekem új infó, hogy a Logan egy teljesen független jövőben játszódik. Ezt a filmet egyébként láttam tavaly moziban, és ugye szerepelt benne Professor X, aki az X-Men: Az ellenállás vége c. részben elhalálozik. Utóbbi film megtekintése után pedig nem volt kóser, hogy ha ő meghal, akkor hogy térhet vissza a Loganben. Meg már akkor is gyanús volt a dolog, amikor beírtam a Google-ba, hogy "X-Men chronology", és kidobta az összes filmet, kivéve a Logant (viszont a Deadpool ott volt).
 15. Marvel

  Láttam szinte az összes Marvel-filmet a Hulktól kezdve a Pókember-trilógián, Amerika Kapitányon át a Thorig, de az X-Men-filmek valahogy sosem tudtak érdekelni, de nemrég úgy döntöttem, megnézem az X-Meneket is. Viszont kicsit "bajban" vagyok a kronológia miatt. Úgy terveztem, hogy megjelenési dátum szerint fogom megtekinteni őket, és már túl is vagyok az első három részen. Azonban közben elgondolkoztam azon, hogy a későbbi részek lehetnek előzmények is, szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva, hogy hogyan tovább. Mert gondolom a soron következő Farkas előzmény akar lenni, szóval lehet, hogy azzal kellett volna kezdenem. Tehát valaki el tudná magyarázni, hogyan van az idővonal? Vagy jó az, ha követem a tendenciámat, és megjelenési sorrendben folytatom tovább a szériát?
 16. Zene

  A VOLT-os koncertjükön is ott leszel? Én ott leszek, igaz, nem a Depeche Mode-ra megyek, hanem a Limp Bizkitre.
 17. Filmek 12.0

  Még nem láttam, de leírás és képek alapján felkeltette az érdeklődésemet.
 18. Filmek 12.0

  Éli könyve Nagyszerű film volt. Bírom az ilyen nyomasztó filmeket, a Legenda vagyok is ilyesmi, és például az az egyik kedvencem, de Az út című regényadaptációt is kifejezetten csípem, mely szintén hasonló alkotás. Denzel Washington remek választás volt a főszerepre, és Gary Oldman is kafa volt a rosszfiúk vezéreként. De Mila Kunis is bejövős volt. Egyedül néhány mellékszereplőnél húztam a számat, mert olyan érzésem volt, mintha az utcán leszólítottak volna véletlenszerűen embereket, hogy "hé, forgatunk egy frankó filmdrámát, nem akartok benne szerepelni jópénzért?" Tetszett a képi világ, a kamerázás. Sikerült egy olyan drámai tájat megalkotni, amely tényleg hatást gyakorolt a nézőre. Illetve a történet is kiemelendő, jó volt a vallásos töltet is a filmben. 10/9
 19. Könyvek

  Én a sorozat utolsó részét olvastam, a Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát! című kötetet. Az sem egy irodalomtörténeti remekmű.
 20. Könyvek

  Luceno igen ügyes és igényes író. Az egyik kedvenc SW-szerzőm. Ha lesz Snoke-ról könyv, valóban nagyszerű dolog lenne, ha ő írná. Vagy Timothy Zahn, esetleg John Jackson Miller. Alan Dean Fostert is sokáig a kedvenc íróim közé soroltam, de A közelgő viharral nálam picit leszerepelt.
 21. Rebels 2.0

  Én azt nem bánnám, ha Ahsoka kivételesen, most az egyszer túlélné a sorozatot, de csak akkor és csakis akkor, ha visszatérhetne valamelyik élőszereplős filmben. Például én az ep 9-ban szívesen megnézném őt (de akkor már tényleg végezzenek vele). Mondjuk azt nem tudom Ahsoka mennyi idős lehet Az utolsó Jedik utáni időszakban, illetve hogy egy togruta meddig él. Ventress mellett Ahsoka az a karakter, akire marha kíváncsi vagyok, hogy festene élőszereplős formában. Asajjt is megnézném, de ugye róla tudjuk, hogy a klónháborúk végeztével kimúlik.
 22. Obi-Wan film

  Az IGN-en olvastam egy cikket az imént, mely arról szól, hogy Qui-gon visszatérhet Obi-wan önálló filmjében. Nem tudom, ez pontosan hogy nézne ki, azt hiszem, az írás ezt nem részletezte. De remélem, nem valami Darth Maul-féle feltámadást fogunk látni, főleg, hogy Jinn testét láttuk elégni a Baljós árnyak végén. Szellemként viszont borzasztóan jó lenne, ha visszatérne. Talán a Klónok háborúja animációs sorozat harmadik évadában volt rá példa. Szerintem a mozivásznon is frankón működne.
 23. SW könyvek 3.0

  Szerintem azért sem kánonos a könyv, mert vélhetően hamarosan érkezik egy Obi-wanról szóló mozifilm, amely hasonlóan a 3. és a 4. rész között fog játszódni, így a két alkotás (ez a regény, valamint a film) ellentmondana egymásnak. Nem tudom, mennyire gyakori dolog, hogy egy Legendák-beli mű átkerüljön a Kánonba, de a Kenobiról úgy vélem, biztosan nem fog, amennyiben a figuráról készítenek egy élőszereplős filmet. Ha már előjött ismét ez a kötet: egyvalamit hiányoltam nagyon belőle. Pontosabban egyvalakit: Qui-gont. Egyes fejezetek végén ugye Obi beszél hozzá az Erőn keresztül, de az elhunyt Jedi-mester egyszer sem bukkan fel a regény során mint szellem, ami véleményem szerint rengeteget dobott volna (a már így is leírhatatlanul szuper) regényen.
×

Fontos információ