Ugrás a kommentre

RacerX

Tag
 • Összes hozzászólás

  719
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

RacerX minden hozzászólása

 1. Filmek 12.0

  Megnéztem a tavalyi Wind River című filmet. Azt kell mondjam hogy igencsak jó. Állítólag igaz történet alapján készült.
 2. Az ep6-7 közti időszakra milyen konfliktust tudnának kitalálni? Vagy Lukeról és Jedi-növendékeiről szólna?
 3. Nekem is nagyon tetszene az ötlet. Itt akár el is varrhatnák Leia történetét. Vagy láthatnánk Rey-t fejlődni. Feltéve ha róluk fog szólni, és nem egy eddig ismeretlen ellenálló szakaszról. De persze simán meglehet, hiszen a TCW is ismert hősökkel operált és ugyancsak 2 film közt játszódott.
 4. 4x07 - Jedi Night

  Egyébként Kanan-nek és Ahsokának eléggé hasonló halála volt. Lehet ez az önfeláldozás a belépő a Mortisra? Még az is lehet hogy Ezra ott viszont látja őket.
 5. Filmek 12.0

  Afelett átsiklottam. Meg is nézem.
 6. Filmek 12.0

  Cloverfield:
 7. Filmek 12.0

  Na de 4. rész biztosan lesz. Az ötödik meg tervben van. Én várom!
 8. Filmek 12.0

  A The Cloverfield Paradox először egy franchise-független forgatókönyvként látta meg a napvilágot, ami a God Particle címre hallgatott. A forgatókönyvet később úgy alakították hogy passzoljon a Cloverfield univerzumba. Anno ugyanez történt a The Cellar nevű szkripttel is, amiből később Cloverfield Lane 10 lett.
 9. Filmek 12.0

  Mivel költői a kérdés, akkor gyanítom tudod hogy a Paradox sem Cloverfield filmnek készült. Sőt a 2. rész sem.
 10. 4x07 - Jedi Night

  Szomorú rész volt annyi szent. Előttem már leírtátok a lényeget. Annyit tennék még hozzá, hogy szerintem a farkasok már előre felkészítették Kanan-t. Akár Mortisra, akár a halálra.
 11. Rebels 2.0

  Én is megjártam!
 12. Matricás album borító: Az a droid lesz LEGO-ban is.
 13. Az megnevezés szerint Kessel Operation Droid.
 14. Itt egy új fazon, "Kessel guard": A Falcon burkolata lepattintható. Nem tudom hogy csak a játék kedvéért, vagy ténylegesen benne lesz-e a filmben:
 15. Nekem is tetszenek! Kíváncsi leszek az Arrestor méreteire.
 16. Hajók a filmből: https://www.starwarsnewsnet.com/2018/02/two-new-starships-from-solo-a-star-wars-story-revealed-meet-the-imperial-hauler-and-the-arrestor-cruiser.html
 17. Marvel

  Fekete Párduc:
 18. A film társ-forgatókönyvírója, Jon Kasdan, és főszereplője Alden Ehrenreich az EW-nek elmondták miért néz ki így a Falcon. Mindketten arról beszéltek, hogy a hajó kinézete a tulajdonosa igényei szerint változott. Kasdan úgy fogalmazott, hogy ez az új (vagyis időben régebbi) kinézet a Sólyom ekkori gazdájának formabeli, esztétikai igényeit tükrözi. Ehrenreich pedig azt mondta: Han később azért akarja, hogy egy "roncsnak" nézzen ki a hajója, mert biztonságosabb úgy repülnie. Hiszen emiatt könnyen leírják, nem várnak tőle sokat, így könnyen megtévesztheti azokat, akik amúgy üldöznék. A színész azt a példát hozta fel, hogy ha az ember egy Lamborghinit vezetik, akkor jobban kitűnik, és nagyobb eséllyel állítják meg a rendőrök.
 19. Filmek 12.0

  Lesz folytatás. Abrams már az 5. részt is tervezgeti.
 20. 4 karral csak nem az.
 21. Itt van néhány oldal a Thrawn képregényből. Szerintem jól néznek ki. https://www.starwarsnewsnet.com/2018/02/review-thrawn-joins-the-empire-in-marvels-thrawn-1.html
×

Fontos információ