Jump to content

RacerX

Tag
 • Összes hozzászólás

  343
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by RacerX

 1. Nem tudom volt-e már ilyen elmélet Rey szüleiről. Lehetséges hogy a jakkui csatát túlélő birodalmiak közül egy pár. Akik mondjuk hátrahagyták a lányukat, elcserélték egy hajóért vagy valami. Akik visszamentek felkutatni a Birodalom maradványait és most az Első Rendet szolgálják. Bár mindegy, mert 3 hét múlva kiderül.
 2. Én annyit tudok róla hogy egy kis bányászbolygó, ahol a Lázadásnak volt egy helyőrsége. A felszínen vörös homok van, de a kicsapódó só elfedi. A RO képes enciklopédiában is említették, az egyik X-szárnyú pilóta innen származik. Feltűnik a fentebb említett képregényben és a Liea-ról szóló könyvben is.
 3. Lando nem tér vissza! http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1952
 4. Bocsi Darth Riddick hogy lopom a poénodat, de ezt ki kellett próbálnom! Azért az Ep5 és Ep6-nál is vannak furcsaságok: TESB: A lázadóknak nehéz idők vannak. Bár a Halálcsillag megsemmisült, a birodalmi erők felszabadították őket titkos bázisukból, és a Galaxisba vitték. A Liberty Warriros, amelyet a félelmetes császár, Luke Skywalker vezetett, új titkos bázist hozott létre a távoli Hoth jégkorszakban. A gonosz Lord Darth Vaderrel több ezer ember utazott, hogy megtalálja a fiatal Skywalkert.... ROTJ: Luke Skywalker visszatért a Tatooine bolygóra, hogy megpróbálja megmenteni barátját Han Soloth Jabba-t, egy gengszter gengsztertől. Luke még nem tudta, hogy megkezdődött egy új katonai űrállomás építése a GALAKTIC BIOGRÁFIA számára, ami még inkább rémisztő, mint egy halálharag. Ha befejeztük, a verhetetlen fegyver a galaxis felszabadításáért felelős lázadó lázadók mániákus csapata ellen lesz....
 5. És egyébként még jogi problémák sem lehetnének a karakterekkel - nem úgy mint a Marvelnél - minden a Warnernél van. Én amúgy vártam volna 2020-ig a JL-el, előtte kellett volna a maradék karaktereknek az eredetsztori.
 6. Igen, ez igaz, hogy elég gyakran cikkeznek erről... Azért remélem ha a Flashpont paradox lesz megfilmesítve, akkor nem Affleck lesz Batman.
 7. Másfél év után hamar feladja. Bár elhiszem hogy -sajnos- egy veszteségesnek és gyengének elkönyvelt sorozat nem éppen tesz jót neki sem. Én mindenesetre bizakodó vagyok. Nem volt ez olyan rossz film (JL) mint amilyennek mondják. Csak már divat lett szarozni a DC-t. Tény hogy voltak gyengébb filmjeik, és keservesen próbálnak felzárkózni, de a jövőben hátha lábra állnak. A Flash és Aquaman filmek biztos hogy el lesznek készítve. Ezeken múlik a többi.
 8. Hát ha már Rian Johnson a RO-ban egy tűzértiszt volt a Halálcsillagon...
 9. Nálunk nem volt baj. Jó volt a képarány.
 10. Justice League... Hát nem éppen egy kiemelkedő szuperhős film. A történet egyszerű, de nem rossz. A karakterek közötti kémia, összhang nagyon jó. Nagy pozitívuma a filmnek. A humort is jól kezelték. Sajnos Steppenwolf is egy tucatfőgonosz lett. Cyborg és Flash párosa remek. Hanry Cavill cgi borotválkozása viszont nagyon szemsértő néhol. Érdemes megnézi egyébként. Elvileg 2 stáblistás jelenet van, én csak egyet láttam. Az itthoni kisvárosi moziban a mozigépész egyből odapörget. Más jelenetre számítottam, de ez meglepett és tetszett. Na most spoilerezek picit:
 11. Egyébként a ruhájára az van írva hogy GLD (Ground Logistics Division) Landing Officer. Tetszik hogy az ilyen nagyon apróságokra is figyelnek.
 12. Biztos fontos cucc lehet, ha még az akciófigurához is kiadják.
 13. 6 óra múlva már én is véleményt alkothatok. Addig nem olvasom el.
 14. Kiadhatnának már néhány portrét...
 15. Biztos nagy példaképe Bob Ross.
 16. Mindre Amúgy nem lepne meg, ha hetente jönne új. Majd a premier hetén már 2 naponta.
 17. Előtte meg ilyen arcot vághatott amikor meglátta a Hosnian rendszer pusztulását:
 18. Nekem a WW se lett éppen a szívem csücske. De a SS-nál fényévekkel jobb. Majd megírom hogy érdemes volt-e végigülni a stáblistát!
 19. Hát akkor ebben nem értünk egyet. Bár én amúgy is jobban kedvelem az MCU filmjeit. Persze azok közt is van 1-2 olyan film ami nem éppen a legjobb.
 20. Az nem a DCEU része. Teljesen különálló. A DCEU filmjei: - Man of Steel - Batman v Superman: Dawn of Justice - Suicide Squad - enélkül már több lenne... - Wonder Woman Ugye most jön a JL, aztán Aquaman, Flash, Batman film, meg a WW2.
×

Important Information