Jump to content

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás

  858
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

2 Semleges

Bence1997 tevékenysége

 • Birthday 10/20/1997

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal

Legutóbbi látogatók

166 profil megtekintés
 1. Egyefene, végül Jango -ra szavaztam, azért na, nem hiába ő a legjobb fejvadász: kinyír egy jedit, mellesleg a jedi tanács tagját, Obi-wannal elszórakozik - mind a földön, mind az űrben - továbbá menő páncélja van.
 2. Jar-jar -ról egy előnyösebb kép nem volt? Amúgy most nehéz döntenem, mert mind az 5 szereplő nagyon jól van meganimálva.
 3. Piett és Gunray kilőve nálam, és idevenném még Snoke -ot is. Snoke egyelőre nem mutatott magából sokat - konkrétan semmit - így őt is parkolópályára teszem. Marad Jango és Hux. Míg előbbi a galaxis egyik, ha nem a legjobb fejvadásza, addig a másik egy olyan szadista állat, aki egy olyan beszédet nyomott le a Starkiller bázison, hogy azon nyomban szétlövetném a saját fegyverével. Nehéz döntés, egyelőre még kicsit rágódok rajta.
 4. Bocsi Windu, de Qui-Gon lesöpör téged mindenben! Alapból szimpatikus Jinn, és ha még egy kicsit árnyékolták is, de ezzel méginkább felturbózták a hajdani jedi mestert.
 5. Nekem K-2SO és Plo jött be, a másik kettőnél kicsit félrement.
 6. Akármennyire is szeretem Dookut, Tarkin annyira jó karakter, hogy az hihetetlen. Már ha csak az EpIV -et nézzük, már ott bámulatos az a fajta önhittség, ami körbelengi a karaktert, de a TCW, a Rebels, és a RO miatt a karakter méginkább kiteljesedett. Szóval Tarkinra ment a voksom.
 7. Én a bányászos rész helyett szívesebben néztem volna meg egy olyan részt, ahol mondjuk Kallus és Rex akciózik. De szerintem az lehet itt a ludas, hogy ez az utolsó évad, és nagyon érződik, hogy most csak a csapatra összpontosítanak. Mindenki más - a jók oldalán természetesen - mellékszerepben díszeleg. Azt megsúgom, hogy a most futó Darth Vader képregénysorozatban feltűnik már a ROTS után, és már léteznek az inqvizítorok.
 8. Szerintem úgy arányaiban jó eredmények születtek. Chirrut és Ahsoka kb. evidens is volt, a Chewi vs. Lando -nál pedig bármi lehetett volna a vége. Egyedül a Lázadók kategória volt az izgalmas, és ott kezdetben 4 szereplő is harcban volt a továbbjutásért, végül is Galen megszerezte az elsőséget. A mostani kategóriák érdekesek: Grivi vs. Jabba -nál valahogy gyanús, hogy az arany bikini lesz a mérvadó. A jediknél bármi lehet, bár én Mundit passzolom, alapból nem jó a renoméja, meg hát nem egy érdekes karakter. C-3PO vs. K-2SO -nál a végeredmény szerintem az utóbbi lesz. Sajna C társa nélkül nem jó semmire. A rosszaknál meg Pryce kisasszonyon kívül mindenkinek - igen, még a guruló, gerinctelen kis droidnak is - van esélye.
 9. Aha, oké, meggyőztetek! Amúgy én a Főinkvizítor és Thrawn között vacillálok, nehéz dűlőre jutni közöttük.
 10. K-2SO -ra szavaztam. A RO egyik legjobb szereplője, a mondatai mind aranyköpések. C-3PO R2 -val kiegészülve nyújt igazán "izgalmasat", ám nélküle nem annyira működik, sőt egyáltalán nem. K-2SO ellen így tehát vajmi kevés esélye lehet.
 11. Valahogy nekem itt Chopper a kakukktojás... csak nem a genyósága miatt került ebbe a kategóriába? Aha, mint a szavazáson mi? Remélem most nehezebb dolga lesz.
 12. Pici gondolkodás után Plo Koon -ra szavaztam. Az őközte és Ahsoka között lévő kapcsolat nekem nagyon tetszett, illetve a maga vagánysága a TCW -ben - 1×02 - méginkább arra nyomatékosított, hogy rá szavazzak.
 13. Most komoly??? Azért ilyen kategóriát is ritkán lát az ember. Pryce -on kívül a maradék 4 -nek maxi megvan az esélye a továbbjutásra. Gondolkodnom kell.
 14. Akkor már értem, hogy miért rejtegetik Canto Bight -ot.
×

Important Information