Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.114
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

133 Nagyon kedvelt

Bence1997 tevékenysége

 • Születésnap 1997-10-20

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal

Legutóbbi látogatók

526 profil megtekintés
 1. 4x07 - Jedi Night

  Lehet, hogy az SW -ben is lehet nemet cserélni - ala Wachowski tesók - szóval ügy megoldva. Magáról a részről: Még mindig nem tudtam feldolgozni Kanan halálát. Emésztenem kell még a részt.
 2. Képregények

  A Storms of Crait felőlem jöhet. Nekem legalábbis nagyon tetszett. A DJ -t még nem olvastam el, de szerintem az is elkészülhet. Jelenleg most mik vannak fordítás alatt? Poe Dameron és Mace Windu? Amúgy találtam egy YT csatornát, ahol néhány képregény történetét mesélik el hangokkal! A Darth Maul: SoD nekem nagyon tetszett, igazi TCW volt, remekül sikerült a srácoknak, jelenleg pedig a 2015 -ös Darth Vader sorozatot olvasom/hallgatom.
 3. Időközben végeztem a minisorozattal. Nem volt rossz, érdekes volt Mace különítménye. A vak jedi és Windu közötti nézeteltérés nagyon jó lett tálalva a múlttal együtt. Hát Windu, a múltat látva nem is annyira különbözik Anakintól.
 4. Rebels 2.0

  Az utolsó részek ismertetői: 14. rész: A Fool's Hope Ezra calls in every favor he can to rally together a ragtag group for a seemingly impossible fight against Governor Pryce and her Imperial forces. 15 - 16. rész: A Family Reunion - and a Farewell Ezra's team takes drastic action to free Lothal, entering Imperial HQ, and Thrawn returns to stop them; Ezra must surrender and confront a greater evil.
 5. Képregények

  Egyetértek, és az aláhúzottal is. A Jedhai történet nekem nagyon tetszett, de ha negatívumot szeretnék felhozni, az a karakterek ábrázolása, leginkább azok arcai, amik nem jöttek be nekem.
 6. Képregények

  Baromi kemények! A Marvel májusi képregényeiről: 1. A Star Wars #47-48 folytatja majd a mon cala történetszálat, ahol Leia, Luke, Han és C-3PO fog ügyködni a szabadságért. (az utóbbi képről jut eszembe: Kreel? ) 2. A Darth Vader 2. sorozatának 16. száma folytatja majd a mon cala történetszálat. Mint Luke fentebb írta, megjelennek az elit klón osztagok. Továbbá megjegyezném, hogy a Vader mögött vonuló inqvik közül a hozzánk képest bal oldalon álló, 2 hegyes szarvval rendelkező egyedünk nem más mint egy nő. Nekem nagyon bizarr volt amikor olvastam a legutóbbi, 11. számot. 3. Érkezni fog a Lando: Double or Nothing c. képregény minisorozat. E történet a Solo: Egy Star Wars történet előtt fog játszódni, továbbá a címszereplő Calrissian és L3-37 lesznek a főbb főszereplői. Az első szám május 30. -án jelenik meg. 4. A Thrawn regény 4. száma tovább meséli Thrawn és Eli Vanto közös történetét. 5. Az utolsó jedi(K ) képregényváltozata is jönni fog. Rögtön 2 számmal is. 6. A Poe Dameron úgy tűnik, hogy nem áll meg, és a 27. szám továbbszövi azt a mesét, miszerint hogyan élte túl Poe a becsapódást a Jakkun, és milyen úton ért a Takodanára, hogy kisegítse Hanékat. Egy információ, ami viszont fontos, hogy ezt a mesét Poe Rey -nek és Finnek meséli a 8. rész eseményeit követően. 7. Utoljára hagytam az egyik kedvenc képregényemet. Aphra 20. száma egy új történet kezdete lesz. A történetszál címe Broken, Inside lesz. Eme történetben Aphra birodalmi börtönbe kerül - újra Aphra is behind bars. Again. But this time, she finds herself in Imperial custody, strapped to an explosive transmitter synced to a single hub-droid. Take one step too far? KABLOOEY! Normally, this wouldn't be an issue to sit still for Aphra – but what happens when her Imperial captors send her hub-droid to the middle of a war zone? And, uh, what's this rumor about the prison being haunted?
 7. A Star Wars Saga jövője

  Ilyeneket én is szívesen néznék. Azt azért megjegyezném, hogy Filonit kinevezték 16 őszén az animációs részleg vezetőjének - asszem - így egyszerre több projekten is dolgozhat egyszerre. Erre jó példa például az, hogy miközben a Rebels utolsó évadját csiszolgatták, addig Filoniék még egy gyors Forces of Destinyt is összeraktak, és ezen kívül dolgoznak a 3. NAGY animációs sorozaton.
 8. A Star Wars Saga jövője

  Pedig jelenleg így állunk. Jó lenne, ha lenne valami, de nekem ez az év nagyon szegényesnek tűnik tv -s vonalról. A Rebels 2 héten(!!!) belül befejeződik, májusban jön a Solo, és utána nem lesz mozgóképes cuccos leghamarabb 19 őszéig, amikor is érkezni fog az élőszereplős sorozat és az EpIX. És nem hinném, hogy az élőszereplős sorozat mellett még elindítanának egy új animációs sorozatot, bár kitudja. Amúgy szerintem esélyesebb lenne a VIII-IX közé egy sorozat. A háborút jobban belehetne mutatni, míg a Vérvonal - EpVII közti szűk hat évben nem lenne annyi akció, hiszen kb. hidegháborús krízis áll fenn. Ben átállását meg már félig-meddig tudjuk. Csak Snoke és az Első Rend szerepe a kérdéses. Szóval akkor már inkább az előbbire szavazok, így belehetne mutatni sok mindent: Kylo mint az Első Rend legfőbb vezére, Rey, aki jediket kezd el keresni, Poe vezetővé válása, Leia kiírása, maga a háború, stb.
 9. Rebels 2.0

  Ha jól emlékszem, akkor az évad első felét egész nap adták külföldön, vagyis már dél körül lehetett nálunk is nézni. Most nem tudom, hogy lesz -e ilyen, de ha igen, akkor holnap leghamarabb kora délután már nézhetjük is a részeket a kényelmes foteljeinkben.
 10. Sorozatok 7.0

  Ha az első szezonon túlteszed magad, akkor onnantól sima lesz minden. Bár azért az az évad se rossz, pl. a 6-7. résztől kezdve pörög fel. Azt mindenképpen leírom, hogy a 2. évadtól kezdve nőtt fel - legalábbis számomra - egy olyan képregényes sorozattá, amelyet a mai napig izgatottan figyelek. A 3. évadban van egy olyan dolog az egyik karakterrel kapcsolatban, amely miatt nem szívesen gondolok vissza az évad közepére, de attól még az évad magasan a legjobb - bár az idei évad lassan túlszárnyalja.
 11. Rebels 2.0

  Én ma kezdtem újra nézni az utóbbi részeket. Sajna az utóbbi 1-2 hétben nagyon elszoktam majdnem minden Star Warsos dologtól - kivétel a képregények.
 12. Képregények

  A legutóbbi Star Wars számból - amely lezárta a Jedha -i történetet - kiderült, hogy az esemény már 1 évvel az EpIV után játszódik. Gondolom akkor már az Aphra jelen történetszála - Remastered - is e sztori körül szerepel.
 13. Csak nem sabakkozik éppen Lando?
 14. A Star Wars Saga jövője

  Húha... ez érdekes lesz. Akkor gondolom 2021 -től felváltja jönnek majd a filmek. 3 film RJ -től, 3 film a GoT alkotóitól. Azt hiszem elleszünk kényeztetve filmekkel.
 15. Teaser trailer

  Ez érdekes. Én azt gondoltam eddig, hogy a film kb. 7-8 évvel fog az EpIV előtt véget érni, hiszen nem hinném, hogy Han annyira megöregedne. De kíváncsian várom. Már sokadjára tekintettem meg az előzetest, egyre jobban tetszik. A Chewie -val és a Lando -val való találkozásra vagyok a legjobban kíváncsi. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy Chewie -t nem a Kesselen fogja Han megismerni, hanem majd oda együtt mennek el. Lando -val meg szerintem akkor fogunk találkozni, amikor Tobias összeverbuválja a csapatot. Ekkor fog szerintem is újra találkozni Q'irával - vagy hogy írják - és lehet, hogy Bobát rájuk fogják küldeni - talán az a maszkos pasas, akivel leáll párbajra. Érdekes lesz az egyszer biztos.
×

Fontos információ