Ugrás a kommentre

Tarzaan

Tag
 • Összes hozzászólás

  206
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

-13 Gyenge

Tarzaan tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 1. Non Stop hangoztatom? Folytonosan fikázom? Nem én csináltam floodot abból a kommentemből, hogy "az EP1-ről is ezt írták". Kb. ez volt az a reakcióm, amire rácsaptatok mint gyöngytyúk a takonyra. Tisztára mint valami vallási/politikai fundementalista társaság.
 2. Én is örülnék sok mindennek, és ha már a felnőtt szintet említetted ezzel együtt tartom olyan felnőttnek magam, hogy képes legyek elviselni ha valaki esetleg oylandolgot ír, ami nekem adott esetben nem tetszik. Úgy tűnik ezzel neked vannak gondjaid. Hanem vagy kíváncsi ne olvasd el, vagy keress magadnak egy safe space-t, ahol ellehetsz a kis buborékvilágodban. Esetleg nőlj fel.
 3. Aliens

  Jó, mondjuk ebből a második bekezdés volt új infó. Haladjunk tovább.
 4. Persze nem kell, de ugye ez is egy lehetőség. Jómagam mondjuk már öreg vagyok ezekhez a web2-es szokásokhoz, nem nagyon értettem soha, hogy mi élvezet vana likeolósdiban meg az iylen típusú minősítésesdiban. Ugye nem csak az adott hozzászólásnál jelenik meg a dolog, hanem az értékelést kapó hozzászóló profiljában is ott virít.
 5. Jynn-re szavaztam, de csak azért, hogy nekapjon megalázóan nagy verést. Ha nem ilyen lenne a lebonyolítás, hanem rangsorolni kéne akaraktereket, akkor Jynn nálam simán dobogós. Azokkal nem értek egyet, hogy jelentéktelen lenne a szerepe, hiszen az ő kommandójukszerzi meg a Halálcsillag terveit. Nélkülük talán Luke-rasem akadnak rá. Elég jól kitalálták. Ezzel együtt Luke a N1 az egész SW univerzumban, szóval teljesen evidens az itteni győzelme is, desajnálom, hogy túl korán vérzik el Jynn.
 6. Már bő egy hete tudom, hogy nem kéen olvasgatom ezt a topikot.
 7. Szereti a puncit. Emiatt ne feszítsük már keresztre. És legalább van neki stílusa.
 8. Aliens

  A tegnapi nap folyán az az érzésem támadt, hogy a kommentlepontozósdi sokaknál - pl. nálad is - népszerű sport, kipróbáltam mi élvezet van benne. Még nem jötem rá, de gondolom a gyakorlással jön meg az étvágy. Amúgy szerinted miért írtam amit írtam? Csak nem azért, mert érdeklődtem valamiről, te pedig azt írtad, hogy olvassam el a könyvet - ami amúgy boltban már nem is kapható?
 9. Star Trek

  Örülnék ha tényleg megcsinálná.
 10. Én mint gyerektípusról beszéltem john connorról. Egy jövőbeli Vader szvsz sokkal jobban mutatott volna egy JC szerű "rosszcsont" gyerekként.
 11. Furllong 77-es, a filmet 90-ben forgatták. Problémát is okozott, hogy a hangja mutált - és nem időrendben forgatták.
 12. John Connor a T2-ből? Egy picivel idősebb fiutólsokkal hihetőbb lett volna, hogy belezúg Padmébe. A droid sereg magját azért mégiscsak ők adták. Amúgy én csak 3 szárazföldi harci modellre emlékszem + az űrhajó/vadászgép és a desszantjármű. A tank már nem droid volt.
 13. Oké, akkor leírom. QG biztos nagy Jedi volt, de mondjuk a filmből csak az derül ki, hogy alapvetően egy jó arc, és bölcs, de sajnos Maul rögtön megöli. Anakin castingja elég el lett szúrva, nagyon rámentek a cuki kisfiú imázsra. A történet érdekes, de nem elég nagy volumenű. Ráadásul logikailag is hibának tartom, hogy Anakin a Tatuinon született, mert ugye ez alapján Vader ésa birodaloma legnagyobbbalfék, hogy Luke fel tudott ott nőni ráadásul Skíwalker néven a Vader által is ismert rokonnál. Jar-Jar az SW legalja. Gyakorlatilag komoyltalanná teszi a filmet. Sajnos a droiok sem tűnnek túl félelmetes ellenfélnek. A CGI túltolt, még nem volt annyira fejlett a technika, hogy ezt a szintet hitelesen vászonra vigyék - igazándiból talán napjainkban jött el erreaz idő - ill. sok helyen teljesen fölöslegesw volt, díszletekkel meg lehetett volan oldani. Nem véletlen, hogy az új trilógia és az RO visszatért ehhez a vonalhoz. Nem véletlenek azon a fan editek, amik kivágták JJ-t megg pl. a droid beszélgetéseket, és emiatt meglepő sikerre tettek szert. Megjegyzem elég gyerekes gondolkodásmódra vall, ha ez provokációnak számít. Tisztára mint: Rákereshetsz más hasonló témájú szavazásokra, mindenhol kb. ezt dobja ki a gép. És akkor itt már elég széles tömegről beszélünk. Mert azt akarod érezni?
 14. Ez az! Engedd, hogy átjárjon a gyűlölet!
×

Fontos információ