Jump to content

Tarzaan

Tag
 • Összes hozzászólás

  146
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by Tarzaan

 1. Nem találtam Bespin topikot, szóval ide írom. A Battlefron 2 játékbanvan egy bespini küldetés. Érdekes módon vanneki élővilága, méghozzá hatalmas de elég csúnya hólyagszerű léghajónak kinéző lebegő élőlények. Asszem a discovery-n volt egysorozat, ahol tudósok fiktív bolygókrataláltak ki fiktív ökoszisztémákat, és ott azegyikben voltak hasonló repülő izék.
 2. Nézd, ez egy olyan dolog, hogy hiába rebootolták pl. a Terminátor sorozatot a Genesyssel - kár volt - , attól még a T3-at meg a Salvationt mégsem fogom elfelejteni, főleg mert jobbak voltak - ahogy pl. Batman vagy a Pókember sztorijáról is hiába készült több feldolgozás, nem csak az utolsóra emlékszel. A Trawn trilógiábanadtak egy érdekes és logikus magyarázatot arra, amiről a kánon nem szól, ráadásul nem is mond ellen a kánonnak, szóval nekem addig jó.
 3. Ez is igaz, de már azután is elég ramatyul volt, hogy Luke hazavágta. Amit írtam, az minthaa Thrawn trilógiában lett volna említve, mint ahogyazis, hogya flotta azután "omlott össze" az endori csatában, hogy az Uralkodó meghalt. Mondjuk az a trilógia ugyebár csak "legends", de azért kiindulásnak jó.
 4. Hát nem tudom, kb. a felénél járok, és eddig egy egész jópofa kis Star Wars tévéfilm:) Ráadásul hajól tudom ez kánon, szóval amiebben történik az elvileg hivatalos. Ui: Ez a verzió negyed órával rövidebbre van szerkesztve, ha esetleg valakinek számít.
 5. Na, ezt meg most találtam: Több, mint 2 órás. Még nem néztem végig, de úgy tűnik nem fake.
 6. Szvsz ez a hozzáállásban történt változás nem csak a páncél miatt van, hanem mert ugye a Mustafaron Obi eléggé megobiztatta a kiválasztottat, ami kicsit helyrerakta a benne látott lehetőségeket + ugye a végtagjai elvesztése és megégése után már elméletileg nem is tudta oylan intenzíven hasznáéni az éerőt, sőt, az életfenntartása is a gépektől függöt. Olvastam oylat is - lehet, hogya Thrawn könyvekben - hogy Palpi volt az, aki az erőn át életben tartottaerősen tartotta Vadert, ezért is halt meg Anakin nem sokkal azután, hogy kukázta a Császárt, mert ugye elvileg Luke csak a műkezét vágta le.
 7. Itt vanegy közel 40 perces videó a "cselekményről". Egész jó kis sorozatepzód lehetne. STAR WARS BATTLEFRONT 2 All Cutscenes Movie Campaign (EA Access Trial)
 8. Ezne mdemagóg f*ság, sokan így gondoljuk. Van is egy jó írás a témáról itt: http://smokingbarrels.blog.hu/2017/03/20/ezert_nez_ki_borzasztoan_a_cgi_a_modern_filmekben_is
 9. Biga Cubensis találata: "Csakhogy Kurtznak az már nem tetszett, hogy Lucas aszerint írogatja át a Star Wars-filmek sztoriját, hogy milyen akciófigurákból tud majd többet eladni, és háromszor annyi időt tölt a merchandise osztályon, mint amennyit a forgatókönyvírásra szán. Kurtz A Jedi visszatér előkészületei idején szóvá is tett, hogy klisé lenne a Halálcsillag újjáépítése, és annak sem örült, hogy a szuperfegyver elpusztítása Lucasnál automatikus örömünnepbe csapott át, pedig egy keserédes győzelemnek kellett volna ábrázolni, előrevetítve azt, hogy itt még egy többéves Birodalom elleni háború vár a Felkelőkre. Lucas és Kurtz szakmai vitája végül odáig mérgesedett, hogy Lucas kirúgta Kurtzot és Howard Kazanjiant igazolta le a helyére producernek a Jedihez." https://port.hu/cikk/tv/101-sztar-akik-gyuloltek-egymast-a-forgatason/article-48889
 10. Szerintem is a PT legjobb része, és egyben a PT egyetlen olyan filmje, ami méltó az OT-hez. A CGI itt is túltolt, viszont a sztori már felnőttebb, csak az elején vannak benne gyerekes momentumok. Érdekességként megjegyzem, hogy az OT összes részét úgy néztem meg, hogy elolvastam előtte a bemutató előtt pár nappal megjelent könyv változatot. A legvégeelég jó lett, bár én a naplementét csak a legeslegutolsó vágásban mutattam volna meg. A zene tényleg nagyon erős.
 11. Szerintem azok sem baromságok voltak, hanem korai vázlatok. Ahogy anno a CSH sztorija is folyamatosan csizsolódot Lucas és csapata fejében.
 12. Full Synopsis To The Last Jedi (Potential Spoilers, Also Potential BS) Elég életszerűnek tűnik. Ebben az esetben viszont tényleg SPOILERes.
 13. Az F4 kívül esik az érdeklődési területemen:)
 14. Kick-Ass, Dredd, Rocketeer. A Watchmen is nagyon jó. Nyilván nem annak a korosztálynak készült, mint az MCU fiilmek. Elvileg a DC mozik sem. Mint "univerzuzumot" az X-men-t bírom a legjobban. A DC mozik közül kiemelkedik a 3 Nolan féle Batmen. Leginkább mert kihagyta az emberfeletti képességű lényeket, és egy a valósághoz közeli univerzumba helyezte a sztorit. Nekem bejött még a Smallvill sorozat is - főlega 4. évadtól. Eyecandy szinten kifejezetten erős széria volt és szinte az összes DC-s figura, vagy annak rokona legalább cameo szinten feltűnt benne. Na, jelen állásszerint ez a legvárósabb 2018-as film (meg a két X-men mozi). Cameron új Terminátora elvileg "csak" 2019-ben jön.
 15. Hála az égnek úgytűnik ez most nem jött össze. Nem örültem volna, ha elbarmolják az X-men filmuniverzumot. Az úgyvolt jó, ahogy, minden hibájával együtt.
 16. C.S.I. Mos Eisly. Lenne dolguk rendessen. Viccet félre téveszerintem valami érdekes mellékszereplőhöz kapcsolódó sorozat lenne, amolyan Történetek Jabba palotájából vonal. Én a Solo vonalat is így hoztam volnabe, önállófilm helyett. Ami nagyon érdekelne - de kis esélyt látok rá - az az Endor utáni dolgok (amit részben az új Battlefront játék is bemutat), esetleg az Első Rend megalakulásáig, amire szeritnem egy különálló mozifilm kevés lenne. A Rebelsis jó(jobb) lett volanélőszereplős sorozatként, kevésbé agyerekszereplőket célozva, a végén az RO-bacsatlakozva. Ami még érdekes lenne Maze és Chirrut vagy más RO karakterek köré egy rövidebb, egy évados sorozat.
 17. Üdv! A kezdőlap jobb oldalán az utolsó aktív topikok résznél szerintem szerencsésebb lenne, ha a topiknyitás/topiknyitó helyett az utolsó hozzászólás/utolsó hozzászóló lenne megjelenítve. És szvsz az 5 topik is picit kevés.
 18. Rajnongói teória Az utolsó jedi vs az első jedi. Mármint Snoke lenne az első jedi, akit amolyan Parallax módra évezredekre megbéklyóztak. Nekem meg az jutott eszembe, mi van, ha Snoke az a kis energiaizé ami abban a tárolóban van, és a teste pedig csak egy avatár. Egy láthatóan lestrapált avatár, és tényleg azért van szüksége Rey-re, hogy egy új, erős avatárt találjon. Esetleg ez a lestrapált avatár volt egykoron az első jedi, aki besétált ennek a sötét energiának a csapdájába. Pedzegettek egy hasonló vonalat az év eleji "kiszivárgott" sztorivázlatban, ami simán lehet egy korábbi elképzelésa filmről. Szerk: Ez meg miért fehér?
 19. Én meg abban, hogy nem:) Jobb volt az "tudományos" magyarázat nélkül. Misztikusabb. A minden élőt körülvevő enrgiamező, aminek saját akarata is van.
 20. Az egy nagyon, nagyon, nagyon jó kis film.
 21. Számra (is) Krennik és K2 mellett Chirrit volt az RO legjobb karaktere - bár alapvetően mindeki jó volt. Szeritnem több ő valamivel, mint ösztönös erőhasználó, de végülis mindegy. Az az érzésem, hogy amikor a kapcsolóhoz sétál, ott még egy képzett sith sem tudta volnamegakadályozni, mert ott tényleg vele volt az erő az Erő akarta, hogy sikerüljön neki. Ez a midichloriánosdi ez nem lett elfelejtve?
×

Important Information