Ugrás a kommentre

Pildi

Tag
 • Összes hozzászólás

  8.895
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Pildi minden hozzászólása

 1. De Snoke is eléggé alázta, pedig Kylo még az apját is megölte az elismeréséért. Rey egy idegen volt, Snoke viszont a mestere. Film közben bennem sem fordult meg, de utólag érthető, miért fordult inkább Snoke ellen, minthogy megölje Reyt. Aki ráadásul sokkal kellemesebb társnak ígérkezett, mint amilyen borzalmas mester volt Snoke.
 2. Ez a kérdés már bennem is felmerült, és nincs rá válaszom. A jelenlévők közül elvileg csak Finn ismerte Mazt, és nem hiszem, hogy megadta neki a privát mobilszámát. Talán majd a filmkönyv ad magyarázatot. Igen, így utólag úgy rémlik, hogy mintha a megidézett időben is hasonlóan nézett ki.
 3. Sőt, általában a hibákból és tévedésekből lehet igazán tanulni. Ez nsgyon jól átjött a filmen. Pl. Rey tévedett Kyloval kapcsolatban, amikor azt hitte, vissza tudja téríteni. De mi történt ezután? Emelt fővel továbblépett, ezáltal is erősebb lett. Ha legközelebb találkoznak, másként ugyan, de megint lesz esélye - így vagy úgy - kiiktatni őt az útból. Az Ellenállás pedig egy új úton indul el az Első Rend legyőzésére, ami biztosan szakít majd az eddigi hagyománnyal. Szerintem pont hogy most forgatták ki sarkaiból az SW világot, nem hogy nem történt semmi...
 4. Megindító halála volt. Valami vége, ami valami másnak a kezdete. Pont ahogy Luke akarta.
 5. Többször meg kell nézni, de az biztos, hogy lehengerlő film! Odaszegezett a székbe, és végig izgultam, hogy most vajon mi lesz. A fordulatok egymás kergették, a két legnagyobb döbbenet Snoke halála és Luke filmvégi mutatványa volt, és konkrétan hosszan kirázott a hideg, amikor Rey kiszabadította a megmaradt Ellenállás csapatot a barlangból. Rey imádnivaló karakter, megmaradt olyan tisztának, amilyennek megismertük, és én is örülök, hogy senki lánya, ahogy egyébként számítottam is. És tök jó, hogy Kylo nem állt át a világos oldalra. A humor és a cukiság nekem úgy ahogy adagolva volt, nagyon bejött. Már alig várom, hogy újra lássam!
 6. Donátnál van a jegyed. A találka 19 órától indul a Westend mozi előtt, de MissKarrde már előbb a környéken lesz, ha esetleg már korábban ott lennél.
 7. Én is meglepődtem Obi-Wan győzelmén, de gratula neki! Donát, köszi szépen az ötletért és a megvalósításért, remek móka volt! Nagyon jól szórakoztam, és az idő is gyorsabban telt.
 8. Obi-Wan, mert megérdemli.
 9. Anakin, mert az ő élete új megvilágításba helyezte a klasszikus részeket, és mert ő volt a Jedi, aki visszatért a Sötét Oldalról. Igaz, ehhez Luke hite és segítsége kellett, de mindez hiábavaló lett volna, ha nem marad meg benne a jó, ami még a legsötétebb órákban és években sem hunyt ki teljesen.
 10. Köszi, de most nincs még rá keret.
 11. Nem cserélem.
 12. Ha kapok bónuszt tavasszal, akkor szóba jöhet.
 13. Az én elmém teljesen nyitott valami újra.
 14. Vaderben pont az a legjobb, hogy nem csak a maszkos kép létezik már. Lehet utálni Anakint, ez mindenki szíve joga, de hogy a Saga története kevésbé lenne érdekes és drámai, ha a PT arról szólt volna, hogy egy romlott ember maszkos szuszogó karakterré vált, az biztos. Ha meg egy patyolatlelkű valakiből csináltak volna Darth Vadert, az meg teljesen hiteltelen lett volna.
 15. Ebben teljesen igazad van. Nekem még így is felkeltették az érdeklődésemet, de vásárlás előtt biztos megnézném személyesen, mit tudnak az ajánlott játékok. Nem ismerem ezt a boltot, de felteszem, az eladó ennél többet el tud mondani egy-egy játékról. Egyébként a leginkább tetsző Lázadás ára némi árengedménnyel is csaknem 26 ezer Ft, ennyi pénzért senki nem vesz zsákbamacskát.
 16. Ezek a tweetek nagyon biztatóak. Én már jó ideje spoilermentes vagyok, szinte semmit nem tudok a sztoriról, és már nagyon várom, hogy a moziban elvarázsolódjak.
 17. Csak az előző fordulóban írt hozzászólásomat tudom idézni: - kiegészítve annyival, hogy remélem, Rey lesz majd az a karakter, aki letaszítja Anakint az első helyről, talán már jövőre.
 18. Obi-Wan film

  Én már csak Ewan miatt is várom ezt a filmet. Remek Kenobi volt. Valami jó történetet csak kitalálnak neki.
 19. Ez az utoljára ajánlott Lázadás játék érdekel. Meg kellene látogatni a boltot.
 20. Sorozatok 7.0

  Stranger Things 2. évad Végre végére értünk, és ugyan lassan haladtunk vele, de nekem így is épp elég izgalmas volt. A csúcs az utolsó előtti, azaz a 8. rész, ott számomra sikerült túltenni az előző évadon, valamint a befejezés, ami most kimondottan aranyosra sikeredett azzal a téli bállal. Dustint imádom. Összességében viszont az első évad egy árnyalattal mégis jobban tetszett, Ezzel együtt remek volt a 2. évad, a gyerekszereplők baromi jók voltak most is, szóval várom a folytatást.
 21. Darth Sidious

  Ez is része az elbizakodottsági témának. Fel sem merült benne és az embereiben, hogy védeni kellene a reaktort. Azt hitte, hogy elég a pajzs, amíg a lázadó flottát simán elintézi a Halálcsillag. Ráadásul mindezt még nem is a leggyorsabb módon akarta véghezvinni, hanem színpadi háttérnek is szánta Luke áttérítéséhez. Ahogy pb is írta, ha olyan akkurátusan uralkodott volna, ahogy hatalomra kerülését intézte, nem ide jut a végén.
 22. Padmé Amidala

  Off Mindig azt mondjuk, milyen zseniális volt az öreg, pedig ha azt nézzük, hogy mennyi idejébe és konspirációjába telt hatalomra jutni és uralkodóvá válni, majd aztán az egész birodalmi uralkodása csak kb. 20 évig tartott, és egy maroknyi lázadó tette tönkre, az azért kissé szánalmas. Úgy néz ki, hogy a háttérből jobban tudott irányítani, az eseményeket a maga érdekei szerint befolyásolni, aztán a nyílt hatalom elbizakodottá tette. Ezek szerint Palpatine feltörekvő politikusnak jobb volt, mint uralkodónak. On
 23. Abban azért van valami hasonlóság, ahogy mindketten valaki mássá akarnak válni, de nagyon, mint akik valójában, Theon a Greyjoyok miatt, és Kylo meg Snoke-nak akar bizonyítani. Ki, tudja, lehet hogy kiderül, hogy Kylo esetében a gonosszá válás áhítozása nem kizárólag belső kényszer, hanem valamiféle kötelezettség is Snoke felé.
 24. Persze, hogy lehet, az nem is kérdés. De az egész szavazás úgy épül fel, hogy két karakter közül mindig választani kell egyet, akkor is, ha kb, ugyanolyan maradandót alkottak ugyanannyi rész alatt. Jyn pechje, hogy pont az egyik legerősebb karakterrel került össze.
 25. Én is így vagyok ezzel.
×

Fontos információ