Ugrás a kommentre

Darth Sky

Tag
 • Összes hozzászólás

  7.999
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

153 Nagyon kedvelt

Darth Sky tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Star Wars minden mennyiségben, olvasás, filmek és sorozatok, PC/PS játékok, rajzolás

Legutóbbi látogatók

11.673 profil megtekintés
 1. SW könyvek 3.0

  Azon kívül, amit Luke is ír, szerintem az Ep5-be is "belemagyarázható", hogy volt már szerencséjük egymáshoz személyesen is. Amikor Vader azt mondja, hogy "sokat tanultál", nekem mindig az volt az érzésem, hogy volt egy viszonyítási alapja, amikor Luke még úgy se forgatta a kardot. Ehhez pedig remekül illik a Cymoon 1-en zajló kis "párbaj" (azaz egy kardcsapás), vagy ami a Legendákban történt a Mimbanon. Így több értelmét látom az Ep5-ös jelenetnek: az első párbajukkor Luke még amatőr volt, de az Ep5 végére ehhez a szinthez képest már fejlődött valamennyit, hála Yoda tréningjének.
 2. Én is így jártam, de azzal nyugtatom magam, hogy csak egy feltételezésen akadt meg a szemem (ahogy belefutottam, zártam is be), nem 100%-os infón. Mobilról inkább csak olvasni szoktam a fórumot, így nem jelentkezem be. Akkor a "minden aktivitással" a legkönnyebb nyomon követni az új hsz-eket, ami veszélyes amiatt, amit te is írtál. "Ébresztőnek" jó volt az eset, mielőtt igazán durva dolgot lőnék le. Bár sosem voltam teljesen spoilermentes, Han halálához hasonló infókba nem akarok belefutni. Sőt, most már semmibe! Ezt a 21 órát, ha kell, net nélkül is kihúzom.
 3. Miért, lesz valami a héten?
 4. Sorozatok 7.0

  Azért a legutóbbi TWD-n nagyot néztem. Kellett már egy ilyen csavar...
 5. Obi-Wan előkelő helyen szerepel a listámon, mert remek karakternek tartom és tetszik mindaz a pozitivitás, amit képvisel. Tény, hogy ő sem mentes hibáktól (van aki az?), de jellemfejlődése olyan kiemelkedő Jedivé faragta, aki mindenki számára példaértékű lehet. Ugyanakkor Palpatine zsenialitásához sem férhet kétség, akinek hatalomhoz vezető útja az egyik legérdekesebb figurává teszi őt. A vegytiszta gonosz jelképe, aki gyakorlatilag Obi-Wan ellenpólusa is lehetne. Ez is egy nehéz döntés, de valami alapján szavazni kell.
 6. Tény, hogy Anakin valamivel komplexebb karakter, mint Luke (eddig?), viszont érdekesebbnek nem feltétlen mondanám. Attól még, mert nem ingázik úgy a két oldal között, mint apja, még szép ívet ír le az ifjabb Skywalker karaktere is az Ep4-től Ep8-ig tartó út során. Nem volt könnyű döntés, így végül a jellemi szimpátia és kedvelhetőség döntött.
 7. Szegény párák nulla szavazattal hagyták maguk mögött a Winter Madnesst.
 8. Felötlött bennem, hogy összefoglalom a játék sztoriját azok kedvéért, akiknek nincs lehetőségük egyéb módon megismerni. Remélem, hasznosnak találjátok.
 9. Én is hasonlóan képzelem. Lenyúlja Kylo kardját, hogy azzal sújtson le Snoke-ra. Az látszik, hogy az őrök rámozdulnak, így biztos nem áll Snoke oldalán. Talán ezt követi majd az a jelenet, amikor Snoke az Erővel kínozza Rey-t. Abban én is bízom, hogy Rey nem áll át.
 10. Ez érdekes lesz. Vajon Rey növekvő népszerűsége és az Ep8 hype elég lesz, hogy legyűrje a Saga legjelentősebb karakterét? Anakinról már korábban leírtam a véleményemet, úgyhogy nem ismétlem magam. Rey gyorsan a kedvenc szereplőim egyikévé vált (a Top3-as listámon rajta van), így én se gondolkodtam sokat.
 11. Én is kíváncsi lennék rá mozgóképes formában, de nem bánom, hogy végül regény formájában jelent meg. Ventress és Vos sokkal mélyebben megismerhetőek voltak így, a gondolataikon és érzéseiken keresztül, mint az a sorozatban lehetséges lett volna. Hogy érted, hogy számodra nem létezik? Ugyanúgy a kánon része, mint a TCW. Ráadásul remek történet.
 12. Kíváncsi vagyok rá. Az Ep7-ben se pozitív karakter, de eget rengető gonoszságokat még nem művel a filmben. Egyébként jövő héten már átvehetem a regényt, ami pont ideális olvasmány lesz az Ep8 kapcsán.
 13. Ez a minisorozat tényleg jobban megismertette velünk Phasma karakterét. Gyomorforgatóbb a jelleme, mint hittem. Bár illik az Első Rend profiljához, az is biztos. Merr-Sonn és én elkészültünk az utolsó, vagyis 4. résszel. Jó szórakozást!
 14. Képregények

  Én is nagyon kíváncsi vagyok erre a sorozatra, nehéz megállni, hogy ne nézzek bele angolul.
 15. Avatarok, smiley-k

  Tudtommal csak rajongói képzelgés, szimplán megtetszett. Bárminemű esetleges egyezés a filmmel csupán a véletlen műve.
×

Fontos információ