Jump to content

Darth Sky

Tag
 • Összes hozzászólás

  7,921
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

29 Nagyon kedvelt

Darth Sky tevékenysége

 • Birthday 05/08/1991

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Star Wars minden mennyiségben, olvasás, filmek és sorozatok, PC/PS játékok, rajzolás

Legutóbbi látogatók

11,519 profil megtekintés
 1. Ki-Adi valóban szépen leszerepelt Ahsoka tárgyalásakor. Instant kiesés. Fisto jó karakter, bár ehhez nagyban hozzájárult a TCW. Nálam Plo Koon mester a befutó, szerintem a legértelmesebb tagok egyike volt a hanyatló Jedi Rendben, ami nagy szó. Aaylát is csípem, de az az 1 TCW epizód kevés volt a kidolgozására. És mivel most nem az alapján szavazok, ki mennyire dögös, Aayla sajnos nem lehet első.
 2. Bármilyen ősrégi, pop-kulturális jelenség is C-3PO, vetélytársa sokkal inkább hozzám nőtt és kedvelhetőbbé vált 1 film alatt, mint Aranybogár valaha.
 3. Számomra Grievous sokkal érdekesebb és jellegzetesebb figura, mint Jabba. Több emlékezetes jelenet fűződik a nevéhez. Stílusra is nyerőbb a tábornok. Egy olyan ízig-vérig negatív tulajdonságokkal felruházott figura, akit már-már élvezet utálni.
 4. Kallus karaktere szép fejlődést mutat be, de így sem tudom tudom Thrawn zsenialitása, egyedisége és kisugárzása elé helyezni.
 5. Végül én is Galenre szavaztam. A szememben sosem volt negatív karakter. Igaz, hogy megalkotta a Halálcsillagot, de későn jött rá, min is dolgozik valójában. Utána pedig a bosszúja beteljesítése vezérelte. Egy zseni, akit a tudása miatt kihasznált a Birodalom, de valójában jó ember volt, amit be is bizonyított. Ackbart is bírom, de bármennyire is játszik a nosztalgia, Galen mellett eltörpül. Wedge és Draven nálam a "nem sok vizet zavar" karakterek közé tartoznak, még ha nincs is velük gondom. Saw-nak pedig hiába van bizonyos esetekben igaza Mothmáékkal szemben, a közveszélyes szélsőségessége nem teszi túl kedvelhető figurává.
 6. Úgy tűnik, hogy Rey nekimegy Snoke-nak, de a trailerekben látottak alapján a torkán akad a falat.
 7. Szerencsére többé-kevésbé ugyanazokat a jeleneteket mutatják/bővítik. Így továbbra is rengeteg dolog homályos. Nem semmi, hogy 3 hét múlva érkezik a film, de a java még mindig egy nagy kérdőjel.
 8. Én már elvesztettem a fonalat, melyik spot volt, melyik nem. De ebben a videóban szerintem vannak új képkockák.
 9. Érdekes párbajok születtek ma is. Szerintem a Lázadók kategóriában a legnehezebb a döntés, bár már sejtem, kire megy majd a voksom.
 10. Ezt a titkot magammal viszem a sírba. Egyébként valóban remek karakter mindegyikük, a TCW, majd a Rebels igazán maradandót alkotott velük.
 11. Az első 10 percről ír. Ha a leírás tényleg egy sajtóeseményen való vetítésről származik, amin Daisy és Rian részt vettek, akkor valamivel hitelesebbnek tűnik, mint az "anonymus" forrás.
 12. Azt hittem, szimpátia alapján megy a szavazás, nem az alapján, mennyire összetett a karakter.
×

Important Information