Ugrás a kommentre

mikiwan

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    923
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

mikiwan összes hozzászólása

  1. mikiwan

    Teaser trailer

    19 Áprilisnál hamarabb tényleg nem várhatunk semmilyen előzetest. A film címe viszont szerintem még idén kiderülhet.
  2. mikiwan

    TV spotok

    Nagyon pöpecek. És figyeltétek, hogy Jyn és Cassian hogy méregetik egymást az egyik jelenetben? Talán több is lesz köztük,mint munkakapcsolat?
  3. Korábban úgy gondoltam, Leiához soha senki nem érhet fel nálam, de most elbizonytalanodtam. Ez a Jyn nagyon jó csaj
  4. Remélem, vágod, hogy vicc volt.
  5. Remélem, nem reklámokkal együtt lesz annyi
  6. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Úgy rémlik, hogy év elején még azt mondta, hogy nem számít, kik Rey szülei. Vagy esetleg a szerződése szerint most kezdhet el fecsegni a story-ról?
  7. mikiwan

    Trailer 2.

    Aztateremnekabúráját!!! Az eddigi előzetesek is zsiványosan szuperek voltak, de ez valami kegyetlen jó. Látványilag pazarul néz ki. Ahogy az X-Wingek jönnek szemben abban az űrcsatában... És úgy tűnik, Vader aktív részese lesz a filmnek, nem csak úgy látjuk pár másodpercre, hogy "Jé, ott volt!". Hát eddig engem megvettek kilóra, csak aztán a moziban is "üssön" a film.
  8. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Igen ez tényleg jól hangzik. Az új Jedi generációt nem irtották ki teljesen, mint ahogy Rey látomása sugallja ( ott ugyanis mindenhol holtesteket látunk a Ren Lovagjai körül). Meg ez az infó megmagyarázná, hogy képes Rey mindenféle tanítás nélkül használni az Erőt, fénykardot forgatni stb. Mert már korábban padawan volt. Talán Luke törölte az emlékeit?
  9. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Szerintem ne számítsunk túl sok hiteles story infóra jövő tavaszig. Akkor kijöhet az első teaser is. De addig minden a zsiványokról fog szólni. Főleg a következő 3 hónapban.
  10. mikiwan

    A szereplők

    Bass.us, csak hordanom kéne azt a szemüveget
  11. mikiwan

    A szereplők

    Nem, bocs, csak gyorsan gépeltem.
  12. mikiwan

    A szereplők

    A TFA Blu Ray megjelenése előtt pár nappal kijött pár rövidebb videó. Ha jól emlékszem, az egyikben épp arról beszélnek, hogy Poe-t az ST Han Solo-jává akarják tenni. Ezt támasztja alá a MSW egyik cikke, mely szerint Poe Ep VIII-as ruházata nagyon hasonlítani fog Solo TFA-s öltözékére. http://makingstarwars.net/2016/03/star-wars-episode-viii-poes-clothes-description-plus-info-on-the-dernleia-situation/
  13. mikiwan

    A szereplők

    Májusban nyilatkozta Isaac, hogy a karaktere sokkal többet fog szerepelni az Ep VIII-ban, mint az Ep VII-ben. Sokkal több dolga lesz. Szóval egyértelműen a főszereplők közé lép mostmár.
  14. mikiwan

    A szereplők

    Tutibiztos benne lesz a filmben, senki ne aggódjon emiatt
  15. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Annyiban jó lenne talán, hogy egységbe forrasztaná a(z első) 9 részt (merthogy ki tudja, hány epizód lesz ). Nem Saga+3 rész, hanem 9. Az előzmények történései hatással vannak a galaxisra és a próféciára még 50 év múltán is.
  16. Szerintem azért nem valószínű, hogy idén lesz teaser, mert az bekavarna a RO kampányba. Szóval inkább jövő április. De a cím tényleg lehet már idén.
  17. Biztosak lehetünk benne, hogy akkor kapjuk az első teasert, hiszen addigra lemegy a Zsivány Egyes a mozikban, és lehet az Ep VIII-ra koncentrálni.
  18. mikiwan

    Trailer 1.

    Kérlek nevezz meg legalább egy egyedi helyszínt vagy hajót az Ep 7-ből, mert én 7 megtekintés után se láttam ilyet...
  19. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Benicio Del Toro szerint egy "intergalaktikus gonoszt" fog játszani az Ep VIII-ban. http://www.starwarsnewsnet.com/2016/08/benicio-del-toro-says-he-plays-an-intergalactic-villain-in-star-wars-episode-viii.html
  20. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Én nem negativizmusnak nevezném, hanem gondolkodásból fakadó értelmes és építő jellegű kritikának. Ha negativizmust akarsz látni, akkor menj fel az origora meg hasonló szennyoldalakra, ahol ezerrel fikázzák a SW-t és minden nézhető blockbustert, amire érdemes mozijegyet váltani (ellenben egekbe magasztalnak minden más filmet, ami az arcunkba tol minden mocskot, amit csak ember produkálhat...). A probléma az, hogy ezen az oldalon, ha valaki nem nyalja fényesre az Ep VII-et ( vagy bármilyen alkotást, amit most a Disney SW címen produkál), akkor rögtön ki van kiálltva "SW hater fikagépnek"' meg hasonlónak. Engedtessék már meg, hogy kritika is megfogalmazódjon az új filmekről, hogy ne tetszen az, hogy már mindent meg akarnak újítani ( mert ahogy Lucas bácsi csinálta, ezek szerint nem volt jó...), anélkül, hogy bélyegeket ragasztanánk egymásra, ahogy az a mai derék világunkban szokás.
  21. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Sokak szerint pont ettől volt kicsit brazil szappanoperás a vége, hogy vajon Lucesita mit szól ahhoz, hogy Fernando megcsalta a legjobb barátnőjével...
  22. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Én azért tartom valószínűnek, hogy ugyanattól a jelenettől folytatják majd, mert az Ep VII vége befejezetlennek tűnik - és nem csak nekem. Több ismerőstől hallottam a film nézése után, hogy "Mi ez, hogy csak bambulnak egymásra?" És van benne valami. Én azért annyit el tudtam volna képzelni, hogy elveszi a kardot tőle, vagy Rey letérdel elé, mintegy mesterévé fogadva Luke-ot. Szóval a jelenet nincs kiforrva, és talán az Ep VIII elején választ kapunk arra, hogy Luke mit reagált. De meg lehet ezt úgy is oldani, hogy nem nézzük végig újra, ahogy Rey a sziklákon lépked felfelé.
  23. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Nem úgy volt, hogy 22-én teszik le a lantot?
  24. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Vajon ők forgatnak még? Mármint Isaac és Ridley.
  25. mikiwan

    EPVIII spoileres topik

    Nem tudom, ez a kép volt-e már... Ezen jobban tetszik Daisy, mint súlyzóval
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.