Ugrás a kommentre

MissKarrde

Tag
 • Összes hozzászólás

  23.542
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

395 Nagyon kedvelt

MissKarrde tevékenysége

 • Rank
  Minden lében kanál :D
 • Születésnap 1978-08-08

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://

Profil információ

 • Nem
 • Lakhely
  Talasea-Minas Anor

Legutóbbi látogatók

7.814 profil megtekintés
 1. SW könyvek 3.0

  Elolvastam a MedStar-duológiát, és azt kell, hogy írjam, egész szórakoztató volt. Nem kiemelkedő darab, de határozattan tetszett.
 2. Zene

  Ez szép, csak kár, hogy az MM-ben a személyes átvétel kizárólag ott működik, ahol a termék megtalálható, és Pesten nincs belőle.
 3. Ez jó hír! Belenéztem, és ténylegCsak jövő hétvégén nézem meg a filmet, de akkor legalább kétszer
 4. Egyéb fontos 10.0

  Boldog születésnapot
 5. Könyvek

  Valamikor a közeljövőben megveszem, de mostanában alig tudok olvasni, és előtte még van jó néhány másik, fontosabb könyv, ezért ráér.
 6. Egyéb fontos 10.0

  Köszi szépen
 7. Marvel

  Netflixéknél nem tudják, hogy nálunk szombaton munkanap lesz, vagyis JJ S2-re csak 1-2 epizódonként tudok majd sort keríteni.
 8. Filmek 12.0

  Objektíven nincs is, egyéni preferencia kérdése, ha valamelyik jobban tetszik A helyszín, a zene, a többnyelvűség használata annyit hozzá tett a hangulathoz, hogy az említett film közelebb áll hozzám, mint a "plakátos". A nyelvek terén csak az volt zavaró, hogy angol felirattal néztem, és kicsit kusza volt a kép, amikor a francia beszédet angolul olvastam Közben megnéztem a The shape of watert is, ami szintén fantasztikus volt.
 9. Avatarok, smiley-k

  Majd cserélek a teljes profillal együtt, addig nem állok megint neki Ody, ok.
 10. Avatarok, smiley-k

  Nálam meg gőzöm sincs, hogy miért ez az ábra jelenik meg, mivel nem én állítottam be. A személyes adatoknál nem tudom menteni a saját e-mail címemet, mert állítólag már használom, szóval egyelőre nem kínlódom azzal, hogy profilt állítsak be. Majd ha minden rendben működik.
 11. Az enyém is, a Boba Fett-regénnyel. Már ha az tartja a menetrendet.
 12. Ahogy a "caretaker" Reyt nézi, miközben kés van a kezében, az sok mindent elmond a kapcsolatukról
 13. Filmek 12.0

  Szuper film volt Ezzel együtt ebből a "filmes szezonból" eddig a Call me by your name tetszett a legjobban. Iszonyú erős a hangulata, gyönyörű film.
 14. Marvel

  Terveztem a múlt héten, de végül nem néztem meg. Az Infinity War előtt mindenképpen meg kellene nézni, hogy képben legyen az ember az újak és újdonságok terén.
×

Fontos információ