Ugrás a kommentre

MissKarrde

Tag
 • Összes hozzászólás

  23.542
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

MissKarrde minden hozzászólása

 1. SW könyvek 3.0

  Elolvastam a MedStar-duológiát, és azt kell, hogy írjam, egész szórakoztató volt. Nem kiemelkedő darab, de határozattan tetszett.
 2. Zene

  Ez szép, csak kár, hogy az MM-ben a személyes átvétel kizárólag ott működik, ahol a termék megtalálható, és Pesten nincs belőle.
 3. Ez jó hír! Belenéztem, és ténylegCsak jövő hétvégén nézem meg a filmet, de akkor legalább kétszer
 4. Egyéb fontos 10.0

  Boldog születésnapot
 5. Könyvek

  Valamikor a közeljövőben megveszem, de mostanában alig tudok olvasni, és előtte még van jó néhány másik, fontosabb könyv, ezért ráér.
 6. Egyéb fontos 10.0

  Köszi szépen
 7. Marvel

  Netflixéknél nem tudják, hogy nálunk szombaton munkanap lesz, vagyis JJ S2-re csak 1-2 epizódonként tudok majd sort keríteni.
 8. Filmek 12.0

  Objektíven nincs is, egyéni preferencia kérdése, ha valamelyik jobban tetszik A helyszín, a zene, a többnyelvűség használata annyit hozzá tett a hangulathoz, hogy az említett film közelebb áll hozzám, mint a "plakátos". A nyelvek terén csak az volt zavaró, hogy angol felirattal néztem, és kicsit kusza volt a kép, amikor a francia beszédet angolul olvastam Közben megnéztem a The shape of watert is, ami szintén fantasztikus volt.
 9. Anakin/Vader

  Mint a Star Wars Saga főszereplője, kapjon egy teljes topikot, ahol minden vele kapcsolatos gondolatot, véleményt meg lehet beszélni.
 10. Avatarok, smiley-k

  Majd cserélek a teljes profillal együtt, addig nem állok megint neki Ody, ok.
 11. Avatarok, smiley-k

  Nálam meg gőzöm sincs, hogy miért ez az ábra jelenik meg, mivel nem én állítottam be. A személyes adatoknál nem tudom menteni a saját e-mail címemet, mert állítólag már használom, szóval egyelőre nem kínlódom azzal, hogy profilt állítsak be. Majd ha minden rendben működik.
 12. Az enyém is, a Boba Fett-regénnyel. Már ha az tartja a menetrendet.
 13. Ahogy a "caretaker" Reyt nézi, miközben kés van a kezében, az sok mindent elmond a kapcsolatukról
 14. Filmek 12.0

  Szuper film volt Ezzel együtt ebből a "filmes szezonból" eddig a Call me by your name tetszett a legjobban. Iszonyú erős a hangulata, gyönyörű film.
 15. Marvel

  Terveztem a múlt héten, de végül nem néztem meg. Az Infinity War előtt mindenképpen meg kellene nézni, hogy képben legyen az ember az újak és újdonságok terén.
 16. Filmek 12.0

  Igen, tudtam, ráadásul azt olvastam, hogy Mendelsohn még hasonlít is rá valamennyire Én is láttam. A film maga nem volt kiemelkedő, de abszolút érdemes volt megnézni.
 17. Könyvek

  Az enciklopédia és a két könyv jöhet.
 18. Nekem elsőre nagyon tetszett ez a vagány "tudom" a párjával együtt, ha jól emlékszem. Sose érdekelt a netes vélemény róla, amivel egyébként elég későn találkoztam.
 19. EPIX spoilermentes topik

  Elég régen átvette ahhoz, hogy már nagyban menjenek az előkészületek.
 20. Vicces és kedves dolgok 2.0

  Szerintem az arctámadó nem győzte kivárni, míg Mackó teljesen odaér, és kinyúlt unalmában
 21. Cikkek a Star Wars-ról

  Cikk nem a SW-ról, hanem csak felhasználja a SW-t, méghozzá nem mindennapi témához. Bírom az ilyeneket Debt strikes back or return of the regulator
 22. A cím önmagáért beszél. Azért nem A Gyűrűk Urát írtam, hogy ne szűkítsem le az író egyetlen regényére a témát, bár többségében arról fogunk értekezni. Könyvek, filmek, zene, minden téma lehet. Remélem, leszünk néhányan.
 23. Teaser trailer

  Fekete lyukak halmaza van a Kessel közelében, az nehezíti meg az utazást arrafelé. Azt kell kikalkulálni, hogy mennyire közel menj el a lyukak mellett, hogy még ne szippantsanak be, de rövid legyen az út. Igen, ez Legendák, EU-ról nem tudom, hogy foglalkozott-e vele a regényeken kívül, azok nem.
×

Fontos információ