Jump to content

Darth Revan9

Tag
 • Összes hozzászólás

  11,047
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

9 Semleges

Darth Revan9 tevékenysége

 • Birthday 11/09/1987

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés
  Star Wars, fantasy-k.

Legutóbbi látogatók

8,165 profil megtekintés
 1. Nagyszerű lett Az igazság ligája. Az előző részt - Batman Superman ellen - nem szárnyalta túl, de így is az az érzés kerített hatalmába, hogy szívesen újranézném. A film csak még jobban ellökött a DC irányába. A zene vegyes érzéseket keltett bennem. Voltak nagyon jó részei, voltak kevésbé jók. Meglepődtem, mikor láttam a film elején Danny Elfman nevét, aztán még jobban mikor Apróbb negatívum, hogy a film rövid lett, én hiányoltam volna még vagy fél órát. Várom a további DC filmeket. Remélem minél több lesz.
 2. Jó híreket kaptam. Esélyesebb a bővítés lehetősége. Jelenleg nem teljesen azokkal, melyekre elsőre gondoltam, de az egyik részben mégis az. A távoli jövőre is jó lehetőségek vannak. Úgy néz ki, hogy sok cím esélyes lehet és nagyon sok Star Wars képregény megjelenhet (ha nem is minden).
 3. Már a 17. számról is láttam hírt. Ezek szerint a sorozat nem áll meg a 15. számnál, ahogy korábban a hírek szóltak.
 4. Én úgy tippelem, hogy inkább a fősodorba számító Star Wars és második Darth Vader-rel szeretnének haladni. Ha ezek jönnek az sem baj, majd 2019-re több hely marad másoknak.
 5. Lehetséges, hogy a 2018-as képregény megjelenések bővülnek 2 további kötettel. Remélem sikerül.
 6. Én nemrég azt olvastam, hogy Affleck saját maga cáfolta a közeli távozásával kapcsolatos híreket.
 7. A Birodalom túléléséhez való viszonyát még csak-csak megértem, de a Sith Rend túlélése fura. Remélem majd lesznek olyan történetek, melyek a jövőben Sidious gondolkodásába bepillantást nyújtanak - főleg a klasszikus trilógia idején - és részletesebb válaszokat kapunk.
 8. A Naboo-val és Palpatine-nal kapcsolatban: nekem is az jutott eszembe, hogy talán azért akarta elpusztítani, mert lehettek Sith ereklyék a bolygón. Viszont felmerült bennem ez is: miért nem akarta, hogy az ereklyék fenn maradjanak, így adva esélyt annak, hogy a Sith Rend újra visszatérhessen?
 9. Ar'alani admirális átkerült az új kánonba. Ő egy női chiss flottatiszt, a Chiss Birodalom szolgálatában. Korábban a Kirajzás című regényben szerepelt.
 10. A Megtört Birodalomban. Azt én se értettem, hogy Palpatine miért parancsolta meg a Naboo elpusztítását.
 11. Jövőre jön egy Han Solo Young Adult regény is, valamint egy Csubakka Middle Grade regény.
 12. Azon lepődnék meg, ha magasztalnák.
×

Important Information