Jump to content

Darth Revan9

Tag
 • Összes hozzászólás

  11,047
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by Darth Revan9

 1. Nagyszerű lett Az igazság ligája. Az előző részt - Batman Superman ellen - nem szárnyalta túl, de így is az az érzés kerített hatalmába, hogy szívesen újranézném. A film csak még jobban ellökött a DC irányába. A zene vegyes érzéseket keltett bennem. Voltak nagyon jó részei, voltak kevésbé jók. Meglepődtem, mikor láttam a film elején Danny Elfman nevét, aztán még jobban mikor Apróbb negatívum, hogy a film rövid lett, én hiányoltam volna még vagy fél órát. Várom a további DC filmeket. Remélem minél több lesz.
 2. Jó híreket kaptam. Esélyesebb a bővítés lehetősége. Jelenleg nem teljesen azokkal, melyekre elsőre gondoltam, de az egyik részben mégis az. A távoli jövőre is jó lehetőségek vannak. Úgy néz ki, hogy sok cím esélyes lehet és nagyon sok Star Wars képregény megjelenhet (ha nem is minden).
 3. Ide jöhetnek a képregények. Állítólag a Marvelesek már elmentek tárgyalni a Lucasfilmhez. Annyit hallottam, hogy több ongoing jellegű sorozatról van szó. Meglátjuk igaz.-e?
 4. Már a 17. számról is láttam hírt. Ezek szerint a sorozat nem áll meg a 15. számnál, ahogy korábban a hírek szóltak.
 5. Én úgy tippelem, hogy inkább a fősodorba számító Star Wars és második Darth Vader-rel szeretnének haladni. Ha ezek jönnek az sem baj, majd 2019-re több hely marad másoknak.
 6. Lehetséges, hogy a 2018-as képregény megjelenések bővülnek 2 további kötettel. Remélem sikerül.
 7. Én nemrég azt olvastam, hogy Affleck saját maga cáfolta a közeli távozásával kapcsolatos híreket.
 8. A Birodalom túléléséhez való viszonyát még csak-csak megértem, de a Sith Rend túlélése fura. Remélem majd lesznek olyan történetek, melyek a jövőben Sidious gondolkodásába bepillantást nyújtanak - főleg a klasszikus trilógia idején - és részletesebb válaszokat kapunk.
 9. A Naboo-val és Palpatine-nal kapcsolatban: nekem is az jutott eszembe, hogy talán azért akarta elpusztítani, mert lehettek Sith ereklyék a bolygón. Viszont felmerült bennem ez is: miért nem akarta, hogy az ereklyék fenn maradjanak, így adva esélyt annak, hogy a Sith Rend újra visszatérhessen?
 10. Ar'alani admirális átkerült az új kánonba. Ő egy női chiss flottatiszt, a Chiss Birodalom szolgálatában. Korábban a Kirajzás című regényben szerepelt.
 11. A murkhanai dologról jutott eszembe, hogy lehetne nyitni külön témát a Legends-ből az új kánonba átkerült elemek kitárgyalására is. Eddig is volt már rá példa, hogy könyvekből átvettek elemeket, jelenleg is zajlik ez a folyamat és a jövőben is fog.
 12. A Megtört Birodalomban. Azt én se értettem, hogy Palpatine miért parancsolta meg a Naboo elpusztítását.
 13. Nálam pl. a Pengeélen sokkal jobb lett mint a Thrawn kötetei. Egyébként inkább arra gondoltam, hogy sokan azok közül, akik régóta olvasnak SW regényeket, képregényeket már kezdik unni a Luke-Leia-Han kalandokat, vagy azok egy részér. Az Approaching Storm-ot én is sajnálom, ez lemaradat. Annak idején nagyon örültem A megtévesztés leplének, már lemondtam róla, hogy magyarul olvashatom. Azt még nagyon jónak tartom, hogy idén az utolsó Régi Köztársaság idejében és a Köztársaság kora előtt játszódó regények kijönnek. Legalább ez a sor teljes lett. És ahogy látom elértük a 4000 hosszászólást a SW könyvek 2.0-ban, meg lehet most már nyitni a 3.0-át.
 14. Jövőre jön egy Han Solo Young Adult regény is, valamint egy Csubakka Middle Grade regény.
 15. Azon lepődnék meg, ha magasztalnák.
 16. Értem. Szerencsére az új kánon közül is bőven vannak olyan könyvek, melyek bekerültek a kedvenceim közé. Szerencse, hogy a Legendák is folytatódhatnak legalább addig, amíg ezt a szerődés csomagot teljesítik. Aztán reméljük, hogy tovább mehetnek a régi címekkel.
 17. A Ligát nekem is meg kell néznem.
 18. Pb, gratulálok a 3000-hez! Kérdés: mi ez a felhasználó hírneve dolog a profilképek alatt?
 19. Igen, szerencse, hogy a Legendák kiadását most épp engedélyezik, így a Jedi próbához, a Gambit duológiához, vagy a Corsouscant Nights-hoz hasonlók megjelenhetnek. Az új kánon könyveiben viszont inkább az Erőhasználó hiányos, vagy Erőhasználóktól mentes regények jöttek elsősorban.
 20. Ezek klónok, vagy csak klón páncélt viselő rohamosztatosok?
 21. A kiadónál már szerencsére tudnak róla. Pár héttel korábban már hírét vettem.
×

Important Information