Jump to content

Ody Mandrell

Admin
 • Összes hozzászólás

  61,374
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by Ody Mandrell

 1. Az értesítési preferenciák a privát üzenetekre vonatkoznak. Az első pont akkor él ha online vagy itt az oldalon: ha ír valaki kapsz itt egy felugró ablakot. A második pont ha nem vagy online de írnak privit. Akkor megy a mail. A fordítás tényleg nem pontos. Ez az angol szöveg: Only send one email notification for content I follow until I revisit the community . Át is írom mindjárt. Köszi. A tartalmak követése nem a privátokról szól, hanem a topikok követéséről. Ha neked a privát üzenetekről kell mail, akkor ezzel nem kell foglalkoznod. Küldtem egy tesztet.
 2. Durva lesz! Qui-Gon vs. Luke? Ó mond Te kit választanááááál. Finnek viszont nagy mákja van.
 3. Az biztos, hogy fantasztikus keveréke a kettőnek. De ez elmondható az egész filmről.
 4. De a filmben csak a fejét csinálták meg CGI-vel úgy rémlik.
 5. Beindult a szezon két japán reklámmal, bár új jelenet nincs bennük.
 6. Nagyon kedvelem Dookut. Igazi tiszteletet parancsoló, arisztokratikus sith lovag. Párját ritkítja. Tarkinról ha csak az EPIV lenne akkor utcahosszal nyerne Dooku. Viszont van TCW-s Rebelszes és Rogue One-os tevékenysége ami nagyon megemeli az ázsióját. Viszont még így is egy hajszállal nálam Dooku a befutó.
 7. Watto. Hatalmas figura, és bár Jar Jar volt az EPI húzó arca cgi szempontból nálam a film legjobb animált karaktere egyértelműen Watto lett. Unkarnak nem csak az arca lett CGI-vel csinálva?
 8. Az SWSAGA Winterben még sose szavaztam ennyire gyorsan és könnyen. Windu olyan mint Ki-Adi csak pepitában. Qui-Gon az egyik legnagyobb jedi, az első aki visszatért az Erő honából, aki felfedezte a kiválasztottat, aki tanítja Yodát és Obi-Want. Soroljam még?
 9. Nálam is Jango vs. Hux párviadal lesz. Jango való igaz többet szerepelt mint Hux, de a tábornok annyira karizmatikus volt a VII-ben, hogy nehéz mást jelölni. Ebbe nyilván közrejátszik, hogy frissebb az emlék is róla.
 10. Életerő. Az már jobban hangzik. Még inkább tetszene ha belecsempésznék az "örök élet" titkát, amit Sidious annyira hajkurászott. Talán ezért is vezényelhette ki az ismeretlen régióba a csapatait? Hogy találják meg Snoke-ot?
 11. Ideje tovább gondolni a fővezér történetét, immár a nyolcadik rész tükrében. Megjelent egy érdekes fejtegetés az swnews-on, bár a felvázolt lehetőség nem sokaknak fog tetszeni. Eszerint Snoke akár a Vongok vezetője is lehetne. Megfelelő retcon után szerintetek elképzelhtő lenne?
 12. Akkor lehet, hogy valamit ebből építettek be, persze átalakítva. Az EPVII-ben is voltak ilyenek.
 13. Ott van a sztori csapat, Kennedy meg mindenki. Azért ha hülyeséget akart volna csinálni Johnson csak rászólnak, hogy 'hé öreg, az Erő nem így működik'. A legendsben voltak ilyen alakok?
 14. No igen...ez azért kemény lenne így. Egyáltalán hogy szívja el az Erőt? Az nem egy megfogható valami, egy szegmensét leszámítva: a midichlorianokat.
 15. A múmia azért nem ilyen nagy volumenben csinálta a dolgokat (csinálta egyáltalán?) Érdekes lesz ha Snoke-nak Luke-ra fáj a foga. A kiválasztott fia nagyban meg tudná növelni az erejét.
 16. Egyre inkább valószínűnek tűnik ez az Erő-elszívásos dolog. Rian is ragadozóról beszélt, ami illik ide. Ez, ha jól megcsinálják tök jól is elsülhet (lehet, hogy a következő trilógia Snoke köré épül?) Nektek tetszene ez az Erő-elszívás dolog?
 17. Amúgy jön fel Jabba! az utóbbi két órában három szavazatot kapott míg Grivi egyet sem.
 18. Lucas éppen náthás volt amikor szinkronizálták Grivit, így jött az ötlet, hogy vegyék fel a köhögését. Jól tudja a haverod.
×

Important Information