Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  12.006
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

641 Nagyon kedvelt

Bomarr tevékenysége

 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

8.518 profil megtekintés
 1. Box Office

  Már kevesebb mint 4 millióra van a Frozen úgy hogy a nemzetközi adatokat vasárnap óta nem frissitették. Az all-time listán már biztos megvan a 9-dik hely csak még nem tudjuk hogy pontosan mikor és mennyivel húzott el az ep.8.
 2. Könyvek

  A Képes Enciklopédia a biztos: az 25-én jelenik meg 128 oldalon. Az új járművekről szóló Fantasztikus keresztmetszetek az ami még picit kérdéses. A Rogue One-nál egybe volt vonva a Képes Enciklopédiával, de a Han Solo filmnél valószinüleg több új jármű lesz igy külön jelenik meg, mint a Saga filmeknél. Ez utóbbi még nincs bejelentve, de az egyik cim nélküli könyv, ami 25-én jön szinte biztos hogy a Keresztmetszetek lesz.
 3. Könyvek

  Még gondoltam is, hogy Han hogyhogy már megint benevez egy versenyre, de akkor nem magukat ismétlik hanem ez ugyanaz. Oké
 4. Könyvek

  Még nem derült fény az összes Solo könyvre, de egy részük már kiszivárgott. Néhány Solo könyv: Art of Solo: A Star Wars Story By: Phil Szostak Illustrated By: Various Artists ISBN: 9781419727450 Publisher: Harry N. Abrams On Sale: May 25, 2018 Format: Hardcover Pages: 256 Price: $40.00 ($50.00 In Canada) Ez a szokásos, amit minden eddigi nagy mozifilmhez kiadtak: a készitésről fog szólni és a látványtervek lesznek benne. Solo: A Star Wars Story – The Ultimate Visual Guide Publisher: DK On Sale: May 25, 2018 Format: Hardcover Pages: 128 Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e külön Fantasztikus keresztmetszetek mint a nagy filmeknél vagy a Rogue One-hoz hasonlóan itt is egybevonják a Képes enciklopédiával. De az oldalszám alapján úgy tűnik külön lesznek. Han Solo By: Jason Aaron and Marjorie M. Liu ISBN-10: 1302912100 ISBN-13: 978-1302912109 Publisher: Marvel On Sale: May 1, 2018 Format: Hardcover Pages: 232 Ez a Marvel kiadvány nem egy előzményt, hanem egy sima Han Solo kalandot fog elmesélni már abból az időből amikor Han már csatlakozott a Lázadókhoz, tehát a mozifilm után fog játszódni. A leírás: Everyone’s favorite scoundrel goes Solo! Han is given a top-secret undercover mission for the Rebellion: rescuing a group of informants and spies! His cover for the assignment? The biggest and most infamous starship race in the galaxy, the Dragon Void! A tournament he has dreamt of winning his entire life. With a chance for glory square in his sights, can Han keep his mind on the mission? Or is failing Leia worse than losing his chance? Place your bets for the ultimate space race! Our money’s on Han and the Millennium Falcon – after all, it’s the ship that made the Kessel Run in less than twelve parsecs! Plus, a face from Han’s past returns…right when he and Leia don’t expect it! Who is Sana, and what’s her relationship to Mr. Solo? Solo: A Star Wars Story ISBN-13: 9780794441029 Publisher: Studio Fun On Sale: September 11, 2018 Format: Hardcover Pages: 96 A film ifjúsági könyves feldolgozása. A felnőtt verzióról még nincs infó. Solo: A Star Wars Story Publisher: DK (DK Readers Level 2) On Sale: May 25, 2018 Format: Hardcover Pages: 48 Hogy ez pontosan mi az nem derül ki, de DK könyv úgyhogy gondolom valami a film hátteréről. Az oldalszám alapján ez lesz a Fantasztikus keresztmetszetek a Han Solo filmhez. Még van szó matricás albumokról meg kifestőkről de ezeket most nem raktam be. De a forrás leszögezte: ez nem az összes. Még vannak Solo könyvek.
 5. Anakin/Vader

  A jedik mégsem természetellenes jelenségként kezelik Anakin születését. Sőt a születésének a körülményei az egyik fő érv a kitanitása mellett. Amikor előkerül hogy a fiút a midi-chlorianok nemzették nincs a Tanácsban egy tag se aki azt mondaná, hogy ilyen nem létezik vagy marhaság az egész és pusztán a születése módja miatt senki nem gyanakszik gonosz háttér mahinációra.
 6. Anakin/Vader

  Az Erő a természet része. Nem látom természetellenesnek ha valaki Erővel teremt életet. Nekünk természetfölötti dehát az is az ha valaki tárgyakat lebegtet.
 7. Anakin/Vader

  Maga az alkotója hivatkozik igy rá. Megértem, hogy valaki nem igy gondol rá. Talán szerencsésebb ha modern mitosznak mondjuk, de a megállapitás nálam akkor is marad: egy mitoszból nem nézem ki hogy egy gonosz egészséges életet teremtsen. Márpedig a sötét oldal -amit a sithek használnak- az maga a megtestesült gonoszság. Nincs árnyalata. Amikor Anakint a bűvkörébe vonja egyik pillanatról a másikra roppant gonosz lesz: az egyik pillanatban még Padmé életét félti a következőben már arra kiváncsi hogy miként nyirják ki az összes jedit, majd kisgyerekeket gyilkol. És minél inkább a sötét oldal bűvkörébe kerül annál gonoszabb lesz. Maguk a karakterek árnyaltak, de az erők amiket használnak nem. A sötét oldal ami igy formálja át a tudatot tud egészséges normális életet teremteni? Nem tudom elképzelni. Ha már az egyensúlyról van szó akkor úgy érzem hogy a világos oldal az élet a sötét oldal pedig a halál.
 8. Anakin/Vader

  Itt csak Dzséjtet tudom ismételni, de ha az életteremtésből valami gusztustalan, az élet csúnya paródiájának tűnő valami születik, akkor oké. Mondjuk az Alien4-ben amikor mutatják hogy hogy nézett ki az első hét klón: na ilyesmiket eltudom képzelni hogy egy sith teremt amikor megpróbál életet létrehozni. Az hogy születik egy egészséges gyerek egy sith praktikából az nálam nem fér bele az SW mitológiájába. Egy mesében nekem alap hogy egy egészséges élet létrehozása egy pozitiv dolog.
 9. Nem csak amerikaiak vannak a jelöltek között. Egyébként a jelölt állítás az olvasói szavazatok alapján történik.
 10. Anakin/Vader

  Én itt Dzséjttel értek egyet. Nekem a sötét oldalba nem fér bele az élet teremtés. Az utóbbi egy kifejezetten pozitiv dolog. Az sokkal Sithesebb hogy megpróbálják elodázni a halált és olyan öreg korcsokká válnak mint amilyen Palpatine volt.
 11. A legjobb brit filmes magazin az Empire Awards-on a következő kategóriákban jelölte az Utolsó Jediket: Legjobb film, Legjobb rendezés, Legjobb színésznő (Daisy Ridley), Legjobb színész (John Boyega), Legjobb sci-fi/fantasy, Legjobb kosztüm design, Legjobb produkciós design, Legjobb vizuális effektek. (Mark Hamill valszeg azért nem kapott jelölést mert nincs legjobb mellékszereplő kategória) Tavaly egyébként Edwards megkapta a legjobb rendezés díját a Rogue One-ért
 12. Filmek 12.0

  Az nagyon jó kis film. Szerintem tetszeni fog
×

Fontos információ