Ugrás a kommentre

Brodie

Tag
 • Összes hozzászólás

  682
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

11 Semleges

Brodie tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

3.242 profil megtekintés
 1. Szerintetek a fiatal Anakin szellemképe és a fiatal(abb) Luke kivetülés között lehet valami összefüggés? Eddig a fiatal Anakinnal úgy voltam, hogy így nézett ki Jediként utoljára, ezért ebben a külsejében jelenik meg az Erőn keresztül, és ez akár Luke-ra is igaz lehet.
 2. Sziasztok! Nagyon régen szólaltam már meg itt, most is csak annyit tudnék még írni, hogy ez a film maga a csoda. Tudtam, hogy valami nagyon különlegesre kell számítanom, de ezt el sem tudtam volna képzelni. A 152 perc alatt vagy döbbenten bámultam, vagy úgy izgultam, mint egy kisgyerek, vagy vigyorogtam és azt motyogtam, hogy mintha csak álmodnék... Szerdán láttam ugyan, de még most sem enged el. Számomra ez lett mindenidők legjobb Star Wars filmje. (pedig mind a 8+1-et imádom) Rian Johnson hatalmas fantáziával rendelkezik és emellett baromi tehetséges író és rendező.
 3. A The Clone Wars zenéje

  Innen egyben le lehet tölteni még jobb minőségben.
 4. A The Clone Wars zenéje

  Igazán nincs mit, jó töltögetést!
 5. A The Clone Wars zenéje

  Innen le tudod tölteni.
 6. Trailerek

  Nagyon tetszik, a minőséget ott folytatják, ahol TCW-vel abbahagyták. A karakterdizájn másabb ugyan, de az én ízlésvilágomhoz ez még közelebb is áll. Egyedül még az a szokatlan, hogy most nincsenek ismerős karakterek.
 7. Trailerek

  Itt az angol nyelvű FULL HD!! http://www.youtube.com/watch?v=X1Wstrw_gGc
 8. Csak a standard történt. Nem mondhatnak semmit, türelmesnek kell lennünk. És az enyém meg most fogyott el ezzel. A megvásárlás után érthető volt a dolog, türelmes is volt a többség, de 2014. március végén, 5 héttel a forgatás előtt is csak ugyanennyit tudnak mondani?! (ettől még nincs kétségem afelől, hogy a film jó lesz, ahogy a marketing gépezet is, de nem értem, hogy mire jó ez...)
 9. Rebels

  Egy kimerevített kép a lego-s videóból. Nagyon emlékeztet többeket erre a lényre, aki eredetileg Chewbacca lett volna, sőt a droid is hasonlít Chopper-re. És a leírás is illik rá: - Zeb - the gunner, and trusty sidekick.
 10. Rebels

  Köszi szépen a képeket!! Nincs kétségem afelől, hogy Greg Weisman-nel egy nagyon szimpatikus és tehetséges taggal bővült a Lucasfilm alkotói gárdája! És az Ahsoka-fanok is a szívükbe zárhatták ezzel az interjúval!
 11. A Super RTL-en nem lehet hangsávot változtatni, hogy eredeti nyelven lehessen nézni a műsort? És gondolom, HD felbontásban lesz.
 12. Igaz. Ha olyan történetet írnak amibe beleillenek, akkor nincs baj. Az Indy IV sem tűnt nyugdíjas találkozónak, működött a dolog. Ha Carrie Fisher nézne úgy ki, mint Karen Allen akkor, nem is lenne bennem szemernyi félsz sem.
 13. A '90-es évek eleje/közepe óta SW rajongó vagyok, tehát Leia, Luke és Han végigkövették ahogy felnőttem. Általában lelkes szoktam lenni, azonban ezzel a hírrel kapcsolatban most vegyesek az érzéseim. Az elképzelés szép, papíron biztos hogy működik, és tetszene is ha nem tudnám, hogy milyen a megjelenése Mark Hamill-nek és Carrie Fisher-nek. És már azt sem lehet mondani, hogy addigra rendbe hozzák őket, mert már annyira közel lehet a forgatás, és a formába jövetelüknek is megvannak a maga határai. Harrison Ford nagyon jól tartja magát a korához képest, bárcsak én néznék így ki ennyi idősen, azonban a 72 éves Han Solo is furcsa lenne nekem hosszabb távon. Nagyon szeretném ha szerepelnének az új részekben, kb. annyit mint Yoda vagy Obi-Wan a klasszikus részekben, sminkkel meg különböző filmes trükkökkel meg lehet oldani gondolom, de fontosabb szerepbe rakni őket... hát nehéz elképzelni. Nem tudom, hogy a Hollywood Reporter milyen kaliberű, de azért nem szokott jedinews szintű légből kapott dolgokat lehozni.
 14. Apróság, de olyan furcsa és egyben fantasztikus érzés, hogy a starwars.com-on ha rámegyek a The Movies-ra, már az ep7 is fel van tüntetve.
 15. Egyéb fontos

  Én ezt "szoktam" használni.
×

Fontos információ