Ugrás a kommentre

csoli1138

Tag
 • Összes hozzászólás

  9.707
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

80 Nagyon kedvelt

csoli1138 tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mohács
 • Érdeklődés
  Mindig Más

Legutóbbi látogatók

6.641 profil megtekintés
 1. Ázta erre figyelünk majd! Lehet akkor a kard is azért van hogy nekünk tűnjön fel. De azért kár hogy nem lett zöld. Elég lett volna akkor a lábnyomhiány meg fiatalabb "én". A sokktól úgyis csak kapkodtuk a fejünket..
 2. és annyira szép és tökéletes a tálalása, hogy ahogy Rey és Leia sem szomorú, én sem lettem az. Inkább szintet lépett Luke, mint meghalt. Talán nem is ezt kellett volna mondania Reynek vagy Leia javíthatta volna, hogy "eggyé vált az erővel." Ott helye Yoda mellett, remélem még látjuk őket együtt ebben a trilógiában. Bár Kylonak is beigérte Luke, hogy "még találkozunk kölyök"..csak nem őt is kísérteni fogja?
 3. Ha indokolatlannak érzed, olvaszd be Ody. De saga-t rengető jelenet hatalmas újdonsággal és jelentősségteljes végkifejlettel, ezért bátorkodtam létrehozni.
 4. azért álljunk meg! Itt az a gond hogy nem tudta milyen előadásra váltott jegyet. Rólad ezt nem feltételeztem. Úgyhogy bocsánat, de nem értettem meg a problémáját!
 5. Cupsy részvétem, írtani kellene az ilyet. Újrázd gyorsan a filmet kétszer nem fordulhat elő.. Én az utolsó előtti sor szélén ültem és nagyon közel az ajtó. A legutolsó reklámig nyitva volt és azon nyenyeregtek, hogy valaki nem tudta hogy 3D, és szemüveges és nem lesz jó és stb micsináljunk....a reklámokra nem is emlékszem mert azon izgultam, véget ér e ez az agyf@sz a filmig. A lucasfilm logóig elhúzták. De ez fasorban sincs az eseteddel.. Amúgy nem értem, velünk is volt szemüveges és tolta kettővel.
 6. Nem tudom hogy más-e, nincs esély most összehasonlítani, de az biztos, hogy az első pillanattól stimmel és passzol, egy másodpercre sem zökkentett ki.
 7. Édes istenem csak ezeket ne! Értem, hogy nem teljesen komoly, de még a gondolatkísérlet is irtózatos..
 8. A legvégén a kisgyerek a felmosófát az erővel húzta a kezébe? A kocsiban hazafelé azt mondták, hogy igen, de én nem vettem észre a katarzisom közepette.
 9. Pécsi, Werebazs, jó volt azért találkozni és bár ismerem a véleményeteket, Pécsi azért szerintem nyugodtan hallasd a hangod itt is, remélem megémésztitek, újranézitek, talán át is értékelitek idővel kissé.
 10. Akkor ez PT utalás, Anakin mond ilyet az I-ben, ez afféle csúfnév lehet amit a dilettánsok használnak a kardra és mivel szarkasztikusnak számít Luke szövege amikor mondja, teljesen rendben van. Darth Sidoius emlegetése és a Jedik bukása és annak rövid elemzése is PT utalás Luke-tól: köszönjük ezt is. Amúgy Stohl jól nyomta! Semmi bajom nem volt vele!
 11. Az őrség. Micsoda lendület! Micsoda mozgás koordináció. Tartották magukat, amennyire telhetett tőlük! A láncos ahogy a karján tekrte fel és húzta közelebb Rey-t! Gyerekek?!
 12. Komolyan szomorú olvasni a negatív hangvételű elemzéseket. Nagyon sajnálom srácok, hogy nem sikerült befogadni, hogy nem szórakoztatok jól! Hálisten számomra bővült a saga, nem is kevéssel, az ep 7-tel kapcsolatban több fenntartásom volt, de ez a film azt is feljebb emeli immár számomra. Túlvagyunk az ST-felén és számomra nem is kérdés, hogy örülök-e hogy belevágtak!
 13. Akik nem szinkronnal nézték: Luke eredetiben is "lézerkardot" mond egyszer?
 14. Elnézést, ezt szívesen neveztem volna Luke vs. Kylo-nak, de egyrészt nem csak erről van szó, másrészt rohadtul spoileres lett volna egyelőre. Szóval itt valami rendkívüli történt. Az egyik haverom mondta, hogy csak nehogy "gyenge fosnak" állítsák be Luke-ot, mert akkor kimegy a moziból.. Megkapta amit akart! Ahogy lesöpörte a vállát az annyira badass volt, hogy nem tudom láttam-e ilyet. Kinéztem volna belőle simán is, hogy erőtérrel megvédte magát, de így jobb volt valljuk be. És mikor láttam, hogy engedi Kylo-nak hogy ketté vágja; mondom hullik a köpeny: Kenobi-copy. Nem! Megint nem! Ez a film mindig meglepett! Imádtam! A magyarázatomat beollózom, nem tudom egyetértetek-e vele, vagy továbbfűzitek- e, "Valószínüleg olyan mértékben kellett használnia az erőt ehhez a "trükkhöz", hogy egész egyszerűen elmosódott a határvonal az élő- és kozmikus erőben is létező Luke Skywalkerben." a kard-problémámat szintúgy: " Luke miért nem a zöld karddal tért vissza! És nem csak látványügyileg, meg a nosztalgiafaktor, hanem mert a kék kard szétzúzásában Kylo is részt vett nem sokkal azelőtt. Lebukhatott volna ezen Luke elvileg, hogy a kéket manifesztálja. "
×

Fontos információ