Ugrás a kommentre

csoli1138

Tag
 • Összes hozzászólás

  9.712
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

82 Nagyon kedvelt

csoli1138 tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mohács
 • Érdeklődés
  Mindig Más

Legutóbbi látogatók

6.644 profil megtekintés
 1. Holnap nézem újra, most 2D-ben családdal. Basszus nagyon várom. Majdnem úgy izgulok mint elsőre. Most már figyelhetek a részletekre is! De király lesz. Alig várom a reakciókat a család részéről is!
 2. Zene

  Köszi Luke! Belahallgatok, amíg megjön az eredeti!
 3. Yoda Szacsvay László lett és teljesen vállalható, nem egy Versényi, de most komolyan: Tudtok jobbat? Én nem. Luke nekem tökéletes volt és Leia is. Nyilván nehéz elmenni izések és pofonok közt, én meg voltam elégedve maximálisan a szinkronnal.
 4. Ajjaj.. Hát azért jó szórakozást!
 5. Még nem láttad, és full spoileresben nyomod?
 6. Ázta erre figyelünk majd! Lehet akkor a kard is azért van hogy nekünk tűnjön fel. De azért kár hogy nem lett zöld. Elég lett volna akkor a lábnyomhiány meg fiatalabb "én". A sokktól úgyis csak kapkodtuk a fejünket..
 7. és annyira szép és tökéletes a tálalása, hogy ahogy Rey és Leia sem szomorú, én sem lettem az. Inkább szintet lépett Luke, mint meghalt. Talán nem is ezt kellett volna mondania Reynek vagy Leia javíthatta volna, hogy "eggyé vált az erővel." Ott helye Yoda mellett, remélem még látjuk őket együtt ebben a trilógiában. Bár Kylonak is beigérte Luke, hogy "még találkozunk kölyök"..csak nem őt is kísérteni fogja?
 8. Ha indokolatlannak érzed, olvaszd be Ody. De saga-t rengető jelenet hatalmas újdonsággal és jelentősségteljes végkifejlettel, ezért bátorkodtam létrehozni.
 9. azért álljunk meg! Itt az a gond hogy nem tudta milyen előadásra váltott jegyet. Rólad ezt nem feltételeztem. Úgyhogy bocsánat, de nem értettem meg a problémáját!
 10. Cupsy részvétem, írtani kellene az ilyet. Újrázd gyorsan a filmet kétszer nem fordulhat elő.. Én az utolsó előtti sor szélén ültem és nagyon közel az ajtó. A legutolsó reklámig nyitva volt és azon nyenyeregtek, hogy valaki nem tudta hogy 3D, és szemüveges és nem lesz jó és stb micsináljunk....a reklámokra nem is emlékszem mert azon izgultam, véget ér e ez az agyf@sz a filmig. A lucasfilm logóig elhúzták. De ez fasorban sincs az eseteddel.. Amúgy nem értem, velünk is volt szemüveges és tolta kettővel.
 11. Nem tudom hogy más-e, nincs esély most összehasonlítani, de az biztos, hogy az első pillanattól stimmel és passzol, egy másodpercre sem zökkentett ki.
 12. Édes istenem csak ezeket ne! Értem, hogy nem teljesen komoly, de még a gondolatkísérlet is irtózatos..
 13. A legvégén a kisgyerek a felmosófát az erővel húzta a kezébe? A kocsiban hazafelé azt mondták, hogy igen, de én nem vettem észre a katarzisom közepette.
 14. Pécsi, Werebazs, jó volt azért találkozni és bár ismerem a véleményeteket, Pécsi azért szerintem nyugodtan hallasd a hangod itt is, remélem megémésztitek, újranézitek, talán át is értékelitek idővel kissé.
 15. Akkor ez PT utalás, Anakin mond ilyet az I-ben, ez afféle csúfnév lehet amit a dilettánsok használnak a kardra és mivel szarkasztikusnak számít Luke szövege amikor mondja, teljesen rendben van. Darth Sidoius emlegetése és a Jedik bukása és annak rövid elemzése is PT utalás Luke-tól: köszönjük ezt is. Amúgy Stohl jól nyomta! Semmi bajom nem volt vele!
×

Fontos információ