Ugrás a kommentre

csoli1138

Tag
 • Összes hozzászólás

  10.060
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

273 Nagyon kedvelt

csoli1138 tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mohács
 • Érdeklődés
  Mindig Más

Legutóbbi látogatók

7.084 profil megtekintés
 1. Böngésztem már korábban is náluk, de még nem rendeltem tőlük. Sajnos nincs tapasztalatom, hogy hogy működnek egy film premierjénél, hogy csomagolnak, hogy bánnak a termékekkel. Most is csak akkor választom őket, ha nem lesz más alternatíva, de szerintem lesz. Annyit tudok, hogy -bár ezesetben nem igaz- általában drágábbak az áraik a szokott helyek áraihoz képest. De hozzá kell tenni, hogy vannak kvázi elérhetetlen dolgaik is, például a paramount egyes kiadványai magyar vonatkozással, pl.: star trek és Mission impossible stb, amik amúgy itthon nem jelentek meg már.
 2. Igen, nekem is úgy állt össze a kép, hogy lesz hazai steel is. Már csak az kérdés, hogy hogy néz majd ki. Mert én a Rey-esbe szerettem bele. De láttam e-bay-en előrendelhetőbe mást is.
 3. Ja, akkor már hozzák is amit vállaltak, Nézzen ki akárhogy is!
 4. Köszi! Érdekes infó! Máris ránézünk! Az árak barátiak, a steelbook jelenléte is bizakodásra adhat okot, de egyelőre a képek egyszerű moziplakátok, szóval még fenntartásokkal kezelem, hogy mijük lesz a Rocky.hu-éknak!
 5. Rebels 2.0

  Igen, várom őket!
 6. Rebels 2.0

  ez: és ez:
 7. A cikk a báb Yoda és Luke újratalálozásáról szól! Van benne a egy rövidke, de megható videó is! https://port.hu/cikk/mozi/mark-hamill-majdnem-elsirta-magat-amikor-34-ev-utan-ujra-mozogni-latta-a-yoda-babut/article-51339
 8. Rebels 2.0

  Hétvégén indul magyarul! Ne feledjétek! Viszont ahogy én láttam, csak egy részt jegyeznek 21:30-tól. Igaz, hogy vasárnap is ugyanazt a részt (60.-at?) Míg a következő héten már a 62.-ik? lesz kétszer. Talán ebből arra lehet következtetni, hogy a dupla részek elfelezve lesznek szombaton és vasárnap. Al! Leszel?
 9. bizám! én csak most fedeztem fel, hogy Kylo az ujjaival inti magafelé a kék kardot, csak Rey elkapja azt. Egész eddig azthittem hogy csak az elméjével mozgatta, de így mégiscsak vagányabb, hogy végre feltűnt!
 10. Nekem is tetszik a Luke has a moment, a többit nem néztem meg.
 11. Nagyon várom ezt a dokumentumfilmet! Biztos, hogy nagy élmény lesz!
 12. Ecseteltem mennyire...
 13. Ma én is megnéztem egyhuzamban teljes egészében full hd-ban, eredeti hangon. Egyedül, zavaró körülmények nélkül. EZ EGY HATALAMAS FILM! Hatalmas élmény. Minden képkockáját szívesen nézem. Iszonyú nagy érzelmi töltete van, folyamatosan hat a nézőre, ahogy néha meglép, és ahogy néha nem lép meg dolgokat, az mind jól van benne helyezve. A szereplők, mind erősek, nincs gyenge alakítás a filmben. Egész egyszerűen nem tudom, hogy mit lehet kitalálni, hogy ezt übereljék, vagy csak, hogy felérjenek ide újra. Akit érdekel a star wars világa és nem tetszik neki a film, egész egyszerűen nem tudom, hogy mit nézett, vagy mire vágyott. A film visszautal, előremutat, megmagyaráz, kérdéseket vet fel. És mindezek között úgy kielégít, hogy teljesen kiszáradsz. -elnézést a költői képért..
 14. Zene

  Giacchino zenéje 2100 ft az MM-ben! Ennyiért megéri pótolni, ha gondolja valaki!
 15. A fórum közössége

  Nektek is köszi!
×

Fontos információ