Jump to content

csoli1138

Tag
 • Összes hozzászólás

  9,554
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by csoli1138

 1. Amúgy Qui-Gon érdekes karakter. Jó lett volna belőle többet látni. Neeson visszatérése sokat adott hozzá a tcw-ban. Nagyon sajnálom, hogy a 3-ban csak említik és a párbeszéd kimaradt. Ha lesz Kenobi film és abban a korban ahová saccoljuk, akkor ezúton benyújtanám követelésemet a mester valamilyen szintű szerepeltetéséért.
 2. Nem tudtam neked privátot küldeni.."Ody Mandrell has cannot recive massages..." -valami ilyet írt ki.. Na szóval nagyon személyes tartalom lesz a spoiler mögött, ha valaki nem kíváncsi az ilyesmire hagyja ki nyugodtan.
 3. Van egy ember (sajnos csak volt.. ) Aki rajongott Winduért és a lila színért. Hogy melyik volt előbb azt már nem is tudom.. A lényeg, hogy az iránta érzett szeretetből csakis Windura szavazhatok, ha el is hasal Qui-Gon ellen.
 4. Watto! A PT-t újranéztem a napokban és egész egyszerűen ingatom a fejemet az összes Jar-jar poénon... Mint karakter, Watto nagyon egyedi és mint jellem is egy unicum. Az ep 7-esek nem nőttek még a szívemhez. Sebulba meg egy slimo..
 5. Épp ez az, hogy nála sokkal többet. Amúgy egyetértek!
 6. Ajjaj. Az rohadt kemény lesz, ha fenti kép az aminek látszik.
 7. Snoke kapta. Megelőlegezem a bizalmat, amúgy sem tudtam volna dönteni a két másik közt.
 8. bele se gondoltam különválasztva. mivel testi zombiságára koncentráltam nem is arra gondoltam igazán, hogy az ERŐ t szívja el. Jól mondja Bomarr, az életerő jobban hangzik. Viszont azt meg szívhatna 100000 kagylóból is. Nem kellene neki Jedi vagy erőhasználó feltétlenül hogy jobban érezze magát. hát..hamarosan kiderül..
 9. ja, oks. De lényeg ugyanaz. De a pofája is rendbejött meg minden. Mindegy. Szerintem ez nem számítana nyúlásnak. Lehetne jól tálalni!
 10. hát elszívta az életerőt másoktól hogy ereje teljében legyen. Ennyi párhuzam lenne, meg persze hogy az arca nem egy patika..
 11. igen. Bíztató. És egyedi új dolog lenne. Az is tetszene, ha ősöreg rohadék lenne. Ahogy kinéz bele is fér. És azt tervezné, hogy egyre jobban néz ki. Múmia 2.0
 12. nem annyira kenyerem a találgatás, ahogy a video készítőjének sem, de ez jól hangzik és egybevág korábban felbukkant infókkal félinfókkal is.
 13. egy haverom írta, hogy Grievous köhögésének hangja maga Lucas torkából származik. Igaz ez? Abban voltam hogy Matt Wood tolta kompletten a hangot.
 14. na ez az.. Párját ritkítja a sagafórum ez azért nyilvánvaló!
 15. jaja, köszi. Maradok veletek még egy darabig, nem keresek más helyet..
 16. Na urak, mióta is újultunk meg? Ki kell jelentsem, hogy megszoktam. Már nem jut eszembe semmit fent keresni, ugrok ahová kell. Ha meg lehetne fordítani, immár gondolkodnék, hogy akarom-e. (igen, fájt kimondani ) Ami külön tetszik: a sárga vonal olvasott és olvasatlan tartalom közt!
 17. óriási lesz. Nagyon várom. Főleg az olyan pillanatokat, amikből még hangulatképeket sem láttunk! új film, új sw film, új saga film. Komolyan nehéz elhinni néha. Luke mint mester? Aztaqurva! Hát hogy mennyire vagyok felcsigázva, az nem kifejezés!
 18. nagyon tetszik a vulptex. A név is, de főleg az állat. A régi galaktika magazinok címlapjainak stílusát idézi!
 19. nálam is K2 a nyerő. bár 3PO nélkülözhetetlen, de akkor is bosszantó és a nem sokat tett le az asztalra saga szinten. K2 ellenben jó fej és nagyon sokat tett a lázadásért!
×

Important Information