Ugrás a kommentre

csoli1138

Tag
 • Összes hozzászólás

  9.935
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

csoli1138 minden hozzászólása

 1. Rebels 2.0

  a spoilert nem néztem meg. Már ez is valami!
 2. Kettő..az is teljesen más köntösben van..
 3. Reagált Al? Esetleg publikus?
 4. Nekem sem egyforma a képarány évadonként. De lehetnek itt egyéb apróságok is amikre figyelni kell. Pl. Szinkronban az egyik rabszolgás résznél mikor egy szörnyet kell kidobni a raktérből, azelső relase-ek hanghibásak voltak. Nem tudom, hogy a legtöbbeteknek hogy van meg. Nekem Al-től és jól. Szintén volt probléma a Brothers c epizóddal, ahol magyarul megvágták a részt és egy két mondat korábban nem volt meg Savage és a teknős pilótája közt, de ebből is van jó. Aztán a revenge ből kivágták magyarul a gyrekekek lemészárlására utaló képsorokat itthon. Ja és az Emminence nek és az utána lévő résznek van vágatlan változata, de az szinkronban nem jelentett változást. Viszont a rendezőiek 2.35:1, míg az évad többi része 1.85:1 1080 p ben,ha jól tévedek..Ráadás az említett első évad, ami tele van rendezőivel. Megfejelve azzal, hogy az ncore on az 1080p s verzióban, a rising malevolence en is az Ambush szinkronja van, a rising hangja, meg külön leszedendő és mkv toolnix-szel osszerakandó! Szóval vigyázz mit kívánsz, mert van baj nem kicsi!
 5. Én is úgy érzem, hogy inkább később lesz nálunk, mint előbb..
 6. 4x08 - DUME

  Egy apró vizuális észrevétel: Ruhk álcája nagyon predator-os volt! Tetszett!
 7. Au! Az azért még odébb van. Na innentől érdekes, hogy nálunk mikor lesz.
 8. Gyűjtemények

  4 példányban. Ennyi volt a polcon! Egyet saját, a többit befektetési célra!
 9. Rogue One DVD/BD kiadás

  Bízom benne, hogy ezesetben is lesz szerencsénk hazai kiadáshoz! És most különösen izgalmasnak tűnik a leendő kimaradt jelenetek szekció, mert mint ahogy tárgyaljuk őket itt-ott, rengeteg anyagról lehet szó.
 10. Gyűjtemények

  Én ezt találtam a Tescóban ma 3200-ért. ez kb az árának 1/3-a.
 11. Na jó, eddig bírtam. Egy finn eladótól íbéjen, megrendeltem ezt: Mindig is piszkált, hogy az MM-s ep7-et karcos külsővel kaptam, úgyhogy a lemezei mennek majd ebbe. Valószínüleg nincs logó a fekni alatt, de hát a Rogue One-on sincs Európában, úgyhogy nem baj. Ja és csak 6300 ft volt. Ha eladom a lemezeket ebből párezerért, akkor már egészen olcsó lesz a minőségi tokcsere!
 12. Filmek 12.0

  Valószínűleg, sikerül is egy csomót kimenteni! Ráadásul ott van a Sorna a sziget is. Csak van ott még egy-két "ősbéka" a folytatásra, ha kell.
 13. Sorozat fordító

  Ezt is köszi!
 14. Sorozat fordító

  Köszi fiúk!
 15. Ezt találtam. Ha tudtok jobb helyet neki, át lehet rakni. Nekem tetszik!
 16. 4x07 - Jedi Night

  Szegény Kanan elhamvadását is szimbolizálja.
 17. Filmek 12.0

  Igen, az általam berakott videbóan is erre jut a srác, sőt a jelenet is benne van, amit Te raktál be!
 18. Filmek 12.0

  Így már világos. Viszont a kérdésre akkor az a válasz, hogy utólagos koncepció és biza megérdemli, hogy zseniális. Már csak egy kérdésem van és ezt az párhuzam-videó sem érintette (az univerzumon belüli):
 19. Filmek 12.0

  Ezt nem egészen értem. 100%, hogy egy "univerzumba" tartoznak. Főleg ezen videó tükrében:
 20. 4x07 - Jedi Night

  Sanszos. Érdekes, hogy először egyértelműen hónak véltem, és már a hsz-t pötyögtem, mire felötlött bennem a másik/valószínűbb megoldás!
 21. Filmek 12.0

  Megnéztem! Többször is eldobtam az agyamat! És ilyen filmeket nem mernek moziba küldeni..Ez is mutat valamit. Okos sci-fit csak otthon mi? Remek volt! Micsoda érdekes trilógia (eddig). Ilyen különböző filmekkel?! Példátlan. Költői kérdésem, hogy egy előre megtervezett koncepcióval állunk szemben? De majdnem mindegy, mert ha igen, azért zseniális, ha nem, akkor azért!
 22. Zavarásról, nincs szó, arra céloztam, hogy kissé el vagyunk kényeztetve!
 23. Igen, akkor ez a valószínű európára. Nincs az már olyan messze! És még nem is sikerül rongyosra nézni, mert jön a Solo!
 24. 4x07 - Jedi Night

  Nem esett még szó a havas/hamus logó-ról, ami igen hangulatos lett. De ha már itt tartunk: Hamu vagy hó szerintetek?
×

Fontos információ