Ugrás a kommentre

Grievous8

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    75
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Grievous8 profilja

  • Születésnap: 1994-02-08

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Szerbia,Csantavér

Legutóbbi látogatók

1.479 profil megtekintés

Grievous8 eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

0

Közösségi hírnév

  1. Grievous8

    4x09 - Plan of Dissent

    Nem tudom nekem nem tetszett egy rész sem nagyon.Ez az egesz arrol szol hogy 5 főbb szereplő klón mennyire könnyen győzzik le a szepi hadsereget.Nagyon kiakadtam ezzen hogy mokának veszik a háborut. Mennyire feljlet ez a nép a fegyvereiktől a hajókig meg minden, a klonok meg ahogy beszálnak már is szétlövik a szakadár flottát. Ha a utolsó részben a Köztársaság visszavonul és kinyirják Krellt akkor talán jobban tetszeik a 4 rész.......
  2. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    http://www.youtube.com/watch?v=gfuQ_ugv0vw&feature=related 4/33-32 masodpercnel??? Na Grievous mellet ki all???
  3. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    En orulnek neki ha 8 evados lenne,csinaljak addig amig van ertelmes otlettuk ha mar nincs akkor befejezik.
  4. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Nagyon varom(varnam,eddig is vartam) hogy Grievous multjat bemutassak-nem mondom azt hogy valtoztassanak az EU-s valtozaton hanem bovitsek ki azt.
  5. Grievous8

    3x19 - Counterattack

    Tudjatok mit vettem eszre hogy Sobecknek mar a Citadel ota remeg a jobb szeme..... Erdekes hogy ilyen kis erdekesegekre is figyelnek...
  6. Grievous8

    3x18 - The Citadel

    Tudjatok mi lenne abszolut kiraly ha mikor menekulnek a jedik es a katonak akkor elernenek a bolygo vegehez,es ott lenneznenek es latnak a felrobbant reszet a bolygonak.(ez egy szep elem lenne de tudom hogy ez nem teszik ugy se be)
  7. Grievous8

    3x18 - The Citadel

    Fergeteges resz volt. Kifejezetten tetszett mikor a szel fujta Obivan hajat.Vegre ilyen aprosagokat is megcsinalnak.Amit en meg eszrevettem az amikor a taktikai droid vizsgalja az eletjeleket akkor a droid melkasan visszaverodik a minitoron a betuk.
  8. Grievous8

    3x17 - Ghosts of Mortis

    Odyval ertek egyet ez lett az egyik legzsenialisabb triologia. Szerintem nem almodtak mert sokszor volt olyan resz is ahol a 3 szereplo nem volt jelen es nelkuluk is ment a tortenet.
  9. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    En erre a bolygora nagyon felfigyeltem de nem tudtam hogy melyik de nagyon ,,egyedi,,
  10. Grievous8

    3x17 - Ghosts of Mortis

    Barmit is mondatok szerintem ez a resz melto befelyezese a triologianak,es szerintem a legdramaibb befejezes volt a TCW-ben, nem arra ertem hogy teljesen kitoroltek a memorialyukat hanem a fiu es az apa halalara es hogy a Mortis eltunt.En orultem hogy a Fiu szerette a testverjet es hogy elment a sirjahoz,szerintem ez nem lanyszivuseg. Bar azt nem ertettem hogy az elozo reszben meg akarja olni az apjat most meg azt mondja hogy ne haljon meg. Szerintem9/10.
  11. Grievous8

    3x16 - Altar of Mortis

    Nekem az utolso mondata az erdekes az Atyanak mert azt mondja hogy megsirassa azt ami megtortent(gondolom azt hogy a lanya meghalt) es ami meg fog tortenni(fia halala), ezt en ugy ertelmeztem hogy o maga akar vegezni a fiaval
  12. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Ez az- http://www.youtube.com/watch?v=C1eaYOb3loA
  13. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Megijedtem,oly nyugodtan ultem hogy megnezzem a trailert eloszor a keprol hogy Anakin majd folytogatja a Fiut de mikor a vegihez ert a prewiew majdnem lefordultam a szekrol.
  14. Grievous8

    3x15 - Overlords

    Szerintem ugy van, hogy ha nagy a gonozsag a galaxisba akkor is mindig lesznek jok akik megallitsak oket es forditva is ,mindig is lesznek gonoszak.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.