Ugrás a kommentre

Darth Krande

Tag
 • Összes hozzászólás

  7.206
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

84 Nagyon kedvelt

Darth Krande tevékenysége

 • Születésnap 1985-06-22

Elérhetőség

 • MSN
  vaderke@freemail.hu
 • Skype
  darth.krande

Profil információ

 • Nem
 • Lakhely
  Pécs

Legutóbbi látogatók

5.950 profil megtekintés
 1. Egyéb fontos 10.0

  Jake, Luke, Lenci, Frenkie, boldog szülinapotokat!
 2. Leia

  Mondjuk ennek van egy nem figyelmen kívül hagyható, univerzumon kívüli oka Szép dolgok vannak a régi EU-ban de nagyon megértem, hogy kivették a kánonból.
 3. Melyik a kedvenc bolygód?

  Az új bolygók közül Crait nagyon tetszik. Egy kristályrókát el tudnék fogadni (na jó... egy falkát) és az a barlang amiben Chewie manőverezi a Falcont amikor elcsalják a vadászokat, az nagyon pöpec. De hogy ott is szeretnék lenni, egy rövid turistaprogramnál tovább...? Nem valószínű. Scarifon inkább. Ahch-To sokkal inkább. Lehetőleg ott ahol nem olyan hideg a tenger
 4. Űrcsaták

  Ezt most nálam Coruscant kapja. A legelején a dobos - szívritmusos nyitány nagyon megvett; és az egésznek végig van egy olyan ritmusa aminek a többi (szerintem!) közelébe sem nagyon ér.
 5. Felszíni csaták

  Egyet már kapott is a Scarif.
 6. Filmek 12.0

  Ezt a filmjelenetet Miss mutatta tavaly ilyenkor, azóta új értelmet nyert a szövege s a háttérvokálos miatt. Eredetileg Leia Ep8-as témájába akartam linkelni, de oda nagyon nem illett
 7. Box Office

  Akkor nem én voltam az egyetlen aki rá asszociált (InSnoke meg lehetne Snoke keresztmetszete.)
 8. Erre válaszolhatod az aláírásodat.
 9. Akkor ott nem hisztizni akart. Hiszti a visszafojtásból lett, miután Snoke tisztázta, hogy melyikük Erősebb. Kylo akkor és ott csak egy meghasadt lelkű kölyök. Később Snoke észre is veszi a változást, hogy kétségek helyett ADDIGRA elhatározás lett. Csak az irányt nézte be, ugye. De ha lett volna rá lehetőség, Kylo már akkor megöli. Egy kanál vízben
 10. Leia

  Ezért is írtam, hogy a Madnessnek teljesen más lett volna az eredménye, ha egy hónappal később tartjuk De segond, idén télen is lehet hasonlót tartani, sőt addigra nem is a Jedik lesz az utolsó SW film.
 11. Mert az övé jobb? Az ER-nek megvolt a technológiája az álcázás kiszűrésére, DJ csak annyit mondott, hogy be kéne kapcsolni. Szerintem felróható a párosnak, mert ha párszáz méterrel odébb teszik le a hajót, akkor megszerzik a kódtörőt, és talán lett volna esélyük. DJ soha nem titkolta, hogy egyik félhez sem köti magát.
 12. Leia

  Még egyet ahhoz, hogy min megy keresztül. Nekünk nézőknek ugye két év van aközött, hogy Kylo megöli Hant és Kylo miatt meghal Luke. (Mert igenis meghal, még ha ez nem is egészen ugyanaz az állapot mint másoknak.) Leia számára ez a két veszteség mindössze néhány napon belül következik be! S pont előtte megsemmisült a teljes Új Köztársaság, és a kettő között az Ellenállás legnagyobb része! Már megint csak Kylo miatt. A saját fia miatt. És Leia képes ezt emelt fővel viselni. Lehet hasonlítani Anakinhoz aki átállt negyedennyitől, Padméhoz aki meghalt feleennyitől. Én Luke-hoz hasonlítom, a tulajdon bátyjához, aki az egész lelkifurdalás témára úgy reagált, hogy elmenekült a világ és a Jedi mivoltával járó felelősség elől.
 13. Tudjátok, az Ep7-ben a kedvenceim közé fogadtam. És szépen is fejlődik a karaktere. De ha már Kylo-nak "nem bocsátjuk meg" Han megölését (öh, azért az Ep9 végét megvárnám ezzel ) akkor azért tegyük hozzá hogy Finn és Rose a légiirányító figyelmeztetése ellenére tilosban parkolt, és ezen veszett oda kis híján a teljes Ellenállás.
 14. Valahogy a Frigyláda kard vs pisztoly jelenete jut eszembe. Apja fia ! Más. Asszem hatodik nézésnél tűnt fel, milyen jelentőségteli Kylo tekintete akkor, amikor a keresztpengés fénykard megérkezik a lábához és MÉG PÖRÖG. Egyértelműen akkor jött az ötlet. Aztán (ez már látványosabb) amikor jobb kézzel fogja a saját kardját, és közben mozog a bal keze is. A néző meg töpreng, hogy WTF-csak-nem?!? Aztán igen, de
 15. Senki nem tartott fénykardot az oldalá a nyakához, hogy vallja be: Skywalkerre számított Palpatine ugye a másik véglet volt, ő még azt is előre tudta, ami nem úgy volt. Kylo-nak meg nyilván csak sértegetésből mondta, amit. Amiért kiemeltem, hogy Snoke-nál mennyire működik a "de hát még ki is mondja" faktor.
×

Fontos információ