Ugrás a kommentre

Darth Krande

Tag
 • Összes hozzászólás

  7.142
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

18

Darth Krande tevékenysége

 • Születésnap 1985-06-22

Elérhetőség

 • MSN
  vaderke@freemail.hu
 • Skype
  darth.krande

Profil információ

 • Nem
 • Lakhely
  Pécs

Legutóbbi látogatók

5.780 profil megtekintés
 1. Az újranézést elnapoltam, de valami az eszemben jár. A Falconon nem látszottak egy pillanatra a Jedi könyvek....?
 2. Nem lehet, hogy a zöld odalett a Ben vs Luke éjszakai jelenetben?
 3. A galaxis sorsát illetően: nem elég, hogy egy egész rendszert leaprítottak? A Köztársaság fővárosát?
 4. Igen, lézerkardot. Sőt laser sword-ot, ami nagyon nem light sabre. Teljesen leoktatja Rey-t. A cím tetszik, a magyar többes szám is. Luke ugye, de utolsó a maga generációjában Yoda is. Meg Rey az új generáció. A feleslegesség szerintem néhol valós, mert nem mindenki éri el a célját. Poe nem tudja megvédeni a menekülőket (bár szerintem nem az ő hibája, a bombák élesítése nem az ő dolga volt) Finn-ék nem tudták megvédeni a maradék menekülőt, Rey nem tudta elrángatni Luke-ot, és egyiknek sem sikerült átállítani a másikat. De azt hiszem élőben is előfordul, hogy valaki kudarcot vall.
 5. Itt is. A zenét illetően egxyetértek.
 6. Bitangos!!! Mert újítani. Mert a régi elvárásokhoz egy plusz tekerést adni, miközben nemválaszolta meg kicsoda Snoke. (Az egyetlen új amit megtudtunk róla, hogy Luke ismerte valamennyire.... Ja, meg, hogy halandó.) Jelenet elemzést nagyon várom. Addig akarakterek: Poe bombázós nyitánya tetszett, végső soron mindkét fél elbénázta, az egyik egy dreadnaught-ot vesztett, a másik a teljes támadó haderejét. Aztán a film közben odalett a Supremacy is, szerintem az Első Rend sem veregetheti büszkén a vállát. Luke reakciója gyönyörű volt, a karaktere érett, a magyarázatok tiszták, R2 húzása meg ténylegövön aluli. Azt nehezen fogadom, hogy ENNYIRE elvágta magát a többiektől, de - legyen. Leia jelenetei szépek voltak, megrázók annak fényében,hogy már nem látjuk többet, ugyanakkor a repülését kihagyhatták volna. (Főleg amikor betotyog hálóingben, aztán fél snittel később már az eredeti jelmezében menekül.) Holdo karaktere érdekes volt, hősies, ugyanakkor ostoba. Igazából Hugs (!) méltó tükörképe. Mon Mothma hol volt? Yoda: megvett kilóra. De nagyon. Amikor a kudarcról beszél, az új fénybe helyezi az Ep3 egyik leglátványosabb fénykardcsatáját. Az egész pöttöm harcos itt lett NAGY. Kylo Ren: a személyiségzavaros kölyökből lett egy BEVALLOTTAN ( mármint a film részéről bevallottan) zavaros kölyök, és húha. Amikor a kezén megjelennek az esőcseppek, nagyon tetszett, szép felvezetése volt a záró "párbajnak". Eddig nem tudtam hova tenni, most megkedveltem. Finn: bocs, de most jellegtelen lett. Önmaga és semmi több. Rose szintén. Rey: takaros jellemkidolgozás, elfogadom, bár nálam a legjobb női szereplő még mindig Leia. Snoke: egy emlékezetes snittje van, de az nagyon. (A snittet szó szerint értettem.) Nagyon pozitív a forgatókönyv és a látványvilág. A zene jó, de mintha már mindent hallottunk volna. Ha az Ep7 film remix volt, az Ep8 zenéje az, ami remix. Amit még kiemelnék: az Erő egyensúlya. Nem csak a rossz-jó amit Maz úgy fogalmazott (két éve, amikor épp nem szakszervezeti gyűlés volt) hogy az örök harc, hanem a mozaikmedence a tükörsima,nyugodt vízzel amihez állítólag maga Lucas hasonlította az Erőt. Persze ugyanitt volt a lyuk is, amibe Rey belekecmergett, hogy (az Ep5Luke-jához hasonlóan) a tükörképével kerüljön szembe. Szóval nagyon ott van a film. Újranézés még a nap folyamán.
 7. Pontosan hol mikor találkozunk? És kinél van a jegyem?
 8. Fura, a hsz-ek alapján ennél szorosabbnak kellett volna lennie....
 9. ... Ha megnézzük, eddig Kenobi kapta a könnyebb ellenfeleket. De azért.... Nehogy már!
 10. Huhhh, na ez elődöntő! Mindkét karakter nagyon közel áll a szívemhez. Ami most az egyetlen szempont: ki lehet esélyesebb a végső fordulóban? És már megint azt mondom: ha csak egy héttel később kellene szavazni...! Akkor biztos Luke győzelmére tennék, tehát most is könnyedén kapná a szavazatomat. Anakin / Vader ikonikus, és duplaannyi filmben van fontos szerepe, mint a fiának. Luke a 3 és 7 végén ugye csak egy-egy snittet kapott. Viszont egyértelműen Luke a megtestesült jó, főleg az apjával összevetve. Az előző futamok eredményei alapján Luke-ot jelölöm a döntőbe.
 11. Egál. Ennél szorosabb már csak az lehet, ha majd duplaennyi szavazónál is egyenlőben lesznek. A saját szavazatom indoklásától eltekintek, bocs
 12. Adok egy szavazatot a 'vérfrissítésnek'. Rey.
 13. Negyeddöntőben nem kaphat könnyű ellenfelet
 14. Ha nincs Jyn, Luke sose (?) bújik elő a Tatuinról. Ezzel együtt utóbbi a jelentősebb. Meg, szimpatikusabb is.
 15. Kenobi itt mindenkit letarol. Mindjárt kiábrándulok belőletek.
×

Fontos információ