Ugrás a kommentre

Lok Durd

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.840
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

Lok Durd tevékenysége

 • Rank
  A Konföderáció tábornoka
 • Születésnap 1994-08-15

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budaörs

Információk

 • Ajánló
  Jinx Lumos Joke

Legutóbbi látogatók

8.279 profil megtekintés
 1. Rebels 2.0

  Khmmm...
 2. Szóval akkor Reyt, Herát, és Sabine-t is SW idegennek tartod? Ráadásul miért lenne elképzelhetetlen karakter? Ráadásul ez az SW idegenség egy borzasztó mondvacsinált dolog. Azért mert eddig nem fordult elő egy bizonyos karaktertípus, miért ne létezhetne? Azért, mert a New Hope-ban nem szerepelt egyetlen fekete színész sem, Lando SW idegen lett volna a ESB-ben? A messzi-messzi galaxis igen nagy és változatos. Baromi unalmassá válna egy idő után, ha folyton ugyanazokat az archetipusokat hoznák a szereplők. Igenis legyenek tökös csajok a Star Warsban, akik nem csak az aktuális férfikarakter partnerei, hanem önmagukban is megálló egzisztenciák. Személy szerint épp ezért tartom szánalmas dolognak, hogy az EPVII után már azon ment a csámcsogás, hogy Rey vajon melyik sráccal fog összejönni a következő részekben.
 3. Egy hét múlva szakdoga leadás, de ez a trailer enyhített most elterelte a figyelmemet a stresszről . Mon Mothmának én is nagyon örülök, viszont engem leginkább a fehér ruhás birodalmi tiszt kiléte izgat. A fehér ruha alapján arra tippelek, hogy az ISB vezetője lesz, aki a lázadók elleni nyomozást vezeti. Ez azért is lenne okos húzás, mert egy olyan főellenlábast adnának a filmnek, akit ki lehet nyírni a végére és a CGI (vagy akárhogy is oldják meg) Tarkinnak se kéne túl sokat szerepelnie. Egyébként a végén Felicity Jones nem egy olyan páncélt visel, mint Kallus a Rebelsben? Ja és az újfajta rohamosztagos sisak nagyon bejövős.
 4. Ez a ló-szerű lény csak engem emlékeztet a TCW-ben látotttee-mussokra?
 5. Sajnos egyet kell értenem a véleményekkel. Az általam olvasott kánon könyvek közül (New Dawn, Tarkin, Heir to the Jedi, Dark Desciple) ez messze a legrosszabb. Nem azt mondom, egyszer el lehet olvasni és vannak benne egész jó részek, de színvonalban és történetben nagyon le van maradva a többitől.
 6. Zene

  Számomra a film legjobb zenéje a March of the Resistance. Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy mennyire hasonlít az Indiana Jones és az utolsó keresztrslovag-ból a nácik témájára? Majd belinkelem, de most mobilról vagyok és a zene hallgatása közben uggrott be a párhuzam.
 7. Hát azért a fordításban volt egy baromi durva baki, hamár a szinkronnál tartunk.
 8. Sorozatok

  Dzséjt, hogy érted, hogy "évad közepén"? Már csak két rész van hátra, szóval eléggé a végén járunk... Egyébként az utolsó epizód leírásából kiderül,
 9. Sorozatok

  Az új Doctor Who részt nem látta rajtam kívül senki? Mert szerintem ezt az epizódot nem lehet szó nélkül hagyni.
 10. TV spotok

  Nem tudom, ezt a drogos dolgot honnan veszed, Ody. Egyrészt sehol nem találtam infót, ami ezt alátámasztaná, másrészt, ha Carrie-t össze tudták kaparni, ez nem hiszem, hogy akadályt jelentene. Harmadrészt, a Rebels-be is belerakták, tehát nem "ódzkodnak szerepeltetni". Csupán arról lehet szó, hogy nem akarták fölöslegesen beleerőltetni az összes régi trilógiás karaktert, csupán fan-service miatt. Valószínűleg, ha lesz helye a narratív struktúrában, szerepelni fog a következő részekben.
 11. Star Wars viccek

  Azok számára, akik az új epizód előtt meg szeretnék nézni az egész sagát, de időhiánnyal küszködnek, itt a megoldás.
 12. Az aktuális Recon videóban kiderül ennek az oka: Az ep 4 -ben látott lázadó haderő csupán a Dodonna vezette kötelék volt, akik birtokában csak X és Y szárnyúak voltak, a teljes flotta csak az ep 6-ra állt össze, ezért láttuk itt először az A és B szárnyús csapatokat, akik külön sejtet képviseltek.
 13. Sorozat fordító

  Na, bocsi, hogy mostanában nem nagyon irogatok, nincs sok energiám hozzá, de azért napi szinten csekkolom az oldalt A felirat.infosoknak, meg a hosszúpuskásoknak is jeleztem, hogy te veszed át a fordítást, a felrakás menetét elküldöm PM-ben. Már nyáron akartam volna küldeni valami kis szösszenetet, csak annyi felé voltam (ásatások, nyaralás, stb), hogy teljesen kiment a fejemből. Köszi a munkád, és sok sikert hozzá!
 14. Egyéb fontos

  Köszönöm szépen a köszöntést mindenkinek! Merr: Járkálok még az oldalra, minden nap olvasom a fórumot, csak írni nem írok mostanság.
 15. Solo spoileres topik

  Az ifjú Han Solo kalandjairól fog szólni a második anthology film. A forgatókönyvet az EP. VI.-ot és VII-et is jegyző Lawrence Kasdan, illetve fia, Jon jegyzik, a rendezői székbe pedig a LEGO kaland, a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street-et jegyző páros, Christopher Miller és Phil Lord ül. A nevek számomra elég bíztatónak tűnnek, jó kis akció-vígjáték lesz ebből
×

Fontos információ