Ugrás a kommentre

danityu

Tag
 • Összes hozzászólás

  612
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

danityu tevékenysége

 • Születésnap 1991-02-10

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Szob

Legutóbbi látogatók

3.350 profil megtekintés
 1. Ki mit hallgat most?

  Mostanában nagyon rákaptam erre. http://www.youtube.com/watch?v=0c-0KbhlAZM
 2. Egyéb fontos

  Boldog születésnapot, Donát!
 3. Egyéb fontos

  Tényleg jó játék. Nekem 9768 pontot sikerült szereznem, de ezt a Dél-Amerika helyett Dél-Európa dolgot én is bebuktam az első tipp alkalmával.
 4. Egyéb fontos

  Boldog születésnapot, Dei!
 5. Egyéb fontos

  Boldog születésnapot, Bomarr!
 6. Én is elküldtem a listát. Jó pár kategóriánál nehezen tudtam dönteni.
 7. Én majd később küldöm el, végül is van még idő, ülök rajta egy kicsit. Az idegen karakterek kategóriában a jelöltállításnál a főbb szereplőkre (Ahsoka, Ventress, Maul) nem is gondoltam, hisz őket több más kategóriában is lehetett jelölni, úgy véltem adjunk másoknak is lehetőséget. Mondjuk Hondo-t azért mégis jelöltem ide is. Viszont a végén nem volt meg a hat, így agyalnom kellett, hogy ha nem az előbb említettek, akkor ki is legyen a szerencsés? A szörnyeknél ugyanazokat jelöltem, mint amelyek végül megmérkőznek a szavazáson. A felszíni járműveknél érdekesnek találom a Balutar suhanó jelenlétét, hisz az csak egy kis suhanó (), nem is szerepelt sokat; ellenben a HMP meg nincs itt. Az űrjárműveknél pedig a Kom’rk-osztályú vadászt hiányolom. A Slave I például nem sok vizet zavart ebben a szezonban. A csatáknál a Cato Neimoidiai csatából elég keveset láttunk, Griveous támadása Obi-Wan flottája ellen viszont annál jobban nézett ki, talán itt volt a szezon egyetlen igazi űrcsatája, bár ott sem azon a csatán volt a hangsúly. Negatív karaktereknél meg kiment a fejemből Tarkin. Pedig ő aztán tényleg idevaló. A legjobb jedi kategóriában pedig egyik padawant sem volt szívem kihagyni, más jediket, akik szóba jöhettek volna, már úgyis jelöltem máshová, úgyhogy lettek ők hatan.
 8. Sorozat fordító

  Köszi az egész évados munkátokat!
 9. Egyéb fontos

  Boldog születésnapot!
 10. Sorozat fordító

  Köszi a feliratot!
 11. Köszi albundy! Most hoztam be a lemaradásom, az előző rész valami hihetetlen jó lett! De azért a magyar feliratot megvárom a mai részhez. Pedig már nagyon nézném.
 12. SW könyvek

  A Clone Wars regények borítói engem nagyon megfogtak. Szívesen olvasnám én is őket magyarul. Pár napja végeztem a Yoda regénnyel, és nekem tetszett a könyv könnyedebb, humorosabb hangvétele. Voltak benne kissé furcsa dolgok, de akkor is jó volt.
 13. Egyéb fontos

  Boldog születésnapot, NorbiLordi!
×

Fontos információ