Ugrás a kommentre

lokatelli

Tag
 • Összes hozzászólás

  4.319
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

lokatelli tevékenysége

 • Születésnap 1986-02-13

Elérhetőség

 • MSN
  lokatelli@fibermail.hu
 • Weboldal címe
  http://lokatelli.atw.hu/

Profil információ

 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Sport, foci, filmek, SW
 1. Én sem emlékszem Watto sírásra, de akinek megvan a VHS-n a Baljós az le tudja ellenőrizni. Azon a mozis verzió van, korábban jelent meg a VHS jóval, mint a DVD. Ott nem pörög Anakin stb...
 2. Fanboys

  Talán Kristen Bell-t jobban ki kellett volna hangsúlyozni a poszteren, főleg az aranybikiniben.
 3. Egyéb fontos

  Köszönöm az utólag köszöntőknek is!
 4. Fórumtali

  Holnap én is megyek Klubnapra. Utána lesz időm maradni egy kicsit.
 5. John Williams

  Ha már erre járok szeretnék megemlékezni a Maestro 77. születésnapját ünnepelte február 8-án. Egy kis érdekesség, hogy ezen a napon meg is ajándékozták egy Grammy-vel, Johnny elnyerte élete 21. díját legjobb zenei kompozíció kategóriában The Adventures of Mutt Williams című darabért az Indy4-ből. Szívből Gratulálok neki mindkét okból. Ez az Baracknak írt muzsika tényleg nagyon magyar népmesés.
 6. Egyéb fontos

  Köszönöm Srácok, hogy gondoltok rám! Még így is, hogy kevés időm van felnézni. Jól esett!
 7. John Williams

  Ez nekem nagyon tetszett! Csávónak nagyon sok ideje van!
 8. OCsHE klubnapok

  Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta...
 9. OCsHE klubnapok

  Az hangzott el a klubnapon, hogy az első 10 résszel készen vannak. Januárban pedig folytatják. Ennyit tudnak. Szóval az első tíz rész lemehet januárig.
 10. Végül is, az de akkor fel kéne deríteni, hátha lázadó tanya. Nem értem ha végre találtak egy nyomot, miért nem akarja ellenőrizni. Eddig valószínűleg nem sok nyomuk volt, különösen ha félreeső bolygókon kutattak.
 11. Sorozat fordító

  Köszi a Feliratot! Én is Millenium Falcon párti vagyok. Ezeréves nem hangzik jól. Nekem bántja a Fülem, mikor Han azt mondja az ep5-ben az utolsó transzportnak. "Itt Solo. Hercegnő velem jön a Sólyommal." Milyen madáron fog utazni Solo? Falconnal sokkal jobb. De nem esett szó a funkciókat jelölő tulajdonnevekről, mert ebben az esetben a Csillagromboló és a Halálcsillag is le lett fordítva. Szerintem az ilyen típusu hajóneveket kívül nem kell lefordítani semmit.
 12. Egyszerűen tökéletes jelenet. Imádom! Zene nálam mindig kiemelkedően fontos, és ezekben a képsorokban maximálisan ki lett használva. Régebben volt egy olyan diskurzus a zene topikban, hogy a legjobb kép+zene pillanatok. Ez tuti dobogós. Én elmarasztalom Ozzelt. Megérdemelte, hogy Vader kitörje a nyakát, egyszerűen idióta. Piett kiválóan érvel, nem kell ide erő. Hothon nincs élet, tehát ha valaki egy bazinagy főenergia fejlesztőt talál egy totál lakatlan, élhetetlen jégplanétán, akkor logikus, ha valaki el akar bújni oda megy, mert ott úgyse keresik. Ezeknek az érveknek a logikus átgondolása után mindenkinek arra kell jutnia, hogy ezt érdemes tüzetesebben megvizsgálni. Ozzel meg félre söpri, hogy csak egy felderítetlen település.
 13. Fórumtali

  Itt vannak az én képeim: http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0004_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0005_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0006_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/88884438DSCF...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/410996798DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/958493297DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0010_www...ltoltes.hu_.jpg Pár kép elég rossz lett, de ez van. Hát igen alkoholmentes talira sikeredett. Pont erről diskuráltunk Bomarral, hogy lehet mindenki inna valamit csak egyedül nem akar inni.
 14. Fórumtali

  Megyek. Tudok maradni talira is.
×

Fontos információ