Ugrás a kommentre

5x10 - Secret Weapons


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

10. rész - Secret Weapons / Titkos fegyverek

 

epguide510.jpg

 

Írta: Brent Friedman

Rendezte: Danny Keller

 

Helyszín: Coruscant

 

Szereplők:

Meebur Gascon ezredes - Stephen Stanton

Dr. Gubacher - Dee Bradley Baker

WAC-47 - Ben Diskin

M5-BZ

QT-KT

R2-D2

U9-C4

Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor

Aayla Secura - Jennifer Hale

Tera Sinube - Gregory Baldwin

Anakin Skywalker - Matt Lanter

Mace Windu - Terrence Carson

Aut-O - Dee Bradley Baker

Neyo - Dee Bradley Baker

Thongla Jur - ???

 

Történet

A Jedik egy kódolt üzenetet fognak a szeparatisták kommunikációs hálózatából. Hogy a fontosnak tűnő információhoz hozzájussanak, R2-D2 -t és még pár Köztársasági droid társát, Gascon ezredes vezetésével egy távoli szeparatista hajóra küldik. A csapat feladata, hogy megszerezzenek egy kódoló modult, amivel a Jedik feltörhetik a titkosított szeparatista üzenetet.

 

Előzetes

 

 

Érdekességek

- A kék nyitólogó R2-D2 előtt tiszteleg.

- Láthatjuk a Jedi lovagokat a droidjaikkal: Anakin Skywalker – R2-D2, Aayla Secura – QT-KT, Thongla Jur – U9-C4, és Tera Sinube – M5-BZ.

- WAC-47 gazdája Neyo parancsnok, először a Saleucamin láthattuk a 3. részben.

- Neyót Ugyan nem láthatjuk sisak nélkül de a modellje elkészült, rajta a száma tetoválásával: CC-8826.

- QT-KT-t R2-KT inspirálta, a rózsaszín astromech droid akit Star Wars rajongók találtak ki Katie Johnsonnak, Albin Johnson lányának, aki az 501-es légió kitalálója. A droid most már emléket állít Katie-nek, aki feltűnik a gyerekkórházakban. R2-KT feltűnt már a The Clone Wars mozifilmben, QT-t pedig azért alkották meg, hogy ne legyen két „Artoo” ugyan abban a küldetésben.

- A darázs aknák életüket hang elváltoztatóként kezdték, melyeket Obi-Wan is használt mint Rako Hardeen a 4x15 Deception-ben.

- Gascon ezredes egy korai, használatlan koncepción alapul, mely alapján Jar Jar Binkst megalkották.

- A figyelmeztető szöveg R2-D2 oldalrakétáján azt írja: "FIGYELMEZTETÉS: Szuper töltő erősítőt tilos 150 % fölött használni, illetve ÁLLJ HÁTRÉBB"

- U9-C4 lézervágóján ez olvasható: "Ne nézz bele a lézerbe."

 

Concept Art galéria

 

concept01.jpg

Dr Gubacher karakter illusztrációja

 

concept02.jpg

Gascon ezredes karakter illusztrációja

 

concept03.jpg

M5-BZ karakter modellje

 

concept04.jpg

QT-KT karakter modellje

 

concept05.jpg

Aut-O karakter illusztrációja

 

concept06.jpg

A Jedi Templom kutatólaborjának részletei

 

concept07.jpg

Gascon ezredes parancsnoki központja

 

concept08.jpg

A szeparatista sikló pilótafülkéje

 

concept09.jpg

A szeparatista kódfejtő modul

 

concept10.jpg

Thongla Jur karakter illusztrációja

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel és a felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jópofa rész volt, szerethető főszereplőkkel, mókás történetvezetéssel, amit nem igazán lehet komolyan venni, de ennek jól láthatóan nem is ez a célja. A türkizkék főcím nem kis meglepetés volt. Ezek után minden évadban lesz egy-egy színes főcím? Vagy ez miért érdemelte ki a kék színt? Nem tudom. :) A szuper taktikai droidok hangjánál visszavehetnének a torzításból, mert alig értettem, mit mond. Hát, elöljáróban ennyi, különösebb véleményt nem tudok alkotni róla. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jópofa rész volt! Érdekes volt a világoskék cím.

 

Végre, Neyo a TCW-ben :clap: Nagyon jól nézett ki Thongla Jur, az anx Jedi mester az elején. Meebur Gascon kemény egy ember. Milyen vicces volt a zene, amikor bejött :lol: Én még nem tudom komolyan venni :) Az a hajó, amivel elmennek Coruscantról, csak nekem tűnt újnak?

A droidok aranyosak voltak.

Szerkesztve: - zilllosarkany
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon aranyos kis rész volt, tele humorral és poénokkal.

Gondolom feltűnt mindenkinek rögtön az elején, hogy a TCW logó világoskék színű, ezzel szerintem R2 előtt akartak tisztelegni. Továbbá volt egy olyan jelenet a bevezetőben aminél nagyon erős deja vu érzés fogott el, ez pedig ahogy mutatják a holoprojektor asztalt amint Grievous-t mutatja, és az asztal körül áll Anakin, Obi, Rex, Cody, és egy kommunikációs tiszt :). Az ARC Troopers-ben ennek a képnek a tökéletes mását láthattuk, csak itt nem tudták dekódolni az üzenetet. Továbbá érdekes kérdésként fogalmazódott meg bennem, hogy melyik barnás atmoszférájú bolygót rohanják le a szepik a flottájukkal.

Az eligazításon két karakter volt, akik üdítő frissességként hatottak a sorozatban. Ezek pedig az anx jedimester, akit a Wookiee szerint Thongla Jur-nak hívnak (lehet, hogy szerepelni fog még komolyabban is? :hmm: ), valamint CC-8826 "Neyo" aki szerintem az egyik legcoolabb stílusú sisakot viseli (apropó Wolffe is ilyet hord, csak a szürke festés miatt nem tűnt fel eddig). Itt jött be a képbe az egyik eddigi legsutácskább droid a sorozatban, WAC-47, aki rögtön úgy mentegetőzött a késésre vonatkozóan, hogy azt hitte a Jedi Templom más részébe kellett volna mennie. Ő amint a feje oldalán látszik a 91. Felderítő Hadtest droidja (ide tartozik Neyo, illetve ezt vezeti Windu, Gallia és majd Stass Allie is az EPIII-ban).

És akkor az ezredes úr. Nekem nagyon bejött a karaktere, igazi mogorva tiszt, akit a mérete ellenére nem szabad lebecsülni. Tetszett, ahogy mindent katonásan mond a "D-osztagnak" (esetleg ez kikacsintás a Delta Squad kommandós csapatra? :D )

A droid átalakító üzemnek volt feelingje rendesen, ahogy csak száguldoztak a frissen készített R-sorozatú egységek a futószalagról. Gubacher egy tipikus őrült doki, vicces volt ahogy áhítattal beszélt a droidok új felszereléseiről. Szegény M5-BZ-t "kibelezték", viszont nagyon pofás lett a fejében kialakított "parancsnoki központ". Itt kezdődött a legabszurdabb poén, mégpedig hogy WAC állandóan tizedesnek hívja az ezredest (oké, hogy a két angol szó hasonlít de akkor is mekkora szemét már. Plusz még egy alkalommal századosnak is nevezte. Nomeg egy kicsit szívügyének tartotta megemlíteni azt hogy ő nem asztromech) Mondjuk az ezredes is elnevezte Küklopsznak WAC-ot :D

A szepi jelzéssel ellátott hajó furi látvány volt elsőre,(valószínűleg egy módosított Sheathipede-osztályú hajó) de nem is néz ki olyan rossznak. Egyébként ha jól láttam, a Templom hangárában Anakin Delta 7-esét javítgatták.

A szepi flotta impozáns látvány volt, a hajóik színe-javával. Feltűnt nektek a többször felbukkanó szeparatista festéssel ellátott Gozanti cirkáló? :)

WAC-tól elég buta húzás volt ütköztetésre beállítani a hajót, még jó hogy vonósugárba fogták őket :facepalm: Itt szó szerint lehülyézte az ezredes WAC-ot.

R2-tól őszintén szólva el is vártam a kiszabadulás megoldását, semmiség volt az neki :D

A szuper taktikai droid feltűnésének örültem, bár nem nézett ki olyan jól, mint Kalani.

Tetszett, ahogy minden droid kivette a részét a munkából, U9-C4 az energiakimaradás okozásával, mondjuk itt is elszállt a sugár erejétől :D WAC és a szuper rohamdroidok elterelése nagyon poénos volt, a két B2-es csak nézett egymásra, hogy "mit mond ez a hülye" :D

Amikor M5-BZ-t tönkretette a zárszerkezet áramköre, és Gascon kikászálódik, biztos mindenkinek ismerős volt az a zene, ami az öngyilkos takarítódroidok beszivárgásánál játszódik a Heroes on Both Sides-ban :)

Kicsit megsajnáltam Gascont amikor kihúzták belőle, hogy a geonosisi csatában valójában csak a térképekkel volt dolga, és nem harcolt szó szerint a csatában, hisz csak stratégiai feladatai voltak. Viszont ahogy csak a saját érdemeiről beszélt, kicsit rövidlátásra utal, hisz ott teljesen a droidoktól függött. R2 ezt elégelte meg és szépen ki is nyitotta az ajtót, ezt szintén elvárhattuk a kis ezermesterünktől :) A nagy vita az akció folytatásáról a droidok és az ezredes részéről felállított feltételekkel szintén humoros kis rész volt, de aztán csak dűlőre jutottak egymással.

Vicces volt, ahogy Gascon először Pinkynek majd átjavítva magát Cutienak szólította QT-KT-t. Ügyes kis módszer volt eldobozolni a fejében a "rajzó aknákat".

Az mekkora volt már, amikor a taktikai droid azt mondta, "Kezeket fel" és R2 úgy is tett :D Nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet is tud.

A súlytalanságban folytatott harc muris volt, ahogy minden droid a csapatból a maga módján intézte ez az ellenfelet. Plusz ahogy Gascon tusázott a taktikai droiddal (gondolok itt arra, amikor a lábával rúgdossa a szemét :D Egyébként nagyon rugalmas ez a krapek, olyan szaltókat ugrik, hogy csak na ) Ha jól láttam itt fény derült WAC egyik különlegességére, mégpedig arra, hogy ha kikapcsolják, -hisz jókorát kapott a fejére - magától be tud kapcsolni :clap: .

Érdekes volt, hogy miután R2 lefejezte a taktikai droidot, még mindig riasztani tudott a megmaradt vezetékeinek köszönhetően. Egyébként nagyon bajtársias volt R2-tól, hogy úgy döntött, magukkal viszik M5-t is.

A szökés nem volt nagy akadály, jót nevettem hisz ahogy Gascon megemlíti milyen vicces,hogy a droidok a legkevésbé sem gondolnák, hogy droidok árulják el őket, majd a csapat közösen kiröhögi rohamdroid társaikat :D

Szép kis zárójelenet volt ahogy Gascon mindenki helytállását elismeri, és WAC végre ezredesnek tituálja a hatalmas stratégát :D

Remek kezdés, és ahogy az értékelésemben a droid szó előfordulásának száma is mutatja, sikerült egy igazi droidos részt csinálni, reménykedjünk, hogy a trilógia (ha tényleg az) ilyen jó is marad :)

Szerkesztve: - Merr-Sonn
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tetszett nekem is.

A súlytalanság jelenet a csúcs, a droidok aranyosak.

A bajtársiasság és az egész rész üzenete is rendben van, miszerint nem alábecsülni senkit, a "tápláléklánc alján lévők" is tudnak diadalt aratni.

Nem rossz történet kezdődött, hajrá, várom a folytatást!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mint már sokszor mondtam korábban, mindig meg tudnak lepni. :D Milyen volt már ez a rész Te jó ég!!!! :lol: Azért az ritkaság számba megy, amikor ennyire jó karakterekkel örvendeztetnek meg minket. Az év végi mellékszereplős szavazásnál k*rva nehéz dolgom lesz! Mindjárt itt van Gascon ezredes, aki úgy az egész megjelenésével és szövegével akkorát üt, hogy alig térek magamhoz. :D Vele csak WAC veszi fel a versenyt, akinek szintén oltári szövege van. És persze ott van még a titkos favorit, Dr. Gubacher, akit mintha egy német háborús filmből húztak volna elő. :D Eszementek, így a rész is az lett...a javából. :D Egyébként nagyon tetszett a koncepció. Az elején a legjobb droidok és a "gazdáik" egyszerre jelentek meg. Anakin búcsúzóul még egy kis simogatást is elhelyez R2 -n, ez is jól jelzi a kettejük közötti "bensőséges" viszonyt. :) WAC -ot nem tudom ki programozta, de hogy nem volt épelméjű az is biztos. :D Még sose láttam ilyen emberszabású droidot. Szegény Neyo, szívhatott vele rendesen.

 

Nagyon kíváncsi vagyok hova vezet ez. És főleg arra, hogy mi a szeparatisták titkos terve.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

És persze ott van még a titkos favorit, Dr. Gubacher, akit mintha egy német háborús filmből húztak volna elő. :D

Szegény Neyo, szívhatott vele rendesen.

Gubacher bennem egy kis Mengele doktor benyomást keltett :D

Hát igen, látszott ahogy Neyo fogta a fejét rendesen amint megszólalt WAC :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A türkizkék főcím nem kis meglepetés volt. Ezek után minden évadban lesz egy-egy színes főcím? Vagy ez miért érdemelte ki a kék színt?

R2 tiszteletére lett kék. :)

 

Az a hajó, amivel elmennek Coruscantról, csak nekem tűnt újnak?

Szerintem se láttuk még ezelőtt ezt a típust.

 

Itt jött be a képbe az egyik eddigi legsutácskább droid a sorozatban, WAC-47, aki rögtön úgy mentegetőzött a késésre vonatkozóan, hogy azt hitte a Jedi Templom más részébe kellett volna mennie.

Ő a droidok Jar-Jar -ja. Egyből ez ugrott be róla. :)

 

És akkor az ezredes úr. Nekem nagyon bejött a karaktere, igazi mogorva tiszt, akit a mérete ellenére nem szabad lebecsülni. Tetszett, ahogy mindent katonásan mond a "D-osztagnak" (esetleg ez kikacsintás a Delta Squad kommandós csapatra? :D )

Én szakadtam a szövegén. :D Ahogy M5 belsejéből beszél, plusz az a küklopsz elnevezés... :lol:

 

A droid átalakító üzemnek volt feelingje rendesen, ahogy csak száguldoztak a frissen készített R-sorozatú egységek a futószalagról. Gubacher egy tipikus őrült doki, vicces volt ahogy áhítattal beszélt a droidok új felszereléseiről. Szegény M5-BZ-t "kibelezték", viszont nagyon pofás lett a fejében kialakított "parancsnoki központ". Itt kezdődött a legabszurdabb poén, mégpedig hogy WAC állandóan tizedesnek hívja az ezredest (oké, hogy a két angol szó hasonlít de akkor is mekkora szemét már. Plusz még egy alkalommal századosnak is nevezte. Nomeg egy kicsit szívügyének tartotta megemlíteni azt hogy ő nem asztromech) Mondjuk az ezredes is elnevezte Küklopsznak WAC-ot :D

Kettejük "konfliktusa" a végén szépen feloldódott azért. :) Mind a ketten megtalálták a megfelelő elnevezési formát.

 

A szepi flotta impozáns látvány volt, a hajóik színe-javával. Feltűnt nektek a többször felbukkanó szeparatista festéssel ellátott Gozanti cirkáló? :)

WAC-tól elég buta húzás volt ütköztetésre beállítani a hajót, még jó hogy vonósugárba fogták őket :facepalm: Itt szó szerint lehülyézte az ezredes WAC-ot.

Igaza is volt! Még jó, hogy nem lőtték szét őket. :facepalm:

 

Kicsit megsajnáltam Gascont amikor kihúzták belőle, hogy a geonosisi csatában valójában csak a térképekkel volt dolga, és nem harcolt szó szerint a csatában, hisz csak stratégiai feladatai voltak. Viszont ahogy csak a saját érdemeiről beszélt, kicsit rövidlátásra utal, hisz ott teljesen a droidoktól függött. R2 ezt elégelte meg és szépen ki is nyitotta az ajtót, ezt szintén elvárhattuk a kis ezermesterünktől :) A nagy vita az akció folytatásáról a droidok és az ezredes részéről felállított feltételekkel szintén humoros kis rész volt, de aztán csak dűlőre jutottak egymással.

Ez tényleg szomorkás jelenet volt. Kiderült, hogy Gascon -t most is csak a mérete miatt vetették be, és a múltban semmiféle hőstettet nem hajtott végre. Egyszerűen briliáns stratéga.

 

Vicces volt, ahogy Gascon először Pinkynek majd átjavítva magát Cutienak szólította QT-KT-t.

Ez nekem is feltűnt, jót mosolyogtam rajta. :)

 

Az mekkora volt már, amikor a taktikai droid azt mondta, "Kezeket fel" és R2 úgy is tett :D Nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet is tud.

Az egyik legviccesebb pillanat volt. :lol: :lol:

 

Érdekes volt, hogy miután R2 lefejezte a taktikai droidot, még mindig riasztani tudott a megmaradt vezetékeinek köszönhetően.

Nem szakadt le teljesen a feje, ha jól emlékszem egy kábellel azért még csatlakozott.

 

Egyébként nagyon bajtársias volt R2-tól, hogy úgy döntött, magukkal viszik M5-t is.

Engem mindig csodálattal tölt el, ha gépek "érzéseket" mutatnak. A dolog pikantériája, hogy itt épp a gép mutatott példát az élőlénynek, emberségből.

 

Szerintem bájos kis rész volt. A legelején komolyan gondolkodtam rajta, hogy vajon az írók szívtak valamit mielőtt ezt kitalálták? Az a perverz robotokat fogdosó és feljavító lény egy kicsit sok(k) volt. :D

Ez nekem is eszembe jutott. :D De lehet, hogy a "crack" miatt lett ennyire élvezhető. :D

 

A bajtársiasság és az egész rész üzenete is rendben van, miszerint nem alábecsülni senkit, a "tápláléklánc alján lévők" is tudnak diadalt aratni.

Szerintem van benne jócskán mondanivaló a gépekről is. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Gascon biztos, hogy nagy stratéga, ellenben nem akkora harcos, mint esetleg a rész elején sugallták.

Lehet, de egy biztos, a szíve a helyén van. Azért a maga mindössze 30 centijével fegyvertelenül nekiugrani egy szuper taktikai droidnak nem kis bátorságra vall.

Szerkesztve: - KisKósa
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egy szóval se mondtam, hogy besz*ri lenne. Csupán a háború nem az ő méreteihez illeszkedik. :)

Az is igaz. :) Azért így ember szemmel mókás lenne végignézni egy háborút mondjuk Gascon népe és a Patitite Pattuna lakói között. Olyan, jelentéktelennek tűnne, pedig a saját háborújuk is elhanyagolható a Galaxis méreteihez képest. Hmmm, micsoda filozofikus gondolatok ezek. >.<

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jobban bejött mint a lázadós részek. Nagyon kellemes, szórakoztató rész volt. WAC-et nagyon bírtam de közben arra gondoltam, ha ugyanezeket a műeséseket JarJar mutatta volna be akkor eléggé ideges lennék, így viszont működtek. Az ezredes karaktere annyira nem jött be, de a végére megszerettem. Imádtam ahogy a végén csak úgy "kisétáltak" a hajóról. Viszont a csatát a droidokkal kicsit megbonyolíthatták volna, mert bár tudom hogy a kapitány nem sokban különbözik a többi droidtól de azért lehetett volna kicsit keményebb. 7/10.

Ui. a felkészítés még nagyon állat volt. Ez a doktor ahogy felszerelte őket, hát egy állat volt. Remek volt a hang hozzá, igazi eszelős, de brilliáns karaktert hoztak létre vele.

Szerkesztve: - kudar
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Olyan volt ez a rész, mint egy frissítő tavaszi zápor, üdítő. :D Nagyon szórakoztató volt látni a droid D osztag küldetését, apró de annál öntudatosabb vezetőjükkel együtt. Nem semmi volt, ahogy sorban masíroznak először a saját hajójukon aztán meg az ellenségén, miközben egy pattogós harci indulóra emlékeztető zenei téma hallható, ez már megadta az alaphangulatot. :) Ahogy felszerelte őket Mr. Gubacher .. tisztára mint egy Bond filmben. A figura jól hozta a kissé őrült tudós karakterét. :) A prímet WAC, az ezredes és persze R2 vitte, utóbbi rendes szokása szerint keveset "beszélt", de annál inkább cselekedett, sokat köszönhettek neki. Amikor feltette a kezét, az óriási volt. :D

WAC szószátyársága vetekszik Thripio-éval, amelyhez ráadásul egy jó nagy adag kezdeményezőkészség és önbizalom is társult, vicces karaktert alkottak belőle, jópofa volt nagyon, ahogy szívózott az ezredessel, s mint kiderült szándékosan. A kis "veterán" meg utólag csak kiérdemelte a háborús hős titulust, kiderült, hogy nem csak nagy mellénye van, de bátorsága is, és egész jól levezényelte az akciót.

Ötletes és vidám rész volt, jó szövegekkel és jól eltalált karakterekkel. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Összességében tetszett a rész, még ha az 5. évadban kicsit furcsa is egy ennyire komolytalan epizód.

 

Végre láthattuk Neyo parancsnokot. Hogy a fenébe bírta ki eddig WAC karattyolását? :D Egyébként is idegesítő ez a droidtípus, de WAC-47 személyisége erre még jócskán rá tesz. Aki programozta, biztos Neyót akarta megszívatni, másra nem tudok gondolni. :D Örültem Windu felbukkanásának is, kiváncsi vagyok, miket gondolhatott magában amikor a kis droid késve érkezett meg. :) A háttérben jelen volt egy anx is, azt hiszem ennek a fajnak ez a debütálása a sorozatban. Remélem, a Jedi még szerepelni fog valamikor, különben nem kapott volna nevet... szerintem. Aayla Secura szintén jelen volt. Amikor a Jedik elhagyták a termet, tetszett Anakin gesztusa Artu felé, ahogy megsimogatta a droid kobakját. Hát igen, a kettejük közti viszony nem az a szokványos ember-droid kapcsolat.

 

Gascon személyében egy új fajt is megismerhettünk, aminek én kimondottan örülök. Egyáltalán nem tartom túlzásnak, hogy egy 30 centis kis csiga is elérhet fpntos katonai pozíciót a Köztársaságon belül. Méreteit meghazudtolva hamar átvette az irányítást. :D Az pedig, hogy fizikailag nem vett részt a geonosisi csatában, nem jelent semmit. Katonai stratégaként nem is az a dolga, és így is nagy felelősség lehetett a vállán, amikor a térképet elemezve utasításaival mozgatta a csapatokat. Ez a világháborúkban sem volt másképp, a különböző vezérezredesek gond nélkül küldtek százezreket a halálba egyes hibás döntéseikkel.

 

A szeparatista zászlóshajón történtek összességében tetszettek, mégha most a B2-sekből is sikerült hülyét csinálni a készítőknek. BZ-t sajnáltam, de szerencsére nem hagyták ott, még meg lehet javítani. Jó volt a harc a súlytalanság állapotában, Gascon megmutatta, hogy nem szabad lebecsülni. Tetszett hogy a szuper taktikai droid még utoljára leadott egy vészjelzést. Persze a C-blokkba igyekvő droidok nem gondolták volna, hogy nem mások, mint droidok szabotálják a munkájukat. :D

 

Végül is ez most egy trilógia első része? El sem tudom, képzelni, miről is szólna a következő két rész, bár azért az említett Grievous-hadjárattal lehet összefüggésben.

Értékelésem: 6/10

Szerkesztve: - Nute Gunray
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

... Vele csak WAC veszi fel a versenyt, akinek szintén oltári szövege van...

 

Engem is meglepett az Ody Mandrell-féle pit droid-típus, protokoll-droidaokat megszégyenítő verbális készsége.

De üde szinfolt az biztos.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A humorizáló részek közül ez volt eddig a legjobb. WAC, Gascon tizedes ezredes, és az asztro társulat, nem lehet őket fapofával nézni és nem szeretni. És még kaptunk új hajót is. Sokat mondjuk nem lehet róla írni, hiszen a sztori nem volt nagy, de hát ez nem is erre lett kitalálva, hanem húsz percnyi mókázásra. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.