Ugrás a kommentre

Anakin Skywalker vs. General Grievous (KIEMELT TOP32 PÁRHARC)


Donát

Kiemelt 32 Párharc #5  

24 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

    • Anakin Skywalker
      23
    • General Grievous
      1

A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Anakint nem kedvelem, Vader mivoltában sem, de karakterként remek, ez nem vitás. Grievous elsőre tök érdekes és egyedi figura, de nemigen tudtak vele mit kezdeni. A TCW rendkívül sokat szerepeltette, már-már kínosan sokat is, de a kis rejtekhelyét feltáró részen kívül így se tudott sokat hozzátenni a karakteréhez. Sokan vannak előtte a rangsoromban, természetesen Anakin is.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mégiscsak ő a droidhadsereg katonai vezetője. :) A háttérsztorija (ami ugye most már non-canon) nekem tetszett. Azzal lehetett volna mit kezdeni. Egyébként is a TCW előtti projektek (képregények, vagy akár a Tartakovsky-féle sorozat) sokkal ijesztőbbnek és kegyetlenebbnek mutatták be Grievous-t, akinek a renoméja sokat csökkent az évek alatt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igaz, a származásával talán lehetett volna kezdeni valamit. De nem akartak. A Tartakovsky féle CW-ben pedig úgy vezették be mint valami gyilkológépet, hogy meglegyen a várakozás. :) Aztán a filmben nem egészen azt kaptuk amit esetleg várhattunk volna.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A régi Clone Wars sok téren azért túlzásokba is esett, Grievous képességei nagyon nem fértek meg a kánon valóságában. Az eredettörténetéért kár, bár én még kvázi kánonként tekintek rá, hisz semmivel nem megy szembe, ha a Sifo Dyas transzfúziótól eltekintünk. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, arra a részre gondoltam én is.

 

Azért ő a droidsereg parancsnoka, egy olyan faj képviselője, amelyről nem sokat tudunk, de az alapján érdekes lehet. Közben már félig robot, de azért a másik fele még élőlény. Tucatnyi jedit mészárolt le és őrzi trófeáikat. Szerintem ez alapján lehetett volna belőle egy jóval izgalmasabb karakter is. Állítólag egy nagy harcos, közben amikor nekünk van hozzá szerencsénk, akkor kb. mindig pár lépés múlva ott tartunk, hogy fejvesztve menekül.

 

Értem én, hogy pechje van, mert nem akárkikkel találkozik, de akkor úgy kellett volna vinni a sztorit, hogy több sikere lehessen. Folyton nem épp tisztességes (már ha lehet ezt mondani egy harci szitura) eszközöket vet be, de így is mindig alulmarad. Ő lett a legnagyobb áldozata annak, hogy a pozitív hőseink nimbusza nem szenvedhetett csorbát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

És milyen frankón működött, amikor éppen nem Obi-Wannal akasztotta össze a bajszot. Ha több olyan is lett volna, mint mikor Eath Koth-tal vagy Kit Fistóval harcol, az azért emelte volna a nimbuszát. Akár még pár nevesített Jedit is levághatott volna.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

(Még a végén dicsérni kezditek)

 

Ody: azért az a "szinte" elég "szinte". Inkább pb-vel értek egyet, túlságosan alá lett rendelve a nimbuszépítésnek. 

Nekem a régi CW záró csatájában tetszett, ott a főkancellárt menekítő Jedik ellen szépen alakított, és addigra nem is volt eltúlozva*. Érezhetően járt vele egy " 'sszus ez mindjárt megöl!" atmoszféra. 

 

* pontosítok: abban a csatában mindenki egyenletesen kapott a túlzásokból, ezzel váltak kb kiegyenlítetté az esélyek. És lett egy feszült hangulatú csata amiről tudtuk, hova vezet.

Szerkesztve: - Darth Krande
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.