Ugrás a kommentre

Finn vs. Plo Koon (TOP32 PÁRHARC)


Donát

Normál 32 Párharc #8  

27 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Valami azt súgja, újabb egyenlőtlen küzdelem tanúi lehetünk. :P 

Egyébként én is Finnre szavaztam. Bár nem gondolkodás nélkül, hiszen Plo is párját ritkítja a Jedik között. E mellett jellemre is szimpatikus. De tény, hogy nincs egy súlycsoportban Finnel.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Plo Koon ra tettem. Nem lesz jelentőssége, de nagyon a szívemhez nőtt annó egy Jedi power battles nevű játékban. Sárga kardja volt! Imádtuk! 

Talán Dave Filoni egyetért velem. Lehet ő a másik szavazója? ;)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Finn. Már az nagyszerű, hogy rohamosztagosból lesz hős, de az egész lénye azt mutatja, hogy egy rendkívül bátor férfi, aki bár a világ végén is túlfutna, annyira fél, de gondolkodás nélkül veti bele magát a legnagyobb zűrökbe is. Finn engem először azzal fogott meg igazán, hogy bár épp kiköpi a tüdejét az egész napos tűző napon gyaloglástól, és épp csak beleivott olyan vízbe, amibe jobb, ha nem gondolunk bele, még mik úszkáltak. Emellett az Első Rend már keresi. Minden oka megvan arra, hogy kerülje a feltűnést és ne avatkozzon bele semmibe. Erre mégis Rey segítségére sietne.

Aztán el akar húzni a Peremvidékre, de amint meglátja a Hosnian-rendszer pusztulását, már rohan is vissza Hanhoz. El akar tűnni az Első Rendtől, de amikor megtudja, hogy Reyt elkapták, gondolkodás nélkül száguld be az oroszlán barlangjába - terv nélkül! Oké, valószínűleg belezúgott Reybe (ki hibáztatná?), de Poe megmentésével már azelőtt is kész volt vállalni a veszélyt, hogy találkoztak. Emellett jó a humora, és még érdekesebbé teszi, hogy kicsit olyan esetlen néha (nem ismeri fel a ragasztószalagot, katona létére a bombát). Ja, és nem sok olyan ember van, akivel nincs ott az Erő és még kibernetikus kiegészítői sincsenek, de leáll párbajozni egy Erőhasználóval. Jó, nem bírta sokáig, de ez is azt mutatja, hogy Finn tökös. Meg kicsit őrült.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Finn tök jóarc meg minden, de nekem néha már kicsit sok volt. Tényleg nagyon fatökű figurák lehettek a rohamosztagosok között, hogy nem szerzett komolyabb cimborát, pedig láttuk, hogy amúgy igen könnyen ismerkedik. Poe-val instant legjobb barátok lesznek, Reybe is rögtön belezúg. Egyfajta nézőpontból teljesen jogos, amit Dzséjt is leír, ahogyan beleveti magát az adott kalandokba és veszélyekbe. Másrészt viszont nekem emiatt kissé értelmezhetetlen is, amit néha csinál, furán működnek a motivációi. A 7 baromi erős karaktereket vonultat fel, közülük pedig Finn nálam nincs a legjobbak között.

 

Plo Koonból sajnos keveset kapunk, bár az legalább emlékezetes. Vele kapcsolatban nekem van valami magyarázhatatlan jó érzésem. Amikor szerepelt, akkor mindig elfogott egy kellemesen nyugodt érzés. A maga "ismeretlenségében" (vagy legalábbis jóval kevesebb szerepet kapott, mint mások) számomra remekül szimbolizálta, mit is jelent jedinek lenni. Ahsokával pedig rendkívül jól működött köztük a kémia, szívmelengető kapcsolat volt az övék.

 

Összességében Finn nem győzött meg igazán, mint karakter, Plonál inkább azt érzem, hogy csak a kevés játékidő okán nem juthatott feljebb a népszerűségi listán. A jedire szavaztam.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Én moderátorként eddig is láttam, ki mire szavazott. :D

 

Plo Koon-ra szavaztam, nekem a Jedi Power Battles óta ő kirobbanthatatlan a kedvenceim közül. 

nocsak! Már ketten vagyunk!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

8 órával ezelőtt, pb69 írta:

Plo Koonból sajnos keveset kapunk, bár az legalább emlékezetes. Vele kapcsolatban nekem van valami magyarázhatatlan jó érzésem. Amikor szerepelt, akkor mindig elfogott egy kellemesen nyugodt érzés.

Ő pont ilyen, ezért kedvelem én is a karakterét :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

9 órával ezelőtt, pb69 írta:

Tényleg nagyon fatökű figurák lehettek a rohamosztagosok között, hogy nem szerzett komolyabb cimborát, pedig láttuk, hogy amúgy igen könnyen ismerkedik.

Volt neki komolyabb cimborája, aki a film elején meghalt a Jakkun. Ő hagyta a véres lenyomatot Finn sisakján.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az Ébredés előtt című novellás kötetetben le van írva hogy Finnek hogyan teltek a napjai kezdő rohamosztagosként. Végig nagyon kivülállónak érezte magát. Az Első Rend propagandája nála nem annyira működött. Nem tudta belelkesiteni. Nem úgy mint a társait. Pláne azután távolodik el tőlük miután végignézte, ahogy a többiek civileket ölnek. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Finn a trailerben még nem fogott meg, aztán mire a cselekmény a jakkui roncstelepre ért, már a kedvencem volt. 

Nekem kifejezetten tetszik ez az emberi légüresség, amiből indul. Próbál barátkozni, próbál segíteni, és közben az egész világgal nem értik meg egymást. Teljességgel tapasztalatlan az élet minden területén, nem tud egy TIEt elkötni anélkül hogy ne vinné el a tankolócsövet, nem érti miért fontos mindenkinek a Jakku, abszolút elveszett a nyomortelepen, aztán full hihetően ( :) )adja elő a nagymenőt.  Érezni, hogy neki is (meg Rey-nek) sok minden kimaradt az életéből. Ezzel nagyon esendő, ugyanakkor (pont ezért) nálamn abszolút hős.

Így belegondolva, nagyon félek hogy az Ep8-ban nem tudjsa tartani ezt a szintet, hogy nem lesz ENNYIRE szeretnivaló. De most Ep7 van :)

 

 

Plo Koon sajnos alig szerepelt, viszont akkor tényleg szimpatikus. Az a fajta "jó" szereplő, akivel tényleg élőben is jó lenne összehaverkodni. Viszont ez Finn ellen nem elég.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.