Ugrás a kommentre

Minden aktivitás

Ez az adatfolyam automatikusan frissül     

 1. Elmúlt óra
 2. Darth Krande

  Értékeld a filmet

  Face-n olvastam és egyetértek vele: a sequel filmek többé-kevésbé a prequel rajongóit célozzák, a stories-oknak meg az ősrajongók a célközönsége. Igen, hangulatilag ez nagyon igaz.
 3. csoli1138

  Spoilermentes topik

  Köszi, hogy gondoltál rám. Pécsi is annyit írt sms-ben, hogy eldobom a hajam a meglepetéstől! Basszus, itt a fináléban kezdenek nőni az elvárásaim!
 4. Tegnap
 5. Ody Mandrell

  Vélemények és javaslatok 2.0

  Olvasd tovább. Dzséjt alább leírta a megoldást.
 6. caseyjones

  Vélemények és javaslatok 2.0

  Nálam még mindig van. Továbbra is csak mobilon tudom használni a fórumot.
 7. Darth Krande

  Értékeld a filmet

  10/10 Kezdjük ott, hogy ebben a kategóriában még csak egy "hasonló" film készült, ami különbözőbb nem is lehetne. A RO egy háborús hősfilm, ebnek megfelelő alapos felépítéssel. Ez meg küldetéses akciófilm, ahol egyenlwtesen van eloszlatva az akció és a végén mindenki elárul mindenkit. És: pontosan ezt is hozta. Szabályos küldetésfilm, miközben annyi utalás volt benne hogy az Ep7 sem volt különb: D Ritmus rendben, hangok pláne. Látvány nagyon rendben volt, bár valahogy végig az az érzésem volt hogy túl közelről nézek egy régibb műsort a TV-ben. (12 soros terem utolsó sor hátulközép, szóval nem a helyemmel volt a hiba. ) Karakterek rendben, főler Rio és L3 tetszettek nagyon. Zenét egy kicsit gyengének éreztem, a Maestro zenei témái megvoltak, de inkább hatottak audiokommentárnak mint hangulatteremtésnek. A csillagrombolós jelenetet emelem ki, ott tényleg átjött a többlet. Maga a film egyértelműen az Ep8 ikertestvére (de a kronológia ugye kapott egy pofont, ezentúl még nehezebb a szomszédnak elmagyarázni hogy melyik film hányadik) a kockáknál felnyögtem, hogy ez ANNYIRA várható volt. (Igazából Cannady-t idéztem: "Úgy tudtam....! " ) A fanservice szép egyensúlyban van a történettel. Han és Lando színészei rendben vannak, bár a többlet amit Harrison Ford adott a karakteréhez, az nekem hiányzott. Érdekesmód Chewbacca teljesen rendben volt. És hát.... Ő. Akinek a felbukkanására hirtelen azt mondtam, hogy na most értelmet kapott a TCW és aki miatt rövidesen egy évadnyi (? ) Rebelst kell újranéznem. És igen, Ray Park játszotta. Nagyon bátor dolog volt, mert ezzel rétegfilm lett a Solo. Mert mégiscsak több ember nézi "csak " moziban, mint sorozattal kiegészülve, és ők nyilván csak pislognak, hogy ez itt hogy került elő. De szerepe van, viszi előre a hangulatot és hangsúlyozza az alaptörténetet. Őnélküle 9/10 lenne. Ő néhány másodperccel följavította a végeredményt, legalábbis nálam. 10/10. (11 akkor lett volna, ha Fett is szerepel. Bocs. )
 8. Ody Mandrell

  Spoilermentes topik

  Csoli! Kösd fel a pelenkát pajtás! Nem is sejted mi vár rád.
 9. A vége ütött rendesen (Mindenki Jabba-ra számított) Úgy tűnik megvan a Star Wars első Bobby Ewing-ja:)
 10. Ody Mandrell

  Értékeld a filmet

  Disney Star Wars: 4/4
 11. Emlékeztek, hogyan féltem a filmtő. Na... Szóval... Hűűűazanyjáááátakuuurvaamindenitvaaaaóóó!!!
 12. Iszonyúan bejött!!! Rèszletek holnap.
 13. Jó lett, szerintem nem fogtok csalódni!
 14. Fiúk, észrevettétek, hogy jelenleg két Értékeld a filmet topik is nyitva van?
 15. Darth Cupsy

  Értékeld a filmet

  Hát gyerekek... ez... ezzzz... ez nekem k*rvára tetszett!!! Végre látni a híres-neves Kessel futamot a rengeteg fan service nem is tudom, hol kezdjem... 1. Na most már mind tudjuk, hogy Leia honnan vette a hődetonátoros trükköt. 2. Beckett a vonaton nem egy fénykarddal csinál zárlatot vagy mit, amit aztán később szétvág a maszkos (nem jut eszembe a neve) hölgy? 3. Han megkapja az ikonikus pisztolyt, amit vica-versa puskává lehet alakítani WAT??? erre sosem gondoltam volna. 4. Lando amikor utal a droidjára, hogy egyedi személyiség és a navigációs rendszere páratlan, egyből eszembe jutott 3PO a Birodalom visszavágból mikor is mondja Hannak, hogy nem tudja hol tanult a Falcon komputere kommunikálni, de elég sajátosan fejezi ki magát. Egyből tudtam, hogy valahogy a droid memóriája bekerül a Falconba. 5. Beckett nem arra a pisztolyra rak tust amit aztán a 7-ben Han Reynek ad? 6-7. Lando utalása a ThonBoka csillagbarlangjára illetve a Sharu varázskulcsára. 8. MAUL OMG MAUL!!!!! Amikor megjelent a holo és csak a lábát mutatták, gondoltam, hogy ez valaki lesz na, de ki a tök? Fém láb hmm... aztán kezdett ismerős lenni a hang (a rebelsben is ő a magyar szinkron szerintem, vagy behaluztam ) csuklyás kép hátulról mondom ez Maul, aztán a hirtelen szemből kicsit elbizonytalanított és levette a csuklyát, ekkor csuszott ki a számon egy félhangos g*ccci Han vukiul beszélését annyira nem díjaztam, valamint hiányoltam Han nadrágjára valami utalást. Most így hirtelen ennyit tudok nézni kell még jó párszor! Megvallom a negatív kritikák elbizonytalanítottak kicsit, de az elején az a pár sor egyből belerakott a SW világába, aztán utána az a pár kocka fel az ép készülő csillagrombolóra, tudom, hogy benne volt a trailerbe, de így mégis más volt és felállt a szőr a kezemen tőle (pozitív) ekkor nyugodtam meg, hogy jó lesz ez.
 16. Kellemes csalódás volt számomra a film. Bár bevallom őszintén, alacsonyak voltak az elvárásaim. Örültem hogy itt elszakadtunk az éra főszálától. A Birodalom csak érintőlegesen volt a sztoriban. Olyat kaptam ami már régóta érdekelt. Az alvilág. Volt itt minden. Tudható volt hogy benne lesz az ominózus sabacc-parti, Han és Chewie találkozása, a Kessel-futam. De egyáltalán nem úgy történt ahogy erre az elején gondoltam. Han itt még fiatal, én naivnak találtam néha. Alden jól hozta a szerepet. A bolygók, a helyszínek rohadt hangulatosak voltak. Rengeteg utalással a PT-re és a TCW-re. A film végi "csavar" meg nagyot ütött Qi'ra-val kapcsolatban. Majdnem kiugrottam a székből, pedig tudtam mi lesz - spoileres voltam. Qi'ra szálát elvarratlannak gondolom. Lehet lesz még folytatás? Vagy csak könyv formájában? Visszatérve az utalásokra: Felucia, Glee Anselm, Dathomir - Remek TCW helyszínek. Scarif - bár a RO előtt vagyunk, de számomra ez utalás. Végre nem csak twi'lekek tértek vissza a klasszikus fajok közül, hanem volt rodiai, zabrak - de még milyen zabrak! Valamint volt tognath is. Bár lehet az egyik two-tubes tesó volt. Kiderült hogy ezek szerint Aurra Sing sem él már. Beckett végzett vele. És ugye, L3 processzorát integrálták a Falconba. Akkor ezek szerint vele dumcsizhatott C-3PO az ep5-ben? Szóval nekem bejött a film.
 17. No. :) Sajnálom, hogy ezúttal nem tarthattam veletek, de nem nagyon volt időm felmenni Pestre. No mindegy. Remélem a következő SW filmen ott lehetek. Igazából nagy elvárásaim nem voltak a filmel kapcsolatban, de minden esetre tetszett, egész jó lett. Bár nem tetszett annyira, mint a Zsivány Egyes. Az alakításokkal végülis nem volt gondom, számomra sikerült visszahozni Han Solo karakterét, csak egy kicsit szokni kell. Lando egy kicsit fura volt, de nagyjából visszaköszönt a karaktere. Azt vártam volna, hogy a film végén csak a bajusza van meg, de ha nem hát nem így is jó. Nagyon tetszett a párhuzam a TFA-val, hogy ez a hajó tette meg 13 parsec alatt a Korelliai utat, aztán Han kioktatja Reyt, hogy 12, de közben meg tényleg 13, csak lefele kerekíti. :D Az egy kicsit fárasztó volt, amikor a birodalmi tiszt találja ki Han vezetéknevét, mert nincs családja, akkor legyen Solo. :D Tuti, hogy Ron Howard szokott nézni Stat Wars mémeket. :D Egy-két negatívot tudok mondani. Qiráról semmi konkrétat nem tudtunk meg. Meg még egy negatív, ami talán nem is annyira negatív. Azzal, hogy behozták Darth Maul karakterét a filmbe, azzal azt érték el, hogy a nagyközönség teljesen értetlenül fog állni a dolog mögött. Aki egy kicsit is szereti az SW-t, az akkor elkezdi nézni a TCW-t meg a Rebels-et. :) Végszó: Várom már a Solo: egy Star Wars történet folytatását, aminek az lesz a címe, hogy (Darth) Maul: egy Star Wars történet ;)
 18. Lizardking

  Értékeld a filmet

  Nyilván másra kalibráltam kissé az agyam mint eddig,de még a Zsivány Egyeshez képest is. De mindent megkaptam amit vártam,sokkal jobban tálalva mint vártam. Az egyértelmű sarokpontok ellenére is voltak benne bőven fordulatok,valamint mindegyik főbb szereplő kiváló alakítást hozott. Tényleg,talán az első SW film nálam ahol minden karakter hozott valami pluszt. Nekem 4/5 ...egyedül az nem tetszett,hogy a csak a filmeken felnőtt és szocializálódott bátyámnak, 10 percig tartott elmagyarázni miért van ott Darth Maul... értem,hogy miért van ott,de mégsem. Nélküle is erős lett volna az a pillanat Qi'ra-val. Sok értetlen hangot hallottam magam mögött is. Én Szolnokon néztem és hát... jó ha a harmada megtelt a nézőtérnek...
 19. Szuper volt! Semmi hiányérzetem nincs, ez a film pontosan olyan lett, amilyennek vártam: kalandos és humoros, fordulatos, főszerepben egy remek sráccal, aki kiköpött Han Solo. Lando is pontosan az a sármos simlis fickó, amilyennek megismertük anno, sőt, még olyanabb, Chewie meg Chewie. Nekik nagyon passzolniuk kellett, és passzoltak is! A szabakk játszmák igazán hangulatosra sikerültek, a film egyik legjobb részei, főleg, amikor már Han nyert. De kiemelhetném Beckett karakterét is, vagy L3-at, no és Q'ira-t is, akiről azt olvastam, hogy kicsit vérszegény karakter lett, de nekem nem úgy tűnt - nagyon jó gondolatnak tartom, hogy Han egy olyan nőt kapott maga mellé, akivel idilli szerelmes párt alakítottak, aztán a körülmények úgy hozták, hogy a nő hagyta ott, és talán ezzel kezdődött Han nőcsábász karrierje. A zene is tetszett, jól passzolt a filmhez, de egyelőre nem érzem kiemelkedően jónak. Ez még persze változhat többször hallgatásra/nézésre. Most röviden ennyit, szombaton nézem újra, de már alig várom!
 20. Nabopolasszar

  Könyvek

  Nekem tegnap jött meg a Season of Storms. Szerintem hétvégén bele is vetem magam
 21. csoli1138

  Spoilermentes topik

  De bizarr néznem, hogy van már hsz, az értékeld a filmet topicban!
 22. Yoda József

  Értékeld a filmet

  Nagyobbat nem is tévedhettem volna! Ez egy szinte tökéletes film volt! Számomra minden megvolt benne: kaland, lazaság, alvilág, látvány, wtf-pillanatok, kiváló zene, nosztalgia. 5/5
 23. Na csak benéztem! El se hiszem, hogy Ti most a mozikban ültök! Remélem meg vagytok elégedve!
 24. Nute Gunray

  Premier megtekintés

  Mindenkinek, aki most nézi, kellemes szórakozást kívánok. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű film lesz. Én holnap fogom meglesni.
 25. Bence1997

  Képregények

  Szerintem nem is baj. Ott van a könyv. A Star Wars különszám 4. része a Star Wars #8 - Shutdown on Narr Shadda(?) történetszál előtt játszódik, Luke és Sana is szerepelnek benne, + fogatverseny. Élvezet volt olvasni.
 26. tomcsi80

  Egyéb fontos 10.0

  Wilde, Bence köszönöm szépen a köszöntést!
 27. Darth Revan9

  Képregények

  A Thrawn képregény változata lekerült a napirendről. Marad az a 10 cím.
 1. További aktivitások betöltése
×

Fontos információ