Ugrás a kommentre

Minden aktivitás

Ez az adatfolyam automatikusan frissül     

 1. Tegnap
 2. Még mindig ez a f@szság megy?
 3. Korai volt eltemetnünk az öreget? http://hu.ign.com/m/andy-serkis/37886/news/ugy-tunik-andy-serkis-nem-az-utolso-jedikben-jatszotta-el-ut
 4. Ody Mandrell

  Avatarok, smiley-k

  Majd keresek Ord Mantell-es képet.
 5. Dzséjt

  Avatarok, smiley-k

  Hát Cantonica nem is kugligolyó.
 6. Ody Mandrell

  Box Office

  Azt azért tegyük hozzá, hogy ha a film a Deadpool 2 és az IW mellett rekordot csinál ezen a hétvégén, akkor az hatalmas szó lesz ám!
 7. Ody Mandrell

  Értékeld a filmet

  Ez nekem is gyanús volt, de nem voltam benne biztos. Akkor ez a zseniális TPM utalás 3.
 8. Ody Mandrell

  Avatarok, smiley-k

  Ez lennék én? Nem is tudtam, hogy világ vagyok.
 9. Mondjuk az angolul moof-milker mindkét filmben, ami még csak nem is hasonlít a "hutt agyú" kifejezéshez, de legalább következetesen cseszték el mindkettőben. Azt nem tudom, hogy ezt is miért kellett magyarul így elszúrni, de legalább ezt a filmet sem kell szarkronosan megnéznem. És Vos pont olyan szörnyet, azaz colo karmoshalat majszolt és azzal kínálta a többieket, mint aminek a szemébe Qui-Gonék belevakuztak.
 10. Zééé

  Cikkek a Star Wars-ról

  Star Wars - 1,000 Collectibles - Memorabilia and Stories From A Galaxy Far, Far Away (2009) (bogusfrank)
 11. Han beszól Chewie-nak: “Hutt agyú barom!” Ezt mondta a TFA-ban is, amikor valaki elbarmolt valamit a Falconon.
 12. Ody Mandrell

  Értékeld a filmet

  Zseniális TPM utalás 2: Kessel run, leáll a hajó, majd amikor újra indul, egy szörny szemébe világít, aki üldözőbe veszi őket. Az első részben majdnem egy az egyben ilyet láttunk a víz alatt Qui-Gon-éktól.
 13. Ody Mandrell

  Értékeld a filmet

  Igaz! Örülök, hogy ennyire bejött.
 14. Ody Mandrell

  Box Office

  TFN-en eddig 91.4% a tetszési arány. Meglátjuk sikerül-e ezt pénzre váltani.
 15. Szerintem max. annyit lehet Ehrenreichnek felróni, hogy ő nem Harrison Ford. Nagyon jó választás volt a fiatal, naiv, idealista Solo megformálására. Jópofa, hogy a trailerekből pont ki sem derült, hogy ilyen irányba vitték el a karaktert.
 16. csoli1138

  Értékeld a filmet

  Köszi fiúk. Akkor meglépték mégis amire gondoltam! Így már helyreállt az erő egyensúlya! Még egy nagy piros pont a filmnek! Sajnos az imdb-ből indultam ki és ott csak Wald-ként jegyzik Davies-t! Saw kollégája remek még az RO-ból, hogy ott van Enfys oldalán! Zseniális!
 17. Bence1997

  Spoilermentes topik

  Skacok, egy kérdés: "Big shot gangster, putting together a crew" EZ volt benne? (ettől függ minden ) A megtekintés tolódott nálam hétfőig.
 18. Dzséjt

  Avatarok, smiley-k

  Azért a fórum vezetősége többnyire eléggé megkérdőjelezhető tagokból áll. Egy hamiskártyás svindler, egy kétes hírű világ, egy köpönyegforgató gazember és egy őszintén lelkes első rendi tiszt. Ahsoka Tano lóg csak ki a sorból, de rá is ráfoghatjuk, hogy egy rebellis Jedi.
 19. Bence1997

  Képregények

  Majd megtudod. Viccet félretéve (),
 20. Bomarr

  Box Office

  Ahol én néztem ott is meglepően pozitivak voltak a reakciók. Mintha a rajongók ezzel a filmmel messze jobban kibékültek volna, mint az ep.8-al. Komoly esély van rá hogy jövő héten keveset fog esni. Pláne hogy egyetlen nagy film se jön június elején. Az első komolyabb kihivó két hét múlva érkezik és az is a női Ocean's lesz. Az igazi nagyágyú a Hihetetlen család 2 csak három hét múlva érkezik. Addig remélhetőleg kicsit megtudja szedni magát.
 21. Abban a ruhában amin a forgatási képen láthatóak szerintem nem szerepeltek. Viszont gyanús hogy az a két rohamosztagos, aki Csuvi és Han bunyóját nézi talán pont Tag és Bink volt. Közben kijött pár látványterv:
 22. Ody Mandrell

  Box Office

  A külföldi reakciókat elnézve van esély egy szép hétvégére.
 23. Még a premier előtt emlegették, hogy Tag és Bink, a két béna rohamosztagos fel fog tűnni a filmben. Ez megtörtént?
 24. Bomarr

  Box Office

  14,1 milliót hozott csütörtök este Amerikában. Ez a legmagasabb Memorial Day-es nyitás. A korábbi rekordot a Karib-tenger 3 tartotta 13,2 millióval. Ahogy szó volt róla: az RO 29 millióval kezdett anno szóval ez egyértelműen szerényebb BO menet lesz a szokottnál, de egyelőre úgy tűnik hogy nem fog felsülni és hozhat egy tisztességes forgalmat. Még sok múlik a mostani hétvégén. Összehasonlitásul: tavaly a szintén Disney-nél készült új Karib-tenger film (a Salazar bosszúja) csütörtökön a Memorial hétvége előestéjén 5,5 millióval kezdett.
 1. További aktivitások betöltése
×

Fontos információ