Ugrás a kommentre

Minden aktivitás

Ez az adatfolyam automatikusan frissül     

 1. Elmúlt óra
 2. Ody Mandrell

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Az MSW arcok szerint arról pusmognak, hogy nagyon jó lett a Mandalore.
 3. Ma
 4. Ody Mandrell

  Obi-Wan film

  Az MSW is megerősítette, hogy dolgozhatnak egy Obi-Wan sorozaton. "They back up StarWarsNewsNet’s scoop that an Obi Wan Kenobi series for Disney+ is in development."
 5. Ody Mandrell

  David Benioff és DB Weiss filmjei

  Az MSW arcok nem hallottak semmit Weissék filmjéről. "Could not get confirmation on StarWarsNewsNet’s scoop on Benioff and Weiss’ first film (starting filming this Fall and being set in the Old Republic). Only Star Wars project shooting this Fall that they know of is Cassian Andor."
 6. Ody Mandrell

  EPIX spoileres topik

  Pár hírecske az MSW podcast-ból. - Talks about a blue ape/monkey in Episode IX again. - Heard that C3PO’s memories are part of the evolving MacGuffin in Episode IX. Not hard confirmation. Speculate that the Tantive IV might be a part of it, that they go to the Tantive IV and dig out fragments of C3PO’s memory that was wiped which leads them to something else which may mean its an Anakin artefact or Jedi Order a Jedi Order artefact.
 7. Tegnap
 8. Elvileg én is elküldtem a listámat.
 9. Nute Gunray

  Sport

  Sajnos ha valamire a magyar válogatott nem képes, az az egyenletes teljesítmény egy selejtező-sorozatban. Ezért történnek mindig olyan furcsa dolgok, hogy egy favoritot verünk, de kikapunk egy korábban kézlegyintéssel elintézett kiscsapat ellen. De most mindenesetre örüljünk, ez egy fantasztikus meccs volt, amely visszaadta a fiúknak az önbizalmat, és nem utolsósorban Rossi renoméja is nőtt.
 10. Ody Mandrell

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Remélem is, hogy bővebben fogod véleményezni.
 11. Donát

  1x20 - No Escape (Part 2)

  Amennyire nehezen indult be, annyira jó lett a sorozat az évad végére! Részleteket majd később, előbb végigolvasom, miket írtatok.
 12. Ody Mandrell

  Sport

  Gronkowski visszavonul!
 13. Donát

  1x19 - No Escape (Part 1)

  Egek, milyen drámai befejezés. Azért csak túlmutat ez a sorozat a keretein így a végére. Hux-szal és a Hosniannal engem nagyon megfogott. Csak csatlakozni tudok Dzséjt szavaihoz, nagyon mély dráma telepedett a szívemre, miközben néztem a befejezést, és ez sokat ad hozzá a VII. rész nézéséhez is. Kíváncsi vagyok mivel állnak elő a sorozat zárására.
 14. Ody Mandrell

  Sport

  Bármi lehet mint tudjuk.
 15. Donát

  Sport

  Ja csak kozben Wales verte a szlovakokat. Ellenuk nyerni kb. ugyanennyire lesz nehéz.
 16. Ody Mandrell

  DC

  Én igen. A kínaikanak tetszett.
 17. Ody Mandrell

  Sport

  A horvátokon már az Azeriek elleni szenvedésen is látszott, hogy nincsenek csúcsformába. Később ez meg fog változni. Szóval addig kell gyűjtögetni a pontokat amíg nem kapcsolják be a rakétákat. Júniusban hat pont kellene.
 18. Nabopolasszar

  DC

  Nekem is volt szerencsém megtekinteni a filmet. Anno a viszonylag jó kritikák hatására majdnem elmentem rá moziba, de hál istennek nem tettem. Szerintem már a WW is egy maximum közepes film volt, de ez még attól a szinttől is messze elmaradt. A humor nem működött, a karakterek gyengék, az egész nyomozósdi nevetséges, látvány téren semmi extra, és Orm terve is faék egszerű (bár legalább nem olyan katyvasz, mint Luthoré volt a BvS-ben). Sok pozitívumot nem tudok kiemelni, talán Heard kisasszony kinézetét. A Shazaam ennek ellenére várós, de ha az sem hozza a szintet, akkor én elengedem ezt az egész DC univerzumot, ahogy tette Cavill és Géza is
 19. Donát

  Sport

  Persze, ez hatalmas dolog volt. De nem szabad azt hinnünk, hogy akármelyik következő meccsen könnyű 3 pont jön. Ezért fos ez a csoport.
 20. Ody Mandrell

  Sport

  Ez a baj! De azért ilyen kaliberű csapatot évtizedek óta nem vertünk meg. Ok, tudom voltak a svédek de azok nem voltak ekkora falat.
 21. Donát

  Sport

  Kezd itthon egy bevehetetlen vár alakulni. Nem bánnám. Viszont Azerb. ellen így sem boritékolnám a 6 pontot sajnos. Bárki ellen nyerherünk, bárki ellen bénázhatunk.
 22. Ody Mandrell

  Sport

  Nagy élmény lehetett. Az első félidőben nagyon gyorsan és agresszíven játszottunk. Lovrencsics tetszett a legjobban. Rebrov összerakta.
 23. Nabopolasszar

  Sport

  Nekem volt szerencsém kint lenni, ráadásul a B középben. A hangulat félelmetes volt, és még a horvát gól sem akasztotta meg a szurkolást, a fordításkor aztán tényleg felrobban minden körülöttünk
 24. RacerX

  Egyéb fontos

  MissKarrde, JakeSully, köszönöm!
 25. Ody Mandrell

  1x18 - Descent

  Itt is teljessé vált a guide!
 26. mui-ruy

  Star Wars Celebration 2019

  Szerintem tuti lesz tőle is minimum egy új regény, ami az új trilógiához kapcsolódik. Snoke-ra vagy Kylo Ren történetére már én is gondoltam.
 1. További aktivitások betöltése
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.