Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Dzséjt

  Filmek

  Hát ez a Termitrailer nem töltött el reménnyel. Van egy újabb Terminatorunk, aki embernek hiszi magát, a la Terminator: Salvation. És van egy gonosz terminatorunk, aminek fém vázára folyékony fémet tettek fel, a la Terminator 3. Csak a TX-hez képest ez visszafejlődés, mert innét nézve nincsenek beépített fegyverei. De tudja magát másolni. Hűűűű! Ja és persze még mindig a jelenben nyüzsögnek a terminatorok. Komolyan, a gépek háborúját már kár kitörni, lassan minden gép átjön a jövőből a jelenbe. Azt nem értem, hogy Skynet miért nem csempészte még át magát ide? Vagy mondjuk későbbre? Ki akarja irtani az emberiséget és van időgépe. Töltse fel magát egy T-akármibe, küldje át magát a középkorba, és nyert ügye van.
 3. A Tolkien életrajzi filmet nálunk nem mutatják be? Nem találtam infót.
 4. Darth Revan9

  Filmek

  Terminator Sötét Végzet. Azt hittem, hogy a Genesis katyvasza után nem lesz kedvem egy újabb Terminatorhoz. Tévedtem. Az előzetes biztató. Talán valami jó kisül belőle.
 5. @luke19 Állat jó az avatarod!
 6. Engem nem szokott eltéríteni a sok kötet, de most annyi minden van, amit el akarok olvasni, hogy nem tudom mikor tudnék Térséget olvasni.
 7. Október-december közé tenném a jelenlegi állapotok alapján. És akkor amennyiben összejön a Legendák újra indítása, talán még ez is befolyásolhatja.
 8. Tényleg különlegesnek kéne lennie, meglátjuk mi lesz.
 9. @Darth Revan9 Off: a fent említett két kötet mikorra várható?
 10. Ezek viszont hamarabb jönnek a vártnál.
 11. A vártnál később jön. Nem tudom, hogy így mennyi kötet férhet be idén. Kánonból szerintem még az Alphebet Squadron és a Thrawn: Treason jöhet. De a Crash of Fate és a Black Spire idei évi megjelenésén már rezeg a léc.
 12. Tarzaan

  Marvel

  Még két hét és jön a Sötét Főnix, a de facto búcsú az X-men univerzumtól. Azért csak de facto, mert elvileg még lesznek az Új Mutánsok, de ki tudja mikor kerül mozikba, már ha...
 13. A HZD-nak a kiegészitője a Frozen Wilds, hozzáad valamit a főstoryhoz, illetve többet tudunk meg a múltról vagy "csak" egy eddig nem látott helyszínen való barangolás? Bomarr: Megvetted a Days Gone-t? Azért kérdem mert te általában megjelenéskor meg szoktad vásárolni a "nagy" neveket. Ha igen, milyen játék? Miben hasonlít ,illetve miben különbözik a The Last of Us-tól? Persze ha valaki játszik vele, tőle is kérdem.
 14. Tarzaan

  Filmek

  Hát nem tudom. Nagy rajongója vagyok a franchise-nek, a magyar Terminátor könyvek javát is elolvastam,. Ebben a trailerben is van több biztató momentum, de olyanok is, amik miatt Genesys 2 is lehet belőle. A legfőbb gond, hogy a "gonosz" termi nem tűnik túl félelmetesnek, ahogy Jason Patrick sem volt az. Arnold és Robert Patrick azok volta. Tulajdonképp Kristana Loken T-X-e iselég "creepy" és stílusos volt. A lényeg,h ogy a trailer alapján továbbra is azt mondom, hogya Salvationt keleltt volna folytatni ha már... Azt hiszem ez megint egy nagyon jól összerakorr mozi lesz. Megnézem John Wicket, aztán a nyáron szerintem csak a Sötét Főnix meg ez lesz mozis.
 15. Frenkie

  Filmek

  Az nekem is. Pedig Nolan a kedvenc rendezőm(Persze Rian után). Mintha nem ő rendezte volna. A Terminator trailert látva pedig a véleményem hogy ez egy Ganéjzis 2 lesz. Totál Terminátor-idegen nekem az egész.
 16. Today
 17. Mert eddig nézted? Én ha arra várnék, hogy minden hozzászólásomra válaszoljanak akkor fele ennyi se lenne. Eddig is én szerkesztettem főleg ezeket, szóval bízd csak rám.
 18. Amúgy nem ez volt a lényeg, hanem hogy innentől én se nézem, de majdnem sikerült dekódolni.
 19. Nekem még csak négy, de mindegyiket imádtam. Szerintem majd megyek és megveszem 5-7-ig a köteteket hogy a nyolcadik magyar kiadására képben legyek.
 20. Szerintem nem fogod megbánni. Nekem 5 könyv kb. 3 hétig tarott, pedig isten tudja, hogy lassan olvasok, de ezek letehetetlenek voltak
 21. Ja majd stoperral méregetjük ki mikor írt be utoljára nem? Szerintem mindenkinek van jobb dolga ennél. Ha olyan a dupla úgy is össze lesz vonva, ha nem akkor nem. Felnőttek vagyunk, úgy gondolom ennyire egyszerű dolgot mindenki tud mérlegelni.
 22. Ok, akkor mostantól én sem figyelem, hogy duplán posztolok-e vagy sem. Kivéve, ha pár perce írtam az előzőt.
 23. Ne bonyolítsd Rog. Csináld úgy ahogy eddig.
 24. Nálam elő szokott fordulni hogy például posztolok valamit és valamennyi idő (legyen kábé 20 perc) után meg találok valami berakni valót a neten. Azt be is teszem pont azután amit én írtam. Mint mondjuk a Marvel-es topikban volt. Beírtam hogy nem vágom a témát és aztán egy órával később meg beraktam a poszteres dolgot. Az okés vagy nem? Meg ha az alábbi példában levő két HSz közt húsz-60 perc telik el akkor az okés vagy sem? Vagy az előbb beraktam egy trélert a filmes topikba két órával a saját posztom után. Az jól vagy rosszul van?
 25. Rog

  Filmek

  Termikéék trélerje is befutott:
 26. Nem is volt nagyon ilyen. Gyakorlatilag egy nem létező problémáról beszélünk.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information